• 143.112 films
  • 7.036 series
  • 21.335 seizoenen
  • 480.675 acteurs
  • 286.343 gebruikers
  • 8.224.728 stemmen
Avatar
 
Deze Netflix Originals zijn nog voor het einde van oktober te bekijken

Deze Netflix Originals zijn nog voor het einde van oktober te bekijken

Dinsdag 14 september 2021 om 18:35, door Dion Olbach
Deze Netflix Originals zijn nog voor het einde van oktober te bekijken

Netflix is voortdurend bezig het aanbod aan te vullen met zelf geproduceerde content en aankomende weken vormen daarop geen uitzondering. Ook in het tweede deel van september en in de maand oktober kunnen we zowel op het gebied van films als series weer een hoop nieuwe toevoegingen verwachten. Dit zijn de meest in het oog springende titels van de aankomende periode. 

Midnight Mass (2021) • 24 september 2021

Midnight Mass neemt ons mee naar Crockett Island, waar een ons-kent-ons gemeenschap een relatief rustig leven leidt. Dat verandert echter allemaal wanneer er een zware storm de kop opsteekt en het hele eiland uitloopt om hun kleine havenstad te behoeden tegen een ravage. Met de storm eenmaal achter de rug wordt de schade opgemaakt. Hoewel het noodweer lijkt te zijn meegevallen, doen zich in de dagen erna steeds vaker verontrustend situaties voor, waarbij geestverschijningen worden gesignaleerd en verschillende bewoners last krijgen van lichamelijke klachten. Het duurt niet lang voor men door heeft dat er iets flink mis is op het eiland. 

Ontwikkeld door: Mike Flanagan
Met onder meer: Zach Gilford, Kate Siegel en Hamish Linklater

Guilty (2021) • 1 oktober 2021

In The Guilty volgen we een agent genaamd Joe Bayer, die vanwege een incident op straat tijdelijk terug is gezet naar een functie op de alarmcentrale van de politie van Los Angeles. Joe is niet blij met zijn nieuwe functie en doet dan ook alleen het uiterst noodzakelijke om de dag door te kunnen komen, zonder op zijn kop te krijgen van zijn collega's. Zijn dienst van die avond zit er bijna op, wanneer hij een verwarde vrouw aan de lijn krijgt die waarschijnlijk ontvoerd is. Het is nu aan de agent om ervoor te zorgen dat haar niks overkomt, terwijl hij stukje bij beetje probeert te ontfutselen wat haar ontvoerder in de zin heeft. Het verandert al gauw in een obsessie wanneer hij erachter komt dat ook de twee jonge kinderen van de vrouw alleen thuis zijn achtergelaten en er iets helemaal mis is. 

Geregisseerd door: Antoine Fuqua
Met onder meer: Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke en Riley Keough

Forever Rich (2021) • 1 oktober

Richie is hiphopartiest en hard op weg om de grootste hiphopster te worden van Nederland. Alles verandert echter als hij wordt overvallen en zijn dure horloge kwijtraakt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, duiken beelden op van de overval. Om zijn naam en reputatie te redden zal hij de achtervolging moeten inzetten om zijn horloge weer terug te krijgen.

Geregisseerd door: Shady El-Hamus
Met onder meer: Jonas Smulders, Daniël Kolf en Sinem Kavus

YOU (2018-2019) • Seizoen 3 • 15 oktober

Als een mooie jonge vrouw Joe Goldberg boekwinkel binnenloopt, googelt hij de naam op haar creditcard, Guinevere Beck, en ontdekt dat zij de enige is met die naam in New York. Guinevere's sociale media vertelt hem alles wat hij wil weten, en een toevallige ontmoeting met hem zal haar leven veranderen. Wat begint als interesse mondt al snel uit in een obsessie. Als Guinevere niet voorzichtig is, zal dit eindigen in een gruwelijke situatie voor alle betrokkenen.

Ontwikkeld door: Marcos Siega
Met onder meer: Elizabeth Lail, Jenna Ortega en Luca Padovan

Locke & Key (2020) • oktober

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon - die er alles aan doet om ze te stelen.

Ontwikkeld door: Vincenzo Natali
Met onder meer: Darby Stanchfield, Emilia Jones en Connor Jessup

Army of Thieves (2021) • 29 oktober 2021

We volgen Ludwig Dieter in de gebeurtenissen vóór Army of the Dead. Terwijl de zombie-uitbraak nog in een vroeg stadium zit, houdt Dieter zich bezig met kluizen kraken. Door een mysterieuze vrouw wordt hij benaderd om een overval te plegen. Hij stemt toe en voegt zich bij de meest gezochte criminelen op de lijst van Interpol, buitenbeentjes die graag in zijn voetsporen willen treden.

Geregisseerd door: Matthias Schweighöfer
Met onder meer: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel en Ruby O. Fee

Reacties (1)


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.
zoeken in:
avatar van Down86

Down86

  • 3 berichten
  • 358 stemmen

Lock n key is 22 oktober voor de geïnteresseerden.

Bron:

Locke & Key Season 2 | Teaser Trailer | Netflix - YouTube