Genre: Actie / Horror
Geregisseerd door: Kevin King
Met onder meer: Martin Copping, Danny Trejo en Clare Niederpruem
Plot Zombie Hunter
"One Man... To Kill Them All."
In een post-apocalyptische woestenij, gecreëerd door de mysterieuze drugs 'Natas', rijdt een man in een aftandse Chevrolet Camaro. Zijn kofferbak is gevuld met drank en wapens. Hij is op jacht naar vleeseters. De man doodt alle zombies die zijn pad kruisen, maar is tevens op de vlucht voor zijn verleden. Dan ontmoet hij nog meer overlevenden en sluit zich bij hen aan. Het gevaar is echter nog niet geweken. Nog lang niet.
Hunter
Casanova
Cheerleader
jarno1975 (moderator series)
schram101
Haha, totaal niet mijn genre maar hoe bruut is dit?! Visueel ook erg bizar. Om over de dames maar te zwijgen.
Tonypulp
Niet heel bruut, eigenlijk. Meneer King probeert dit low budget project enig smoelwerk mee te geven door flink aan te kloten met verschillende (kleurrijke) filtertjes en hotseflots editing, maar heel constant blijft het helaas niet. Kwalitatief ook simpelweg niet goed genoeg met veel pijnlijke CGI (the easy way...) en enkele abominabele rollen. Niederpruem en Regier zijn wel flinke eye-candy en de rol van Trejo relatief tof. Hij krijgt ook meteen de fraaist vormgegeven sequenties. Jammer dat er blijkbaar niet genoeg nullen meer op zijn loonstrook passen na Machete, want hij houdt het al snel voor gezien.
Justice4All

Maar ik ga t zeker bekijken!
Richard_Voorhees
^Gewoon puur voor het exploitation gehalte.
Dit ziet er trouwens heerlijk fout uit!
Ik had weinig verwachtingen van deze film, maar wat deze film laat zien kwam nog ruim onder mijn verwachtingen. Het verhaal is totaal niet boeiend en de uitvoering (o.a. het gebruik van overdreven kleurfilters, vreselijke cheesy muziek en tenenkrommende dialogen) is zeer povertjes. Het oogt ook allemaal zeer goedkoop en nep. Ook is de film behoorlijk saai en langdradig waardoor het heel lang duurt voordat er wat leuks gebeurt (na ca. 45 minuten). Het leukste in deze film is misschien nog wel de psychopaat (zag er wel cool uit) met de kettingzaag. Gezien het meespelen van Danny Trejo had ik gehoopt op een aantal leuke actiescènes maar veel laat Danny Trejo niet zien in deze flut film en zijn rol is eigenlijk ook maar zeer kort. De sletterige rondborstige Jade Regier die normaal gesproken geen moeite heeft om haar torpedo's te laten zien, doet het hier zeer braafjes terwijl er wel legio aan mogelijkheden voor waren.
Indien je geen andere films voorhanden hebt en er is voor de rest ook niets op TV, dan kun je het misschien wagen om deze film te bekijken. Maar beter kun je even op Google zoeken naar Jade Regier en je daar mee amuseren
Sir_John
ik moet zeggen dat dit een hele slechte film was... de effecten waren slecht... en een stuk van een gebouw laten ontploffen met een handgranaat?
ondanks deze slechte film is het toch wel een film die ik aanraad om te gaan kijken.
want zombies! ene actie/horror? Ik vind het eerder actie/comedy... die stem van die gast alleen al! je denk dat ieder moment batman tevoorschijn springt!
toch 3 sterren voor deze hoerenfilm!
SPT
Heel aardige film, ik snap niet waarom hij zo laag scoort en heb toch echt wel heel wat mindere films voorbij zien komen. Ik begrijp alleen niet waarom ze die grote beesten erin hadden, die voegden niets toe maar kregen ze qua special effects gewoonweg niet op een geloofwaardige manier op het scherm.
Phantasm
Die grote beesten snapte ik ook niet echt, zijn toch geen zombies? Verder was de film het aanzien wel waard, leuk om een keertje gezien te hebben.
ipman-99
"Intense Action, Hot Chicks And Exploding Heads." ...
" !!!
Vermakelijk genre-film
!!! Toch altijd genieten dit soort genre films ...
!
De CGI is allesbehalve hoogstaand ..., maar heerlijk fout
!
Danny Trejo zijn rol in deze is niet de grootste ..., maar wel een opvallende
!!!
Entertainment van de bovenste plank ... in het genre een heerlijke foute film !
De dames lopen schaars gekleed, de actie was aardig en het bloed heeft wat weg van pinky color.
Weet wat je op voorhand insteekt ...
!!!
De Baas
Een geniale film.
Super sterk verhaal. Spraakmakende karakters, waarin je jezelf erg gemakkelijk kunt verplaatsen.
Piekfijn acteerwerk, ik zat zelfs even te twijfelen of dit wel een film was, en geen documentaire van discovery. De diepzinnige voice-over's van de acteurs zelf zetten je echt aan het denken. Het is een erg nuttige opvulling als je met beeld alleen geen boodschap in een film kunt overbrengen, erg creatief.
En dan dat hoogstaande stukje techniek nog, wat een kunst! Het was zo nu en dan gewoon net alsof ik naar Doom 3D zat te kijken! Echt het gevoel alsof ik er midden in zat!
Nog iets bijzonders: de muziek aan het begin vd film! Prachtig, geniaal, en net zo diepzinnig als de rest van de film. Het maakt de film compleet.
Ik hoop dat er nog een vervolg komt.
SpinPSB
Ik vraag me nog steeds af waarom ik deze af heb gekeken, zeldzaam slecht...hoopte denk ik de hele tijd dat er wat tieten voorbij zouden komen of zo denk ik, zelfs dat niet. Daarom niet 1 maar 0,5 en dat is al veel...
blurp194
If you want to get the job done, you've gotta do it yourself.
En dat is dan maar een van de snedige oneliners die met een echt goeie timing langskomt. Met een cynische ondertoon die prima past bij de wat zwartgallige benadering van de zombieapocalyps van deze film. Een nieuw soort cultbenadering met fijn overdreven low production values. Gefilmd met een digitale camera, maar dan wel met een cheesy kleurenfiltertje erop.
Maar da's alleen de verpakking. Het verhaal wordt met een echt goeie timing en veel slapstickachtige effecten verteld. Doet het wel voor mij. En hoewel de cast nou echt geen A-status heeft, doen ze wel precies wat ze doen moeten. Het maakt het plaatje compleet : hier is iemand met een visie bezig.
Dat zal dan de regisseur K. King wel zijn. Benieuwd wat hij met een wat ruimer budget kan doen.
StevenMighty
Heerlijke zombie slasher, hier smul ik wel van
Ik denk dat veel kijkers hier een verkeerd idee over deze film hebben... Hij is niet slecht maar creeërt bewust een cheesy b-film sfeertje door te kiezen voor typische videogame personages (de coole eenzaad, het schattige meisje, de dikkerd, de babe, etc) en het gebruik van kleurrijke filtertjes en effecten. Niks mis mee als het zoals hier met dat opzet er om gedaan is.
Veel dingen kwamen recht uit de Resident Evil games, wat ik alleen maar extra gaaf kon vinden.
Vermaakt van begin tot einde!
4,5 sterren
Rickyman
Een heel vermakelijk pulpfilmpje, met een leuk onzinnig verhaaltje dat te mager was om te blijven boeien.
Toch wel leuk gemaakt, door de regisseur King .
Boeikens
Niet mijn ding.
Retro style met overdreven kleurfilters en barslechte CGI.
Het acteerwerk is amateuristisch en die voortdurende gesproken gedachtengang maakt het er niet beter op.
Het vleugje Trejo en de humoristische ondertoon maken dan weer iets goed.
dvdcrusher
Heerlijk foute film met een knipoog naar Tarentino en een aantal horrorklassiekers. Jade Regier is een zeer leuke verschijning die in dit soort films volledig tot haar recht komt. Alleen vond ik het einde wat ongeloofwaardig maar soit. De kleurfilters vond ik wel leuk gedaan en passen in de sfeer van de film. 3,5 sterren

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Kommandør Treholt & Ninjatroppen