• 9.464.931 stemmen

Vorige 28 juli 2026 Volgende

Welke films zijn er nu op TV?

In totaal staan er vanaf nu vandaag nog 3 films uit de MovieMeter database geprogrameerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.

Goodfellas (1990)

Alternatieve titel: GoodFellas
Misdaad / Drama
Henry Hill wil al van jongs af aan bij de maffia. Hij begint als loopjongen en door de jaren heen krijgt hij steeds grotere klussen. Hij valt hierbij onder de hoede van Jimmy Conway, een oude rot in het vak. Henry verdient bakken met geld en alles gaat op rolletjes. Na een paar jaar komt Henry erachter dat Jimmy buiten de maffia om ook nog wat zaakjes heeft lopen. Dan merkt hij dat hij ook een beetje voor zichzelf moet gaan zorgen als hij wil blijven overleven in de harde maffiawereld.
Om 20:30 op Veronica tot 23:25

Plan 75 (2022)

Drama / Sciencefiction
In de nabije toekomst is er een enorme vergrijzing aan de gang in Japan. Om aan deze evolutie het hoofd te bieden, voert de overheid het programma Plan 75 in waarin het haar burgers ouder dan deze leeftijd de financiële en logistieke ondersteuning biedt bij hun wens tot euthanasie. De bejaarde Michi is werkzaam bij Plan 75. Net als Hiromu en de jonge Filipijnse zorgverlener Maria wordt ze met de keuze tussen leven en dood geconfronteerd.
Om 21:50 op VRT Canvas tot 23:40
2,91 (51)

The Many Saints of Newark (2021)

Misdaad / Drama
We bevinden ons in de jaren 60 in Newark, een plaats in New Jersey. Op 1967 braken er rellen uit tussen de Italiaanse maffioso en Afro-Amerikaanse gangsters in de straten van Newark waarbij honderden mensen gewond raakten. Tijdens deze rellen volgen we Tony Soprano in zijn jeugdjaren, voordat hij zou uitgroeien tot het hoofd van de DiMeo familie.
Om 23:25 op Veronica tot 01:40
2,76 (239)