• 9.369.537 stemmen

Geregisseerd door: Bruce La Bruce

Met onder meer: Pier-Gabriel Lajoie, Walter Borden en Katie Boland

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Gerontophilia

"Gerontophilia [jə-ˌrän-tō-ˈfil-ē-ə] noun - the love or sexual preference for the elderly."

De knappe 18-jarige Lake onderhoudt een relatie met Desirée en werkt met enige tegenzin als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt tot de oudere mannen in het zwembad. Wanneer één van hen bijna verdrinkt, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje te enthousiast is en Lake kan dan ook niet anders dan zijn eigen verlangens erkennen. Enige tijd later werft zijn moeder hem aan voor een baan in een tehuis voor ouderen. Daar ontmoet hij Mr Peabody en hij is op slag verliefd. Als hij ontdekt dat Mr Peabody telkens een te hoge dosis medicijnen krijgt toegediend, helpt hij hem te ontsnappen: de start van een verrassende en romantische roadtrip.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Je zal het maar hebben...

avatar van gauke

gauke

De regisseur staat bekend om zijn controversiële thema's waar mensen op z'n minst aan moeten wennen. De film is mooi en sluw tegelijk, vrolijk en treurig en kwam vooral sympathiek over, maar kan ook gezien worden als een statement van La Bruce. In dit feelgood drama werd het liefdesverhaal tussen een achttien jarige jongen en een bejaarde man conventioneel verteld. De film overtuigde vooral in de zachtaardige scènes.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1944 berichten

Apart om te zien. De rollen worden een keer omgedraaid. Dus geen pedofiel die verliefd wordt op jonge kinderen. Maar een kind (jong volwassene) die hele oude mannen opwindend vindt. En uiteindelijk verliefd wordt. De acteer prestaties zijn niet erg goed, waardoor de film zwak wordt. Sommige nummers van de soundtrack zijn wel weer 'sterk'. Als geheel is het een matige film. Sommige plotlijnen worden niet goed uitgewerkt.

avatar van Darbie

Darbie

Mijn 2 sterren heeft niets te maken met het onderwerp.

Ik vond het gewoon een saaie film.

avatar van Timey

Timey

Slappe hap, deze prent. Het uitgangspunt vind ik wel interessant, de uitwerking daarentegen oninteressant en ondermaats.

avatar van mister blonde

mister blonde

Interessant uitgangspunt. Maar wat een waardeloos plot, stompzinnige dialogen en matig acteerwerk. Zonde zeg.

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

Ondermaats acteerwerk, met name het hoofdpersonage speelt verschrikkelijk slecht. Onnozele dialogen. In het begin zat ik almaar te gniffelen omdat ik voortdurend aan die ene sketch uit Little Britain moest denken, met die jongen die steeds opgewonden raakt van dat oude omaatje van z'n beste vriend. Maar gelukkig verdween dat gevoel naarmate de film vorderde en kwam ik toch meer in het verhaal te zitten. Geen al te beste film, maar zo heel slecht vond ik 'm nu ook weer niet.