Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Albert Brooks, Michael Douglas en Ryan Reynolds
Gesproken taal: Mandarijn, Engels en Frans
Releasedatum: 11 september 2003
Plot The In-Laws
"He's not losing his daughter. He's gaining a madman."
De kinderen van twee mannen (Brooks en Douglas) staan op het punt met elkaar te trouwen. De één is een arts en de ander een CIA-agent en voordat de bruiloft heeft plaatsgevonden geraken de twee in een avontuur dat hen naar Zuid-Amerika brengt.
Steve Tobias
Cherkasov
Angela Harris
Nurse
spuit11
Heb deze film ooit in de sneak gezien en het viel weer eens zwaar tegen. Kon er weinig grappige momenten in ontdekken of ze waren zo flauw dat je ze al van verre zag aankomen.
tuinkabouter
ik vond het een erg leuke film om te kijken lekker lachen met Douglas is ook weer is wat anders! lekkere frisse film, en zal hem echt nog eens een keertje kijken
juztin
is wel een leuke film soms een beetje flauw maar is wel leuk om te zien
Leno
Toch nog een best vermakelijke buddy movie. Het verhaal stelt heel weinig voor en is zelfs wat onduidelijk. Douglas en Brooks vormen een vrij aardig koppel, al laat het beperkte materiaal hen soms in de steek. Toch is de droge humor wel aardig, en speelt Suchet een hilarische rol als nichterige bad guy.
neo
Let goed op de muziek tijdens de uiteindelijk echte bruiloft. Men hergebruikte score van Danny Elfman's Good Will Hunting voor die scene.
sarara
Vermakelijk filmpje, maar ik had er meer van verwacht. Michael Douglas speelt zijn rol goed zoals altijd: de koele zich-nergens-iets-van-aantrekkende kikker, die er op een of andere manier toch in slaagt ieder sympathie te winnen. Maar de film in het geheel kon beter.
PS: Een leuke verrassing was wel om David Suchet (Hercules Poirot zonder zijn snorretje) te zien verschijnen, maar hij blijft wel zijn gay maniertjes bovenhalen!
sn@ke
- 2077 berichten
Soms rondweg hilarische film met een schitterende chemistry tussen Douglas en Brooks z'n typetje.
Leuke komedie.
Kisje
Deze film deed me denken aan meet the parents. In tegenstelling tot meet the parents vond ik deze maar slecht. Ik vond er totaal niets grappigs aan. Bovendien vind ik dat Douglas meer het type is voor een actie/thriller film. Maar dat is mijn mening.
1.5 * voor Douglas
.... He still has it
1.5 *
jurgenxxm
Aardige film. De combinatie van een geheim agent met een comedy rol kwam goed tot zijn recht. Douglas speelde de rol weer uitstekend. Aktie, humor en romantiek. Een leuke mix als je niet wilt nadenken.
3.0 *
nightbreed
Leuk filmpje die leuke momenten kent.
Michael Douglas is altijd goed in films en is hier weer eens de dragende kracht.
Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze film dat zal wel betekenen dat het een film is die leuk is voor 1 keer en geen permanente indruk zal nalaten.
Cijfer: 3
helleke
Goed om eens gezien te hebben maar meer ook niet.
Veel meer kan ik er dan ook niet over kwijt en lang zal hij me ook niet bijblijven.
2 sterren.
otherfool
Mwoah...
Douglas heeft duidelijk schik in z'n rol maar het verhaal is eigenlijk maar rommelig en concentreert zich te veel op het huwelijk, wat nogal wat klefheid oplevert. Brooks is niet echt slecht maar wordt toch eigenlijk wel overspeeld; in zijn rol had een A-ster misschien meer charme eraan kunnen geven. Suget verder heeft een heerlijk rolletje natuurlijk...
2,5*.
Betjeuhx
.Aardig hoe Douglas zijn rol speelt. Je hebt wel ervaring nodig vind ik voor deze rol... een mooie film, et soms wat rappige momenten. een 3
Best een leuke film. Beetje Meet-the-Parents achtig. Het is wel geinig uitgewerkt. Een lekker overdreven verhaal en uitwerking. Het enthousiasme van de hoofdrolspelers maakten dat de film zeker wel een voldoende bij me scoorde. Niet supergrappig of goed, maar bepaald niet slecht.
totkijkdanmaar
Amusant filmpje met weinig diepgang maar veel melige humor. Best de moeite waard.
lars-pixar
Verrassend en vol met goeie humor, alleen de titel had ik veranderd in A Disaster Wedding.
stormhond
...alleen de titel had ik veranderd in A Disaster Wedding.
Ik juist niet, met die titel wek je het idee op dat het een romantische film is, met lichte komedie-elementen. Dat is dit, Totaal, niet.
Dk2008
Eerst wilde ik deze film via ruil hebben, dat lukte niet. Toen kwam ik hem tegen bij de Blokker voor een Euro, moet je nog wel vier andere erbij zoeken. Lukte ook niet. Wel mooi dus dat hij vandaag op tv kwam. Wat een schijtfilm
..... . Vooral Albert Brooks is erg irritant. Maar de hele film is gewoon niks. Hoop druk gedoe in deze film maar humor was ver te zoeken. Enige lichtpuntje is misschien de oude muziek bij deze film hoewel het vaak ook helemaal niet zo passend is. Eén van mijn favorieten van destijds KC (van de Sunshine Band) treedt ook nog heel even op met één van zijn eerste hits Get down tonight. Maar het helpt allemaal niets. Slechte film. 1.0.
snivoos
Ik heb volgens mij 1 keer een beetje gelachen tijdens het kijken van deze film. Wat me verder opviel was dat de special effects tenenkrommend slecht waren (bv de parachute sprong)
ILDIB
Flauw alom, maar douglas doet het zeker niet slecht en ook brooks is best oke. De rest is vreselijk.
TragieStar.*
Mwah, niet zó'n bijzondere film maar wel vermakelijk. De cast was eigenlijk vrij goed, en dat was dus ook de grootste reden om deze film te bekijken. Heb nog weinig tot geen films van Michael Douglas gezien, en vond hem toch wel aardig hoor.
Ryan Reynolds is natuurlijk mijn held en wat was hij weer heerlijk
Ook leuk om een klein rolletje van Robin Tunney te zien, al was niet zo leuk als in The Craft. En ja, de dokter (de vader van de bruid) vond ik vrij schattig eigenlijk. De rest was vrij matig tot niet erg boeiend.
Heb wel een paar keer gelachen, maar ben nooit van mijn stoel geblazen. Zo ver kwam het helaas niet. Wel vermakelijk, maar niet meer dan dat.
Leuk voor een keertje.
lars-pixar
Welke andere Dvd’s heeft u er bij gekocht als ik vragen mag, of heeft u de Dvd niet gekocht??Assortiment bij de Blokker vind ik nou niet geweldig van 5voor5,- bij de Bart Smit vind ik die stukken beter.
Matige comedie waarin de aanstaande schoonvader van een jong bruidspaar een undercover CIA-agent is. De grap is er al snel vanaf en ook het hele plotje met de onderzeeer is nogal flauw. Ook zien de special effects er bijzonder slecht uit. Hier en daar wordt het gelukkig nog wel grappig en Michael Douglas en Albert Brooks maken er nog het beste van.
Dk2008
Beetje late reactie. Dvd dus niet gekocht was op tv. De 1 Euro dvd's zijn over het algemeen niet zo best maar je kan het treffen en ieder zijn smaak natuurlijk. Overigens mag je ze ook per stuk kopen zijn dan 1,80 per stuk geloof ik. De 3 voor 6 Euro, zijn dan 3 Euro per stuk. Tel uit je winst.
boemboem27
hele leuke film
met een leuke combinatie van humor en actie.
die je niet zo vaak ziet
heb er echt van genoten
b00ts
At least the dog looks fresh..... vond ik nog wel aardig. Verder weinig te lachen.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Notes on a Scandal
Drama, 2006