• 9.373.522 stemmen

Oorsprong: IJsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Aaron Katz en Martha Stephens

Met onder meer: Paul Eenhoorn, Earl Lynn Nelson en Karrie Crouse

Plot Land Ho!

"Come party with these guys!"

Colin en Mitch, een stel voormalige zwagers, vertrekken naar IJsland in een poging hun jeugd terug te winnen in de nachtclubs, trendy spa's en ruige campings van Reykjavik. Hun gedwongen pensionering en onzekerheid zijn slechts enkele van hun zorgen. De twee vrienden vinden echter troost in elkaars gezelschap.

Glow Stick Guy

L'employé de la location de voitures

La serveuse du restaurant de l'hôtel

Le maître d'hôtel Dill

avatar van Prinz

Prinz

Veel te weinig.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Prinz schreef:

Veel te weinig.

Voor een recensie wel ja.

avatar van Prinz

Prinz

Ga je een film schieten in IJsland en dan doe je er dit mee.

Een wonderschoon land, en dan spreek ik uit ervaring. En dan maakt Katz een film die net zo goed in een stacaravan in New Jersey had gemaakt gekund. Met dan nog een enorm irritant hoofdpersonage (de arrogante oude man).

Ah bon, de Blue Lagoon zit er dan nog in, meteen ook IJslands drukst bezochte toerististische locatie.

avatar van Wahaouter

Wahaouter

Film kijkt fijn weg. Schitterende beelden van IJsland, een compleet verschillend duo gespeeld door twee compleet verschillende acteurs, dit maakt het leuk om te kijken naar de botsende karakters die toch zulke goede vrienden zijn. De verhaallijn is goed, heb af en toe kunnen lachen en bovenal geen moment verveeld. Het enige minpuntje was het einde, dat nogal abrupt is, ik had het duo graag nog een of twee dagen gevolgd op hun avontuur.

avatar van 93.9

93.9

Fijn filmpje hoor! Die twee ouwe doen het helemaal niet verkeerd. Om die brutale ouwe heb ik best kunnen lachen.

avatar van borasi

borasi

93.9 schreef:

“How many times did you hit the mat today? Ow? No comment?” Heerlijke vent, net wijlen mijn eigen opa. Zit in Thailand de film zelfs voor de tweede keer te kijken, wordt hier ook uitgezonden schijnbaar.