Welke films waren er op TV op 8 oktober 2025?
In totaal staan er 2 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.
Soof 2 (2016)
Romantiek / Komedie
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole (Dan Karaty), maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke (Achmed Akkabi) ...
Werd uitgezonden op RTL 8 (20:26 tot 22:27)
2,57
(308)
Licence to Kill (1989)Alternatieve titel: License to Kill
Actie / Thriller
Vlak na een belangrijke drugs-inval trouwt de CIA-agent Felix Leiter. Wanneer de gearresteerde drugsbaron ontsnapt vermoordt hij zijn vrouw en mishandelt hij Leiter. Zijn oude vriend, Brits geheim agent James Bond, is uit op wraak. Wanneer M 007 het bevel geeft om de zaak te laten rusten maakt Bond zich los van de geheime dienst, en gaat op een persoonlijke tocht om wraak te nemen.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 23:12)
3,13
(1.538)

Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van actieserie 'Wolf' op Netflix: 'Alles top!'

Misdaadfilm 'Catch Me If You Can' met Tom Hanks en Leonardo DiCaprio komt naar Netflix