Welke films waren er op TV op 10 oktober 2025?
In totaal staan er 2 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.
Tomorrow Never Dies (1997)
Actie / Avontuur
Iemand zet de wereldmachten tegen elkaar op en alleen James Bond kan dit stoppen. Wanneer een Brits marineschip op geheimzinnige wijze tot zinken wordt gebracht, lijkt de aarde op wereldoorlog III af te stevenen totdat James Bond op het spoor komt van het misdadig genie Elliot Carver, een machtige mediabaron, die van het misdadig manipuleren van wereldschokkende gebeurtenissen zijn vak heeft gemaakt. Na een verzoek om hulp aan Carvers vrouw, de sexy Paris, komt Bond in contact met een agente van de Chinese geheime dienst. Wai Lin die over een flink aantal dodelijke capaciteiten beschikt. Samen met haar komt hij terecht in een aantal explosieve acties en adembenemende achtervolgingen in een poging om Carver van zijn laatste nieuwsartikel af te houden: oorlog tussen China en Groot-Brittannië.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 22:58)
3,06
(2.022)
Reunion (2019)Alternatieve titel: Zavrashtane
Komedie / Romantiek
Drie vrienden keren terug uit het buitenland in hun geboortestad Plovdiv. Het huis van een van hun jeugdvrienden wordt bedreigd met de sloop. De drie vrienden besluiten hun vriend te hulp te schieten.
Werd uitgezonden op Comedy Central (20:30 tot 22:20)
1,75
(2)

Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van actieserie 'Wolf' op Netflix: 'Alles top!'

Misdaadfilm 'Catch Me If You Can' met Tom Hanks en Leonardo DiCaprio komt naar Netflix