Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Salma Hayek, Jennifer Blanc-Biehn en Togo Igawa
Gesproken taal: Engels, Japans en Spaans
Plot Everly
"Enter if you dare."
Wanneer haar voormalige vriend, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, er achter komt dat Everly (Salma Hayek) een informant is voor de FBI is hij woest. Terwijl Everly zich verschanst in haar appartement stuurt haar ex-vriend een golf aan moordenaars op haar af. Ondertussen probeert ze ook nog haar moeder en dochter te redden.
Everly
Dena
Elyse
Maisey
Willy Wartaal
Locatie is op zich niet verkeerd, ik mis hierin vooral sfeer denk ik. Had zelf ook gehoopt dat de lage cijfers voor mij ook een raadsel zouden zijn. Ben blij dat jij je er wel mee hebt kunnen vermaken, ik kon er gewoon niet lekker inkomen. Een ander begin had voor mij een groot verschil kunnen maken. Stoorde mij ook aan het feit dat ze ongetraind was en met een gapende wond de rest van de film vervolgde. Er zijn nog wel meer zaken waaraan ik mij heb gestoord maar dat gezeur zal ik jullie besparen.
Prudh
Mwah, was natuurlijk maar een schampschot door haar zij; geen vitale organen geraakt en een mooie exit-wond. Dus in de context van de onzinnigheid viel die eerste schietwond best mee
Willy Wartaal
Zo kan je het ook zien ja, maar toegevoegde waarde had het ook niet. Het had net zo goed niet kunnen gebeuren.
filmkul
Matige actiefilm met een dikke knipoog. Vanaf de eerste minuut knallen de kogels je om de oren en vloeit het bloed rijkelijk. Een verhaal is er eigenlijk niet. De film moet het hebben van de actie, de grappige figuren en de humor. Helaas gaat het na tijdje wat vervelen. Hayek is geen actrice voor dit soort films, helaas. Het camerawerk is best aardig en sommige shots zijn leuk gevonden. Een beter passende actrice had deze film naar een voldoende kunnen tillen. 2.5
clubsport
je moet deze film natuurlijk niet echt serieus benaderen maar hij heeft zo zijn aardige momenten en kan dan best vermakelijk zijn , toch is dit dan net wat te over the top .
echt mislukt is de film niet maar echt geslaagd ook niet .
Tarkus
De film loopt wel vlotjes, een aaneenschakeling van geweld en moorden, met de nodige liters bloed.
Maar een echt verhaal ontbreekt wel.
Ik had van deze film met de mooie Salma Hayek toch wel wat meer verwacht, maar rotslecht zoals sommige commentaren doen vermoeden vind ik hem nu ook niet.
Waku
Salma Hayek is nog steeds prettig om naar te kijken.
Verder is "Everly" eigenlijk niet om aan te gluren, ookal lijkt de film zichzelf niet serieus te nemen.
Er wordt afschuwelijk geacteerd ( ook door Hayek ja) en alles speelt zich af in een kamer.
De film is wel lekker ranzig en behoorlijk bloedig.
Leuk voor een avondje geweldadig vermaak.
2* voor de fijnzinnige moordpartijen.
Triple G
Verwachtte een serieus verhaal. Begon als zodanig en nog lekker ook. Vrij snel ging de zaak naar Tarantino achtige sferen. Ook goed. Echter, haalde dat niveau zeer zeker niet. Bij vlagen aardige humor en enkele strakke momenten. Helaas nergens écht over de top en als geheel onder de maat. Scheelt dat Hayek nog steeds heel aardig is maar naar te kijken. Toch een schrale troost.
Rickyman
Gewoon een fijn over the top actiefilmpje en verwacht ook niets anders.
Het non-stop actiegeweld ziet er geweldig uit, geinige humor, leuke personages komen er voorbij en aardig spel van Hayek, hoewel ze net geen The Bride is.
Maar het magere verhaaltje is wat éénzijdig en heeft het ook z'n zwakke momentjes om hier dan ook net geen voldoende voor te geven.
Toch zeker de moeite waard als je van het gerne houdt.
soom
Ik miste het gedeelte over dat ze bij de FBI zat. Of had ik geslapen?
Of het moet zitten in de hint dat ze met wapens overweg kan.
Salma is top. Alles wat ze meemaakt tijdens de hele film. Ik voelde het. Ik weet nu nog niet of het mij ooit zal overkomen, haha.. Maar ik voelde elke emotie die haar personage voelde. Ze is toch wel krachtiger dan ik dacht, want ze is nu niet direct een goede actrice. Dat is, ze speelde wel een keer in een of ander vergeten filmpje met Penelope. Maar verder? Ik merkte dat de finesse waarmee ze werkte, op mij oversprong als toeschouwster.
De locatie is geweldig. Het maakt het spannend. Ik begon ergens op te hopen, ja.
Heftige film. Met een hoop actie. Niks aan de hand hiermee. Ik had er geen voorstelling bij. Soms zie ik namelijk voorstukjes.
Aardig vermaakt, ja. Al lag dat niet meteen aan de film zelf..
Timothyvdmeer
Heb dat stuk ook gemist. Maar verder wel een vermakelijk filmpje. Zeker niet speciaal. Maar wat is het toch een mooie vrouw.
GuidO96
Zeer vermakelijk. Simpel verhaal, veel charme en overdreven typetjes maken dit een zeer vermakelijke film.
nadrin
Mij kon deze niet bekoren. Heel zwak geacteerd verhaal van schiet iedereen dood einde.
Mwa
Met een duidelijke knipoog naar Tarantino, meer specifiek de Kill Bill's. Jammer genoeg heeft Joe Lynch niet het talent van zijn collega, & Salma Hayek maar een fractie van het charisma van ene Uma Thurman...
XanderJ
Heerlijk, over the top, geweld.
Yummie Hayek.
Jammer dat ze niet kan acteren
IH88
“Kanpai, puta!”
Aardige over the top actiefilm met een prima Salma Hayek in de rol van wraakengel. Hayek loopt eerst nog wat verwilderd rond, en het is te danken aan de klunzigheid van haar tegenstanders dat ze niet gelijk het loodje legt. Dit is ook gelijk het grootste minpunt van de film.
Waar Charlize Theron in Atomic Blonde nog geloofwaardig weet te maken dat ze iedere man aankan, heb je bij Hayek het gevoel dat er wel heel veel geluk bij komt kijken. Precies op de goede momenten doet haar tegenstander iets stoms of wordt hij/zij afgeleid. Everly is voor de rest wel een prima film die door het hoge tempo en de vele actiescènes nergens vervelend wordt om naar te kijken.
EW101
Degelijke actiefilm met genoeg zinloos geweld. Saai wordt het ook nooit.
Salma Hayek is ook altijd wel fijn in een film.
Wel jammer dat de film voor mij iets van de hak op de tak voelde (en toen gebeurde ditven toen dat..)-en vrij gescript. Het had best iets losser en vrijer gemogen. (meer een soort gevoel dat ik had tijdens het kijken)
De keuze voor één locatie werkte ook goed. Zeker doordat bij iedere vijand de ruimte anders gebruikt werd en er een iets andere sfeer was.
Het begin met het vele telefoongebruik irriteerde mij wel.
macrobody
De enige reden dat ik deze film heb gevonden is omdat Akie Kotabe (diegene die op de bank zit met een schotwond) de rol van Satoshi Nakamoto gaat spelen in een nieuwe film Decrypted.
Hopelijk wordt die film een stuk beter en interessanter dan deze film. Wat goeds kunnen we er hier over zeggen?
Salma Hayek in ondergoed en strakke t-shirts. Ik denk dat dat het voor mij wel was.
Het was geen leuke film, geen spannende film, geen humoristische film en geen bijzondere film.
Het was wel een rare mengelmoes. Een Mexicaanse in een web van de Japanse Yakuza en gefilmd in Servië met Amerikaanse SWAT teams.
Ik kan er echt geen voldoende voor geven.
MH040
Grappig, ik zie dat ik de 222e stemmer ben en mijn stem is een 2.
Enigzins vermakelijk maar slecht filmpje met een nog altijd mooie Salma Hayek. Nauwelijks verhaal, matig tot slecht acteerwerk, veel schieten en veel bloed. Niet een film die je meer dan 1x hoeft te zien.
Sergio Leone
Vermakelijk.
Salma Hayek mag zich anderhalf uur lang en al schietend een weg banen tussen een hoop slechteriken die eveneens graag schieten. Er zit een zeker komisch ondertoontje in de film en het aantal karikaturen is ook niet min. Het levert in ieder geval een uitermate vermakelijk actiefilmpje op, dat zich gelukkig geen minuut serieus neemt.
stratmans
Van in het begin al duidelijk dat de film niet al te serieus moet genomen worden, en dan is het een best grappige film met de overdreven massa"s kogels, liters bloed en specimen van slechteriken
MOVIEMAZZTER
Bizarre film met overvloed van geweld en bloed. Actie genoeg maar een thriller of spanning... nee. Daarvoor ontbreekt elke logica net als een duidelijke verhaallijn. Een actrice als Salma Hayek heeft duidelijk een beter script en een betere regisseur nodig.
xxERWINxx
Vandaag bekeken op Blu-ray, de film speelt zich eigenlijk 90 minuten af in een soort hotelkamer waar de hoofdrolspeelster zich bevind en de gehele film komen er allerlei gure types de kamer binnen waar zij verblijft.
Het lijkt een soort spel om geld waarbij het de opdracht is haar te vermoorden, veel schietpartijen zien we voorbij komen, ook nog een aantal gevechten en met zwaarden op het laatst.
Al met al best vermakelijk, later kwam haar moeder en dochter ook nog in de hotelkamer wat meer spanning bracht in de film.
Best harde scenes en genoeg bloed en ledematen kwamen voorbij.
Heb mij hier wel mee vermaakt, maar echt diepgang of variatie ontbrak, ik had gehoopt dat ze nog naar buiten ging, maar helaas.
Verder wel een vermakelijke harde film!
boemboem27
de eerste 10 min vliegen de kogels om je oren.
heel veel doden terwijl er nog geheel geen verhaal is.
acteertalenten geen een.
was 20 minuten nog niet interessant,dan maar uitzetten.
laat maar liggen dit prul

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen