• 9.378.495 stemmen

Pororo, the Racing Adventure (2013)

Animatie / Avontuur | 77 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titels: Pororo Movie / Pororo Gukjangpan Super Sulme Daemohum / Pororo: Race Mee met Je Vriendjes

Oorsprong: Zuid-Korea

Geregisseerd door: Young Kyun Park

Met onder meer: Kim Hwan-jin

Gesproken taal: Koreaans

Plot Pororo, the Racing Adventure

De kleine pinguïn Pororo leeft met zijn dierenvriendjes in het verre Noorden. Ze doen maar één ding en dat is lol hebben. Pororo heeft een droom om ooit een racekampioen te worden. Hij krijgt een mogelijkheid als een vrachtvliegtuig, bestuurd door de bezorgschildpadden Toto en Mango, vanwege motorproblemen een noodlanding moet maken. Terwijl Pororo's vriend Eddy, de vos, helpt om het vliegtuig te repareren zien de andere dieren Toto aan als een racekampioen. Ze vragen hem om hen te trainen om zo mee te kunnen doen aan de jaarlijkse Super Slee Race.

Pororo (stemrol)

Harry (stemrol)

Patty (stemrol)

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Vandaag heb ik met de jongens (5 en 7 jaar) voor de zoveelste keer naar deze erg leuke filmpje gekeken en we hebben er weer van genoten.