• 9.372.789 stemmen

Justice League: War (2014)

Animatie / Actie | 79 minuten

Genre: Animatie / Actie

Geregisseerd door: Jay Oliva

Met onder meer: Sean Astin, Michelle Monaghan en Alan Tudyk

Plot Justice League: War

"A time when heroes became legends."

Wanneer de sterke Darkseid en zijn grote meedogenloze leger de Aarde binnenstormen, moet een groep van superhelden dit proberen te stoppen. Als een hecht team moeten Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam en Cyborg proberen om hun talenten te combineren om de Aarde te redden.

Diana Prince / Wonder Woman (stemrol)

Clark Kent / Superman (stemrol)

Shazam (stemrol)

Victor Stone / Cyborg (stemrol)

Barry Allen / The Flash (stemrol)

Hal Jordan / Green Lantern (stemrol)

Bruce Wayne / Batman (stemrol)

Steve Trevor (stemrol)

Billy Batson (stemrol)

Desaad (stemrol)

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

"Ik zeg : Laat maar komen".

YouTube - Justice League: War - Trailer

avatar van Metalfist

Metalfist

Tudyk alleen al maakt dit interessant. Flashpoint Paradox was een vermakelijk filmpje, dus deze sowieso ook een kans geven.

avatar van Dopke

Dopke

Episch! We krijgen weliswaar voor de zoveelste keer een ‘origin’ voorgeschoteld (dit keer hoe de Justice League leden samen zijn gekomen, alhoewel het wel in de moderne tijd afspeelt) maar gelukkig gaat het meer om de buitenlandse invasie. Het is al honderd keer gedaan (zeer recent nog natuurlijk in Avengers en Pacific Rim) maar zodra er een paar poorten opengaan en een leger buitenaardse wezens alles aan gort slopen, dan ben ik een blij mens. De dialogen zijn gevat en best grappig en Darkseid is echt een badass tegenstander. Onze helden blijven helaas de diepgang hebben van een vel papier, maar dat is een beetje eigen aan comicbook karakters. Los daarvan, wederom een prima Justice League film!

avatar van Mischa

Mischa

Na eerdere JLA-verfilmingen als New Frontier en Doom vond ik dit een behoorlijke tegenvaller. Vlakke personages, en van de mindere origin stories, en de invasie zelf deed me eerder aan een aflevering van He-Man ofzo denken. Jammer!

avatar van Magister

Magister

Flash: "I came as quick as I could"

Lol

avatar van Kondoro

Kondoro

Justice League: War

Dit is mijn alle eerste Justice League film die ik gezien heb, en ik denk omdat ik de betere nog moet zien, dat ik deze film toch nog aardig leuk vond. Wat dat betreft als je van actie en animatie houd zou ik je sowieso Justice League: War aanraden. Deze film is werkblijkwaar 80% actie en 20% wat er voor zorgt dat ik persoonlijk de film ben blijven kijken en mijn aandacht niet te vaak naar iets anders ging.

Het verhaal was naar mijn mening prima te volgen. De aarde word aangevallen door het leger van Darkseid. Green Lantern komt als eerste voor in de film, die red een vrouw en knokt tegen de eerste wezens. Waarna Batman zich er mee gaat bemoeien en daarna Superman. Als volgende kom je Flash en Wonder woman tegen. Ze gaan samen de strijd aan tegen de eerste soldaten van Darkseid en dit zorgt al voor een paar eerste mooie actie scenes.

Victor, oftewel Cyborg ontstond wat later in de film. Zijn vader is een professor en komt nooit opdagen bij de dingen van zijn zoon, werk is namelijk belangrijker, zo'n gevoel uit hij tenminste. Zijn zoon komt verhaal halen waarna hij een soort doorgang's doos van Darkseid vast houd en een super held word. Daarna kwam dus ook Shazam erbij. Ze moesten met z'n allen vechten tegen het leger van Darkseid en Darkseid zelf wat er dus echt voor zorgde dat de film een makkelijk en mager verhaal heeft maar je toch niet verveeld!

Het verhaal was dus prima en het concept was geinig. Toch dat dit mijn (officieel derde) tweede animatie film kijk richting Marvel en DC kant was deze toch nog erg verteerbaar. Ik overweeg daarom dus om de andere delen van Justice League eens te kijken, zal mij benieuwen en heb er zin in! Ik heb me althans goed vermaakt met deze leuke Animatie / Actie film die ook een niet al te lange lengte heeft, prima dus!

avatar van krosnicky

krosnicky

Kan iemand mij de chronologische volgorde zeggen volgens mij is deze zo waarschuw me als ik mis ben of als ik er vergeet

JL Flashpoint Paradox

Batman VS Robin

JL Throne Of Atlantis

Batman Bad Blood

JL VS Teen Titans

Flashpoint hoort er dus niet bij