Genre: Thriller / Drama
Geregisseerd door: Alan White
Met onder meer: John Cusack, Rachelle Lefevre en Ryan Phillippe
Plot Reclaim
"Take What's Yours"
Een Amerikaans stel reist af naar Puerto Rico om de adoptie van hun 7-jarige dochter, een Haïtiaans weesmeisje genaamd Nina, af te ronden. De paniek slaat echter toe wanneer op een avond Nina uit haar hotelkamer verdwijnt. Als het stel steeds meer verstrengeld raakt in een web van leugens en verwarring komt ook hun relatie onder druk te staan.
Benjamin
Salo
Paola
Hotel Manager
Female Sergeant
Vanaf 12 maart 2015 in de bioscoop (Dutch Filmworks)
Trailer geplaatst.
Nikateen88
Beetje entertaining, wel een zwak verhaal. Verwacht er niet veel van. Twijfel tussen 2,5 en 3.
fotzenbikkel
Wat een kut film
Kijk, daar hebben we wat aan. Een zeer uiteengezette onderbouwing waarom je deze film niet zo goed vond. Dit draagt in enorm grote mate bij aan mijn overwegingen om deze film te gaan bekijken....
Elokuva
Wat een kut film
Kan uw mond niet verder op? Dergelijke films noemt men meestal porno en dat is deze film volgens mij niet. Ik zal de film dan ook gaan bekijken. Verder ben ik het met fotzenbikkel eens en maak er verder geen woorden aan vuil.
gauke
Een thriller met een clichématige, kunst- en routinematige, bijna lachwekkende verhaallijn, waarin een Amerikaans echtpaar dat behoorlijk in de slappe was zat, naar Porto Rico kwam om daar het meisje uit Haïti te ontmoeten dat zij wilden adopteren, maar dat bleef niet zonder gevolgen. Echter ook het verhaal was zonder spanning en verrassing. Daarnaast was ik niet ondersteboven van de cast; John Cusack bijvoorbeeld leek door het beeld te slaapwandelen. De geschoten plaatjes van Porto Rico waren zonder meer prachtig, maar het betrof hier geen promotiefilm.
N.B. Het zou me niet verbazen als de bioscooprelease volgend jaar wordt gecanceld.
bjerik76
aardig filmpje.
Begon wel als een goed drama.
Zodra bekend werd wie de vermissing van Nina zit word het even spannend.
Vervolgens word het vanaf het gebeuren bij de kliff met de auto allemaal erg Amerikaans en weet je eigenlijk al hoe de film verder zal gaan en eindigen, en is eigenlijk ook de spanning er een beetje vanaf.
Brabants
Zeer vertrouwd en een stereotype script, wat om die reden weinig boeiend is. Er zit wel tempo in en het kent mooie shots van Puerto Rico. Helaas niet genoeg om een film van niveau te kunnen leveren en als je hem laat liggen mis je er niks aan.
ricone
zeker niet onaardig en begint gewoon ronduit goed, verhaal wordt sterk opgebouwd..... 3 sterren geen probleem
Smugmarty
De film kom niet overtuigend uit de verf en dat zit hem voornamelijk in de karakteropbouw/ rollen.
Het einde is op z'n zachts gezegd clichematig (klif scene is om te bescheuren en doet enorm afbreuk aan de film) en de filmmuziek tijdens de slotscene was helemaal een vreemde combinatie.
Aardige actie met een teleurstellend einde.
Smugmarty

Matige thriller met wel een mooie Rachelle Lefevre en een John Cusack die acteert op de automatische piloot gewoon een gemiste kans.
Brabants
Gewoon een gemiste kans.
Dus kansloos, haha!! Ik vind het ergens ook wel jammer, want er zat zeker wel potentie in.
Draconian
Pauperfilm. Continue de dader laten leven en wegrennen in plaats van hem goed afmaken waardoor de film halverwege al klaar had kunnen zijn.
Left4Dead
Thriller staat er bij het plot. Ik zeg drama, drama door het acteerwerk want tjonge jonge wat straalt low-budget ervan af zeg. Cusack kan echt beter, phillippe op zijn standaard niet super dus. Rachelle nog redelijk. Het verhaal is zo oud als Methusalem en daardoor ronduit saai te noemen. Middelmaat tv-film en kan rustig overgeslagen worden. Het slappe script en de slechte vertolkingen zorgen dat je geen enkel moment inleving kunt krijgen, de "actie" was simpelweg slap te noemen en de soundtrack kan niet veel toevoegen.
DjFrankie
Geen hoogstaande film ook met enkele cliches zoals het rotsincident. Maar toch niet onaangenaam om te kijken. Krappe voldoende.
L.isanne
Ik heb me vermaakt bij het kijken van deze film.
bij deze film kon ik de emoties en daden van het stel goed indenken.
Indrukwekkende shots , in een mooie omgeving.
Echter vermoedde ik al wel snel dat het hoofd van de adoptieprocedure niet de vertrouwen was.
Een goede thriller met aangename stukken actie
Noodless
Aardige thriller die voldoende weet te boeien ondanks de voorspelbaarheid van het verhaal.
Het dramatisch verhaal wist de interesse te behouden, maar naar het einde toe schiet de film wel te kort. Zo is de klif scène een onnodig toemaatje en het slot wat te simpel en te snel afgehaspeld.
Overigens mooie plaatjes van Puerto Rico. 6/10
Raffael77
Mee eens maar ik vind Cusack sowieso niet een geweldige acteur.
Vind ik wel mee vallen hij zit ook vaak in films die me wel liggen en hier is hij echt top Love & Mercy (2014)
Norman Mailer
Cusack kwam, na een nachtje woest doorzakken, zó uit z'n nest richting set sloffen.
Zo zag ie er niet alleen uit; zijn acteren was navenant.
Matige film over een echtpaar dat naar Puerto Rico afreist om een klein meisje te adopteren. Een nogal standaard thriller die nergens in weet uit te blinken en ook nergens weet te verrassen. Niet overal even geloofwaardig gebracht. Echt vervelend wordt het niet, maar 3.0 sterren zou te veel zijn.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

McFarland, USA
Drama / Sport, 2015