Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Albert Brooks, Michael Douglas en Ryan Reynolds
Gesproken taal: Mandarijn, Engels en Frans
Releasedatum: 11 september 2003
Plot The In-Laws
"He's not losing his daughter. He's gaining a madman."
De kinderen van twee mannen (Brooks en Douglas) staan op het punt met elkaar te trouwen. De één is een arts en de ander een CIA-agent en voordat de bruiloft heeft plaatsgevonden geraken de twee in een avontuur dat hen naar Zuid-Amerika brengt.
Steve Tobias
Cherkasov
Angela Harris
Nurse
Jos2
Waar slaat die sub-titel op?
De titel van het origineel (erg leuke film met Falk en Arkin die de in-laws spelen).
The In-laws wordt op bijna elke site buiten IMDB als titel gebruikt, dus misschien is het handig deze (sub)titel er zolang bij te zetten. Goed zo?
DarkAngel
kheb op pathe.nl gesien dat dese film wordt verwacht op 04-09-2003
Dino10
Hij was niet ECHT slecht maar om nou te zeggen die moet je zien: nee. Tijdverdrijf zondagmiddagfilm. Verveelt niet maar je bent 'm na een week weer vergeten.
Vyvre
Af en toe enorm leuke grappen, voor de rest beetje flauw allemaal. Wel leuk dat het einde werd gered door een grap waarbij ik helemaal dubbel lag; leidt de aandacht af van het verschrikkelijke clichematige einde. 2*
zeer leuk een dikke 7 dus 3.5 * met een goede soundtrack
Wouter_Goonies
Inderdaad een aardige familiefilm met een aantal best komische scenes. Verwacht er niet meer van dan anderhalf uur vermaak, want vermaken is het enige dat deze film doet. Het verhaal is vrij simpel, maar het tempo van de film is vrij hoog. Sommige grappen zijn ook best aardig.
Michael Douglas speelt dit keer een komische variant van het gladde-mannetje-in-pak dat hij altijd speelt. De echte komische stukken komen echter vooral van David Suchet (die Jean-Pierre Thibodoux speelt) en Albert Brooks (die Jerry speelt).
2,5* omdat ik in een goeie bui ben
cr_ix
Hm... dit is weer een van de films die ik op het internet tegen kwam. Heerlijk filmpje om zo ff met de hele familie te bekijken idd.
Het vreemde vond ik alleen dat ik zo hier en daar de microfoons boven in beeld zag. Heel erg weird. Dat vond ik wel heel erg slordig. Ik neem aan dat dit in de bios niet te zien was. Maar goed... toch vond ik het verhaal hilarisch! Voor de rol van Thibodoux. Volgens mij is dat dezelfde man die Hercule Poirot speelt (een of andere detective)...
empirekees
Vreselijke mislukking! Zo'n slap verhaal, verschikkelijk, daar was echt heel weinig over na gedacht. De slechtste rol van Douglas die ik gezien heb. En alles werd nog meer naar beneden gehaald met de lachwekkende, niks toedoende special-effects. Ja hoor gooi er maar een afstandsbestuurde vliegtuig er in, dat is vast leuk hebben ze gedacht.
Een van de slechtste dit jaar lijkt me...1,5*
Justice4All
Op video heet het "What A Wedding"
staat in tijdeschrift "Moviebox" nr 62
Filmtombe
Op de inlay van de huurversie staat: The In-Laws: What a wedding.
V
Eindelijk weer eens een comedy waar ik om heb kunnen lachen. Douglas beleeft duidelijk plezier aan het spelen van zijn rol en Brooks, alias de Fat Cobra, is hilarisch. 4*
renegator
Ik vond het in ieder geval veeeel leuker dan het hoesje deed vermoeden.
toffe gozer
Tja wat een waardeloze film zeg, vooral Michael Douglas is totaal verkeerd gecast voor deze film. Hij komt wel erg geforceerd over en zijn tegenspeler Albert Brooks is ook totaal niet leuk. OOk heb ik welgeteld 1 keer een beetje moeten glimlachen en dat is natuurljik voor een comedy wel erg weinig , kortom wat een flop zeg
seth gecko
gewoon een simpel tussendoorfilmpje.
niet ergerlijk of slecht maar nergens ook goed.
een beetje te flauw,braaf en oubollig .
RPMacho
Tegenvallende film. De humor is ver te zoeken.
Jammer dat Michael Douglas zich heeft laten verleiden om in deze film de hoofdrol te spelen. Snel vergeten dus.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Notes on a Scandal