• 9.371.913 stemmen

Met onder meer: Salma Hayek, Jennifer Blanc-Biehn en Togo Igawa

Gesproken taal: Engels, Japans en Spaans

Plot Everly

"Enter if you dare."

Wanneer haar voormalige vriend, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, er achter komt dat Everly (Salma Hayek) een informant is voor de FBI is hij woest. Terwijl Everly zich verschanst in haar appartement stuurt haar ex-vriend een golf aan moordenaars op haar af. Ondertussen probeert ze ook nog haar moeder en dochter te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik heb er zin in!!!

avatar van schram101

schram101

Vet! Dit ziet er cool uit zeg!

En wat is Hayek heet zeg..

avatar van 606

schram101 schreef:

Vet! Dit ziet er cool uit zeg!

En wat is Hayek heet zeg..

Ze heeft vast koorts

avatar van Oliveri

Oliveri

Een golf aan moordenaars? Was eentje al niet genoeg? Klinkt niet echt geloofwaardig.

avatar van gatygun

gatygun

Goede film en vernieuwend te noemen.

Ik kreeg een soort van 300 gevoel.

De hoofdrol speler doet het geweldig en de film is geen moment saai te noemen.

Top.

een 4,5.

Hoop op een vervolg.

avatar van Nikateen88

Nikateen88

Wat een blaarwekkend verhaal zeg. Deze film gaat echt helemaal nergens over.

Een moeder met grote borsten die een Yakuza gang afslacht met een m4. Ondertussen hoor je een vrolijk merry christmas liedje op de achtergrond.

Deze film is opgenomen in drie (4 misschien) verschillende kamers. De eerste 40 mins ofzo spelen af in 1 ruimte (omg). Hierdoor wordt de film NOG saaier.

Het is een wannabe Tarantino film, maar dan helemaal mislukt natuurlijk. 4/10 terecht.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Wat een prut. De film pretendeert cool te zijn, maar is vooral heel erg dom en ontzettend puberaal.

Beetje niveautje Elektra, maar dan met dikkere tetten en een paar litertjes bloed.

avatar van gauke

gauke

Het leek nog het meest een gestileerde game (ook al gaf ie een goedkoop B-film gevoel), met een flinke portie (extreem) geweld, bloed, martelingen, sadisme en hoeren. Echter het verhaal zelf was klinkklare onzin of rotzooi en etaleerde verder vrouwen in sexy uitrustingen die machinegeweren afvuurden, met messen wierpen etc. Hayek, inmiddels 48 en met een indrukwekkende tattoo op de rug, mag er op zichzelf best zijn.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Plot gelezen en trailer gezien, daarna de reacties hier op MM gelezen. Op gatygun na wordt mij hier duidelijk gemaakt dat ik deze beter links kan laten liggen. Jammer want ...............Hayek zit erin, wat blijft dat een lekker ding zeg. Het zal dan ook het enige wezen dat om aan te zien is in deze prent.

avatar van hans233

hans233

Zonde van je tijd om deze bagger te bekijken

avatar van Theunissen

De carrière van Salma Hayek als actrice zit al een aantal jaren in de slop en dat ze in een prul als deze de hoofdrol speelt zegt eigenlijk al genoeg.

Toegegeven Salma Hayek blijft een genot om naar te kijken, ondanks dat ze inmiddels al 48 jaar is, maar echt goed acteren heeft ze eigenlijk nooit gekund op hier en daar een uitzondering na. Ook is ze niet instaat om een hele film te dragen. In deze film was dat wel de bedoeling, maar moet ze het wederom vooral hebben van haar fraaie uiterlijk en haar twee flinke wapens (helaas is ze wel niet bloot te zien, m.u.v. haar achterwerk) en wat dat betreft doet ze het best goed. Het idiote slechte verhaal slaat echter nergens op (totaal geen inhoud en gewoon te belachelijk voor woorden) en weet ook nergens te boeien. Net zoals de film belachelijk slecht is, geldt dit ook voor de muziek met o.a. "We Wish You A Merry Christmas", "A Very Merry Christmas" en "Silent Night", terwijl de film helemaal niets met kerstmis te maken heeft

Ook de uitvoering (alles speelt zich min of meer af in één saaie ruimte met kunstmatig licht) valt zwaar tegen ondanks de actie, welke geregeld best hard en grof is, en ook de vele kleurrijke sletterige vrouwen in het begin. Normaal gesproken houd ik wel van deze combinatie, maar dit in combinatie met Salma Hayek past gewoon niet samen en is ook totaal niet geloofwaardig. Salma Hayek als "actie babe", het moet niet gekker worden Ook zitten er best veel dialogen (allemaal saai overigens) in, maar daarin blinkt Salma Hayek natuurlijk ook niet in uit. Dat Salma Hayek eigenlijk niet kan acteren is natuurlijk een understatement, maar de overige onbekende goedkope cast krijgt het zelfs voor elkaar om daarin nog slechter te presteren.

Ben je een fan van Salma Hayek dan kun je deze troep gerust kijken, want ze is vrijwel 90 minuten lang schaars gekleed in beeld, maar qua verhaal en uitvoering is het gewoonweg allemaal waardeloos. De film duurt maar iets van 85 minuten, maar ondanks dat vond ik het een lange zit om deze ellende helemaal uit te kijken. Hoe de film eindigt, interesseert dan eigenlijk ook niet.

avatar van Petina

Petina

Ik vond het een leuke popcornfilm. Niet bij nadenken en gewoon kijken.

Brabants

Het plot van deze film zit simpel in mekaar en de actie is zeker over de top, maar dat maakt het hierdoor zeker niet minder. Qua cinematografie zit het fraai in mekaar met mooie kleuren en shots, terwijl alles zich in 1 gebouw(zelfs grotendeels 1 kamer) afspeelt. Het verhaal heeft veel energie en kent op zijn tijd heerlijke donkere humor. Natuurlijk zijn er betere binnen het genre, maar met het verstand op nul heb je hier zeker geen slechte film te pakken. De viscerale scene was echt wel zeer indrukwekkend dat moet ik toch wel toegeven.

avatar van bergje

bergje

wat een drama zeg. kan nog niet geloven dat ik deze film uitgezeten heb...

avatar van blurp194

blurp194

Een hoop negatieve kritiek, maar ik vond het eigenlijk een leuke en verrassend goede film. In het genre dan wel, en dat is natuurlijk wat beperkt - het 'over the top ongeloofwaardig veel geweld in een kleine setting' genre zal ik het maar noemen. Een diepere moraal moet je in die richting als regel niet zoeken, en in dit geval heb ik die ook niet gevonden.

Visueel ziet het er allemaal best goed uit, en dat is overduidelijk ook de kracht van de film. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de wat beperkte ruimte en ook wat beperkte acteurs - inclusief Salma Hayek met haar zware wapens, ze staat misschien niet bekend om haar gevierde acteurstalent maar is in deze rol wel prima op haar plaats.

tattoobob

Deze film deed mij een beetje aan Kill Bill denken en andere tarantino films....

Alleen de uitwerking was veel minder ....ik bedoel er zaten best geinige stukjes tussen...coole acties en kills..maar naarmate de film vorderde werd het saai en langdradig,en dit terwijl er genoeg actie was.

Alle CGI zag er trouwens ook niet uit.

En Hayek .....doe mij maar een andere actrice van 15 jaar jonger

En Hayek .....doe mij maar een andere actrice van 15 jaar jonger

Zij ziet er waarschijnlijk net zo strak uit als vrouwen van 15 jaar jonger. M.a.w. die Hayek mag er wel zijn voor haar leeftijd. haha

Brabants schreef:

Strak?niet mijn defenitie van strak.

Mooie vrouw?ja dat wel.....maar niet meer dan dat.

tattoobob schreef:

Strak?niet mijn devenitie van strak.

Mooie vrouw?ja dat wel.....maar niet meer dan dat.

Niet strak? Welke vrouw valt dan wel onder de definitie strak bij jou? Tenminste als je begrijpt dat ik het over haar figuur heb. Daarbij beseffen dat ze dik in de veertig is.

avatar van ipman-99

ipman-99

"Enter If You Dare." ... " !!!

Over The Top !!! 'Everly' is een over the top Actiefilm

waarin zotte toestanden een 'normale' zaak precies zijn.

Verwacht hier geen topless toestanden ... maar eerder een sexy exploitation

over the top Actiefilm ! De Yakuza heeft ook hier zijn bepaalde rol in ... ik kan je zeggen

dat de Japanse invloeden bijzonder gestoord weer waren !

De Yakuza heeft bepaalde plannen om Everly (Salma) op bepaalde manier

te proberen om zeep te helpen.

De locatie speelt zich af op één en dezelfde locatie ... namelijk in een gebouw waar

Everly zich schuilhoudt in haar flat ...! Ze moet zoveel mogelijk 'aparte' moordenaars

van zich houden en dat doet ze best door te knallen van het scherm.

Je moet er uiteraard van houden ... maar ik moet zeggen dat ik alvast weer heb

genoten van deze Actiefilm met een dikke vette knipoog.

Salma Hayek blijft een plezier om naar te kijken, net zoals deze film voor de liefhebber !

Ongepaste opmerking / ongein verwijderd. Svp de discussie inhoudelijk en bij de film houden.

avatar van schumacher

schumacher

Aan aktie geen gebrek daarom heb ik nog een 1,5 gegeven maar al het overige was gewoon slecht ze.

Zo dwaas en onnozel en dat noemen ze dan een aktie/thriller? Aktie zoals ik zei zat er genoeg in maar thriller? De film is zelfs niet een heel klein beetje serieus te noemen, eerder dus dwaas en onnozel en ja der zaten der een paar leuke dingetjes in maar deze film is belange zo goed niet als kill bill of 300.

Uiteindelijk sloeg de film nergens op, die ging in feite meer over de meloenen van Salam Hayek.

De acteerprestaties waren ook om van te huilen.

Aan de ene kant zou ik zeggen je moet die wel eens gezien hebben omdat er gewoon veel aktie in voor komt en voor de meloenen van Hayek maar anderzijds mss toch maar beter niet omdat de film nergens op trok, niet serieus was en maar onnozel en dwaas overkwam, dat is zowat de conclusie die ik daaruit getrokken heb.

En ik heb nochthans al zo'n films gezien maar toen was het verhaal beter, de acteurs beter of de acteerprestaties ook beter en was het toch nog een beetje serieuzer ook.

Geef mij maar kill bill 1 en 300 (ook de 1ste) (niet de 2de die vondk nie zo goed).

avatar van stinissen

Zonde dat een vrouw als Salma Hayek zich leent voor zo een wanproduct , de anderhalve ster zijn alleen voor het figuur van Hayek.

avatar van eltorro

eltorro

Kleine voldoende. De film neemt zich sommige momenten net iets te serieus, vooral de laatste 5 minuten zijn een misser. Maar voor de rest krijgen we een over de top bloederige actie film voorgeschoteld. De film bied prima variatie aan badguys en actie scenes en houd de vaart er goed in. Daarnaast is een bloederige actie film eigenlijk altijd wel een pluspunt. Salma Hayek vertolkt haar rol goed, alleen jammer dat die moeder en het kind er zo erg in worden betrokken.

stinissen schreef:

Hayek is natuurlijk een top actrice

Hayek is natuurlijk een top actrice

Hier was ze echt top Frida (2002)

avatar van Theunissen

Ik vind Salma Hayek vooral een pikant kippetje met verdienstelijke rollen in films als "From Dusk till Dawn (1996)" (kort maar zeer krachtig) en "Desperado (1995)". De film "Frida" heb ik zelf nog niet gezien en dat komt omdat die film me niet echt aanspreekt. Maar omdat het schijnbaar wel de film is waarin ze zichzelf het meest bloot geeft (letterlijk en figuurlijk), ben ik hem al aan het pindakazen

Theunissen schreef:

Ik vind Salma Hayek vooral een pikante kippetje met verdienstelijke rollen in films als "From Dusk till Dawn (1996)" (kort maar zeer krachtig) en "Desperado (1995)". De film "Firda" heb ik zelf nog niet gezien en dat komt omdat die film me niet echt aanspreekt. Maar omdat het schijnbaar wel de film is waarin ze zichzelf het meest bloot geeft (letterlijk en figuurlijk), ben ik hem al aan het pindakazen

Krijg je geen spijt van was de eerste film die ik in filmhuis zag.