Welke films waren er op TV op 9 oktober 2025?
In totaal staan er 2 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.
Waterworld (1995)
Avontuur / Sciencefiction
In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon (Hopper) valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische 'Dry Land' op haar rug getatoeëerd schijnt te hebben. Met behulp van een mysterieuze mutant (Costner) ontsnapt het meisje met haar pleegmoeder, maar de Deacon geeft het niet zo snel op.
Werd uitgezonden op Veronica (20:25 tot 23:07)
3,01
(2.292)
GoldenEye (1995)Alternatieve titel: Golden Eye
Actie / Thriller
De Koude Oorlog is voorbij, maar de Russische maffia viert hoogtij en wil de wereld in haar macht krijgen. Gelukkig is er geheim agent 007 om daar een stokje voor te steken. Bond moet samen met Natalya het wereldgevaarlijke wapen Goldeneye uitschakelen.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 23:07)
3,45
(2.531)

Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van actieserie 'Wolf' op Netflix: 'Alles top!'

Misdaadfilm 'Catch Me If You Can' met Tom Hanks en Leonardo DiCaprio komt naar Netflix