• 9.374.535 stemmen

10 Rules for Sleeping Around (2013)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Leslie Greif

Met onder meer: Tammin Sursok, Wendi McLendon-Covey en Jesse Bradford

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot 10 Rules for Sleeping Around

"Now it's our turn."

Boezemvrienden Vince en Ben zijn twee uitgevers. Om hun zaak te redden moeten zij een bekende schrijfster onder contract krijgen. Deze zal aanwezig zijn op een extravagant feest in de Hamptons van de mediamagnaat Jeffrey Fields, die haar ook onder contract wil. Jammer genoeg zijn Vince en Ben niet uitgenodigd. Cameron, de vrouw van Vince waar hij een open relatie mee heeft, heeft zonder zijn medeweten wel een uitnodiging te pakken gekregen. Zij gebruikt deze kans om een wilde dag te beleven. Ben's vrouw, Kate, gaat haar achterna om haar op andere gedachten te brengen maar geeft zelf toe aan de verleidingen. Wanneer dan Vince en Ben toekomen leidt dit tot de meest hilarische situaties.

avatar van jippie2010

jippie2010

Deze film is wisselend van kwaliteit.

Virginia Williams is de enige die nog een beetje kan acteren,

maar de rest is vrij matig. De bijrollen zijn uitermate slecht en irritant.

Als je daar een beetje door heen kan kijken,

dan kan deze komedie je misschien nog enigszins interesseren.

*2.0

avatar van Piratje

Piratje

Een orgiefilm van veel clichés en weinig kleren.

Gewoon naar kijken en laten voorbijgaan.

Niet aanbevolen.

avatar van jan

jan

Een klucht. En zoals met alle kluchts, nogal absurd en onwaarschijnlijk. Matig komisch.

avatar van Noodless

Noodless

Chaotische komedie waarin het verhaal kant noch wal raakt. Er valt weinig te beleven qua humor ondanks heel wat absurde situaties. Het acteerwerk is eerder aan de matige kant.

3/10

avatar van Aapje81

Aapje81

Irritante komedie.

Werkelijk alles aan deze film is bijzonder flauw en ondermaats. De cast kan niet acteren, de grappen zijn niet leuk en het scenario is nauwelijks te volgen.

Slecht.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een chaotische film waarin een heleboel misverstanden voorkomen.

Op zich een leuk uitgangspunt, maar helaas voldoet de film niet aan de verwachtingen.

Een groot deel is te wijten aan de cast.

Op sommige momenten komt het meer irritant over dan komisch, en moeten de actrices het hebben van hun uiterlijk.

Een leuke film voor tienermeiden die deze film zelfs verkiezen boven de American Pie-films.

2,0 *

avatar van starbright boy

Is met een score van 1 de slechtst scorende film ooit op Metacritic.

avatar van Theunissen

Qua flauwe verhaal (in de stijl van American Pie 2) en komedie stelt het op papier eigenlijk niets voor. Maar toch heb ik me er best redelijk mee geamuseerd en heb ik ook regelmatig moeten glimlachen (o.a. om de homo-hond en Michael McKean in de rol van Jeffrey Fields die min of meer de Hollywood mannelijke slet uithangt). Ook de uitvoering was wel geinig en dat kwam vooral door de toch wel leuke verschillende personen en natuurlijk het vele vrouwelijke schoon (beter gezegd "Cougars") in de vorm van o.a. Tammin Sursok (was wel net een plank, maar toch had ze wel iets), Virginia Williams (was mijn favoriet) en de exotische Lucila Solá. Deze vrouwen gaan wel helaas allemaal niet uit te kleren (ze zijn wel regelmatig te bewonderen met alleen lingerie aan), maar toch zit er op het einde wat bloot in van andere vrouwen. Het tempo is best hoog en er gebeurt van alles, van flauw tot geinig tot pikant.

Al met al leuk om eens gezien te hebben en als tussendoortje is hij best nog te doen.

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

totaal geen grappige komedie, zonde van je tijd

avatar van Superkuuk

Superkuuk

Vreemd hoor...Border Collies zijn normaal gesproken een van de slimste honden rassen...dat dit het enigste is wat overblijft na het zien van de film zegt dus al genoeg....en een mooie bil partij van

Virginia Williams...toch bijna 40....verder again a huge Netflix Bummer....

avatar van mrklm

mrklm

De eerste 50 minuten van deze moderne variant op de screwball comedy bevat genoeg ingrediënten voor succes: door een aantal misverstanden en miscommunicaties verdenken twee geliefden elkaar van vreemdgaan. Dat komt mede omdat de wederhelften van een bevriend stel dat blijkt ook daadwerkelijk blijken te doen. Het komt tot een confrontatie wanneer het verhaal beide stellen brengt naar een villa waar andere figuren de boel nog ingewikkelder worden en vanaf dat moment gaat het zeer snel bergafwaarts. Greif is dan al snel door de ideeën heen en raakt de draad volledig kwijt. De cast schmiert er op los en de grote hoeveelheid 'bloot' (de mannelijke geslachtsdelen zijn netjes gecamoufleerd in de montage) en seksuele toespelingen onderstreept de wanhopige pogingen om te redden wat er te redden valt. En dat is bitter weinig.

avatar van JessicaD

JessicaD

Ik dacht dat dit echt een hele slecht gescripte en geacteerde film zou zijn, maar ik wilde de film gewoon proberen omdat ik benieuwd was naar Tammin Sursok en Jesse Bradford. Het begin was inderdaad tenenkrommend slecht, maar al snel bleek ik de film best leuk te vinden. Het zit vol met clichés waarbij elke situatie fout gaat en tot hilarische situaties leidt, maar ze voerden ze prima uit en ik heb veel gelachen. Hij was dus verrassend leuk!