Genre: Horror / Komedie
Alternatieve titel: The Human Centipede 3 (Final Sequence)
Verenigde Staten / Nederland
Geregisseerd door: Tom Six
Met onder meer: Eric Roberts, Dieter Laser en Laurence R. Harvey
Gesproken taal: Engels en Duits
Plot The Human Centipede III (Final Sequence)
"100% politically incorrect."
Bill Boss (Dieter Laser) en Dwight Butler (Laurence R. Harvey) sluiten zich bij elkaar aan en vormen een kwaadaardig duo. Ze willen een 'human centipede' creëren, waarbij mensen worden samengevoegd via de recta en monden, wat voor een uniek, gemeenschappelijk spijsverteringsstelsel zorgt. Hun plan is een 500 mensen tellende 'centipede' te maken, bestaande uit gedetineerden.
William "Bill" Boss
Inmate 106
Inmate 488
sinterklaas
In Film > Nieuws > The Human Centipede 3 (Final Sequence) (2014):
Tom Six Says ‘Human Centipede 3? Will Make The Former Look Like a Disney Film - thefilmstage.com
sinterklaas
Ben benieuwt wat deel 3 word van de reeks. De eerste 2 delen waren al erg goed voor een laag budget en schrijven zowieso al geschiedenis. Hopelijk gaat deel 3 nog een stap vooruit.
Bij Tom Six:
Eric Robberts and a staggering 500-person centipede.
The Human Centipede 3 will feature a 500+ human centipede | TotalFilm.com
Eric Roberts will star in The Human Centipede 3 | TotalFilm.com

HALVE TAMME. (moderator series)
Deel 1 & 2 zijn prima/goed te doen,ik hoop dat deel 3 niet verpest wordt door Eric Roberts.
mgaw
cucciolo
Hij mag wel echt met iets mind blowings komen, want met deel 2 haalde hij het niveau van deel 1 wel zodanig omlaag dat denk ik heel veel mensen zijn afgehaakt. Het moet namelijk wel 'leuk' blijven, waarom zou je er anders naar kijken..
maurice32
Omdat hij vies en ziek wordt ?? dat denk ik tenminste
Of wil je een bambi film kijken ?
Omdat hij vies en ziek wordt ?? dat denk ik tenminste
Of wil je een bambi film kijken ?
Wat vies en ziekheid betreft was deel 1 inderdaad een Bambi vergeleken met deel 2, die gewoon disgusting was en ook nog immoreel (levende insecten voeren aan die echte duizendpoot). Daarbij was deel 1 immens spannend en huiveringwekkend, daar was gewoon heel goed over nagedacht hoe dat op te bouwen en die sfeer te creëren. Daar vond ik in deel 2 totaal geen sprake van, waardoor hij heel vlak was en op den duur langdradig werd.
Erg jammer dus, want hij had best potentie, vooral omdat de hoofdrolspeler perfect gecast was.
Al met al kwam het op mij geforceerd over, alsof er koste wat het kost een tweede deel moest en zou komen, waarbij kwaliteit van ondergeschikt belang was.
Maar het weerhoudt me niet om uit te kijken naar deel 3 hoor..iedereen verdient een tweede kans, en zeker als je jezelf al hebt bewezen als filmmaker.
maurice32
Klopt , maar wanneer komt hij eindelijk eens uit ? Eerst was het 2012 en nu hebben we einde juli 2014 . echt raar
dirk-dv
tattoobob
Zal wel meer geld in gepompt zijn dan de eerste twee delen.
Visueel nog beter en smeriger? Laten we hopen
Bottleneck
500 haha.
Maar Herr Dieter Laser en die ranzige Laurence Harvey tegelijk.. super!
Champagne Powder
Gelukkig kan je jezelf een klein beetje verschuilen achter een nick op het internet want ik geloof dat er in mijn gezin niemand zit te wachten op dit pareltje...
ZININ!
Kondoro
Deel 1 was gek. Deel 2 was saai. Deel 3 hopelijk beter. Laat maar komen!
housemoviewatch
Deel 1 was gek. Deel 2 was saai. Deel 3 hopelijk beter. Laat maar komen!
Mee eens! Hopen dat het wat meer te bieden heeft als zijn voorganger.
Krekatos
Nog twee dagen, ben benieuwd! Hoewel het verhaal waarschijnlijk heel kansloos wordt en de film zelf absurd, maar vooral deel 1 heeft toch een soort cult status.

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011

The Human Centipede (First Sequence)
2009

The War Below
Drama / Oorlog, 2021

Saw
Horror / Thriller, 2003
exploitatievervolgbloedvergietenb filmmartelencynicaltorture pornifc midnightegotistical boldvibrant