- Home
- Kick-Ass 2
- Filtered
Genre: Actie / Komedie
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jeff Wadlow
Met onder meer: Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey en Chloë Grace Moretz
Releasedatum: 22 augustus 2013
Bekijk via Videoland
Plot Kick-Ass 2
"You Can't Fight Your Destiny."
Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders.
Dave Lizewski / Kick-Ass
Marty / Battle Guy
Night Bitch
Mr. Lizewski
Detective Marcus Williams
Dat is best vaak het geval dat een tweede deel op een succesvol eerste deel behoorlijk inspiratieloos is. Dat geldt helaas ook voor deze film want het verhaal (met wraak als thema) stelt eigenlijk weinig voor en het eerste uur was best flauw (beetje onnozel school gedoe) en ook behoorlijk cliché. Wat overblijft zijn de actie en de humor en met name dat eerste is ruimschoots aanwezig en ook lekker keihard want vrijwel alle actie is enorm grof. Dankzij de combinatie van actie en humor kijkt deze film zich nog wel lekker weg.
De cast viel me eigenlijk ook wat tegen want Aaron Taylor-Johnson als Kick-Ass stelt dit keer weinig voor en wat Jim Carrey in zo'n soort rol in deze film doet is me een raadsel. Gelukkig heeft hij geen groot aandeel in het verhaal (mede door pijnlijke omstandigheden
). De rol van Christopher Mintz-Plasse als The Motherfucker was overigens tenenkrommend slecht. Degene die het wel weer leuk en goed doet is Chloë Grace Moretz. Overigens de rol van Olga Kurkulina als Mother Russia was geweldig en dan met name in de scene als ze helemaal tekeer (lekker grof) gaat tegen de politie.
Deze film is leuk om gezien te hebben (duurt ook niet lang met ruim 90 minuten) maar meer ook niet. Ik hoop in ieder geval dat er ook geen derde deel meer komt want daar geeft deze film ook geen aanleiding voor.
Filmkriebel
Zelden zo'n beroerde sequel gezien. Hebben de makers dan werkelijk niet gesnapt wat de eerste film zo goed maakte? Hoewel de "nerds go superhero" formule nog steeds leuk is, houdt de sequel niet meer het midden tussen trashy humor en gore actie, maar moddert volledig vast in goedkope grappen en veel te weinig actie. Een film die volledig uit balans is, terwijl de eerste film wel degelijk een losgeslagen indruk gaf. Kick Ass 2 kan nog vrij goed onderhouden, maar de vele onderbroekenlol en opzettelijk geforceerde trash-taal berokkenen de film veel schade. Ook de dood van Kick Ass' vader vond ik een smakeloze wending .
Vermakelijk vervolg.
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: Kick-Ass 2 is minder goed dan deel 1. Dat zit hem ongetwijfeld in de vervangen regisseur, maar feit is eveneens dat de nieuwigheid van dat eerste deel volkomen weg is. De magische mix van maffe personages, humor en buitensporig geweld werkte enorm toentertijd. En dus verwacht je als kijker een nog gekker deel twee. Iets waar men ten dele in slaagt.
An sich is het allemaal geen ramp en haalt de film met gemak een voldoende voor entertainment. Toch was het leuk geweest als het origineel werd overtroffen of geëvenaard. Het begint eigenlijk al een beetje flauw door het herhalen van een schiet-scène die juist zo cool was in de eerste film. Sommige zaken moet je nu eenmaal niet opnieuw willen doen.
Gelukkig weet het hoofdplot de aandacht vast te houden, iets wat niet gezegd kan worden van het vreemde en niet werkende zijplot met Chloë Grace Moretz en haar oppas. Helaas duurt de aanwezigheid van een lekker botte Jim Carrey te kort, maar de vermakelijkheid van weleer komt opnieuw om de hoek kijken als het superheldenteam huishoudt.
Wie niet teveel eisen stelt en het eerste deel kan laten rusten, wacht een onderhoudend actiefilmpje dat de tijd op prettige wijze weet te doden. De lat wordt dan misschien niet gehaald, er blijft genoeg lol over. En een film die toch al van alles door elkaar husselt mag best een beetje onevenwichtig zijn. De volgende keer toch maar weer regisseur Matthew Vaughn inhuren zou echter geen misstap zijn.
Goed.
Met dank aan Universal voor het recensie-exemplaar.
jumpstylemovie
Niet zo goed als de eerste maar dat hoeft / kan ook niet. Ik weet niet wat lekkerder was, Chloë of de keiharde actie. Ik was helemaal vergeten dat Jim Carrey een grote rol in de film zou hebben. Hij ging helaas gauw dood.
MrsDamico
Ik vond dit deel ook fantastisch maar toch heb ik liever deel 1 dan 2 want hier zit voor mijn doen veel meer geweld en Kick-ass's pak is veel lelijker geworden maar Christopher Mintz-plasse deed het zoals gewoonlijk weer fantastisch. Ik word het Carry you stukje echt super!
Tonypulp
Heeft wat te leiden onder het 'sequel-syndroom' waarin alles bigger en better moet zijn, maar echt veel minder vind ik hem desalniettemin niet. Kick-ass is sowieso wat overroepen. Vond Super (2010) bijvoorbeeld al tig keer leuker. Echt komisch wou het in het eerste deel al niet worden en met de switch naar Wadlow in de regiestoel is het nu nog meer action oriented. Niet bepaald fan van zijn onrustige regie, maar de plank is niet volledig gemist en zo komen enkele momenten best hard aan en dat is dan een mooie verdienste.
otherfool
Schwanz!
Doet vooral weer beseffen hoe gaaf Kick Ass eigenlijk was, die ga ik zo maar even ophogen. Het leuke idee wordt hier helaas redelijk om zeep geholpen door veel foute keuzes. Jammer dat bijvoorbeeld de ubercoole Hit Girl in de highschool setting wordt gezet met allerlei vervelende scenes tot gevolg (de Sick Stick, really?). Ook de overgang van Red Mist naar Motherfucker is eerder flauw dan geslaagd. Wat wel werkt zijn enkele nieuwe personages (Nightbitch en toch ook wel Mother Russia), de muziek is nog altijd goed, het geweld weer net te hard om leuk te zijn (een euvel dat het eerste deel ook al had).
3* is eigenlijk te veel maar Hit Girl trekt me over de streep.
Beun de Haas BV
Deze film in een paar woorden? Tikje op de billen
Kick-Ass waaide een aantal jaar geleden als een frisse wind door het gros aan superheldenfilms. Helaas zorgt het vervolg voor een licht briesje met af en toe harde windstoten. In deel 2 ligt de nadruk vooral op grof taalgebruik en extensief geweld als compensatie op het magere verhaal. Desalniettemin is Kick-Ass 2 een onderhoudende actiekomedie.
3 *
Zeriel
Bagger.
De film mist alles wat Kick Ass leuk maakte. Zoals originaliteit, humor, subtiliteit, echte karakters.
Dit was weer eens een van-dik-hout-zaagt-men-planken-sequel van de ergste soort met veels teveel budget.
Het groffe geweld aan het begin haalt gelijk de basis onderuit waar de film om zou moeten draaien; gewone anti-helden die nog scholier zijn met actie-held fantasiën. Wat volgt is een aanschakeling van gekunselde scenes met flauwe en geweldadige grappen die als los zand bij elkaar geschreven lijken door een ongeinspireerd clubje broodschrijvers zonder enig gevoel voor subtiliteit.
david bohm
Kick-Ass 2 voelt aan als een langgerekte aflevering van een serie over superhelden. Van het eerste deel was ik al niet danig onder de indruk en het is dat Chloë Grace Moretz komt opdraven als Hit-Girl anders had ik m vlot afgezet.
Puberale haast kinderachtige grapjes die mij niet kunnen bekoren en dan ook nog een drama sausje dat nergens naar smaakt.
Matig.
Brabants
The Mother F*cker is wel ultra bad, en deze films ultra goed! Wederom een heerlijke film waarin superhelden strijden tegen het ultieme kwaad. Wat een inspiratiebron is kick-ass en wat brengt het een golf van actie met zich mee. De strijd tussen het goede en kwade is nog nooit zo levend en geweldig geweest. Visueel een genot en een concept wat simpel maar niet te overtreffen valt binnen het genre.
Vinokourov
Kick-Ass 2 kijkt wel lekker weg, maar het is tamelijk matig met onzinnige scenes en grappen. Vond het eerste deel redelijk (maar zeker niet geniaal) en dan voegt deze sequel weinig nieuws en goeds toe aan dat hele Kick-Ass gebeuren.
Sergio Leone
Matig.
Deel 1 vind ik nog steeds erg leuk. Een sequel had van mij niet meteen gemoeten, maar soit. Dit vervolg probeert de goede dingen uit z'n voorganger te herhalen, maar gaat daar de fout in. Behalve dat de kwaliteit er niet is - hoe vaak is het "This is not a comic"-mopje niet herhaald? - werken uitmelkscènes ook niet - Hit Girl die Big Daddy's training doorzet, om maar een voorbeeld te noemen.
De toon springt ook énorm van de hak op de tak - van tienerdrama over kotshumor tot al dan niet shockerende actie.
Daarnaast vind ik de cast enorm veel charme verloren hebben. Aaron Johnson is geen goeie acteur, maar ook Chloë Moretz is niet bepaald indrukwekkend en Christopher Mintz-Plasse kwam veel beter tot z'n recht naast Mark Strong. Nu staat-ie er alleen voor en veel meer dan wat geschmier krijgen we niet te zien.
Grootste schuldige is misschien wel regisseur Jeff Wadlow, die op geen enkel moment in de buurt komt van Matthew Vaughn. Strakke, flitsende scènes hebben plaatsgemaakt voor actie voor green screens, de humor werkt niet en de toon is zo rechtlijnig als een banaan. Bah. Godzijdank zit er héél af en toe een banale oneliner in - na 20 minuten schreeuwt er iemand vanuit het niets "Jersey shore, motherfucker!" en toen kon er bij mij althans eindelijk een lachje van af.
2,5
Noodless
In vergelijking met zijn voorganger weet deze film toch niet hetzelfde niveau aan te houden.
Zo zien de actiescènes sowieso minder fraai uit en smaakte de humor niet zoals in het eerste fameuze deel. Ook het idee van een bende losers wordt nu wat te overdreven uitgemolken. Zo was dat in het vorige deel nog leuk en origineel, hier wordt het allemaal net wat minder door de kwantiteit. Teveel van het goede. Nog wel aardig, maar kan zeker niet wedijveren met het originele. 6/10
tommykonijn
Het is alweer dik twee jaar geleden dat ik voor het laatst de eerste Kick-Ass gezien heb. Normaal gesproken probeer ik voor het kijken van een sequel - zeker als het al een tijdje geleden is - het eerste deel nog te bekijken, maar mijn plotse impuls om naar de videotheek te gaan, belette dat. Ik kan me zeker nog een hoop herinneren, waarschijnlijk ook omdat ik dat toen een hele gave film vond. Een vervolg zag ik niet per direct zitten, maar met de terugkomst van de hoofdrolspelers uit de vorige film en de toevoeging van Carrey had ik er wel vertrouwen in.
Kick-Ass 2 bleek opzich geen onaardige film, maar is wel bij lange na niet zo memorabel als het eerste deel. Wat hier veel meer opvalt is het tienergedeelte. Mindy's problemen op school werken meer dan eens afleidend van waar je nu ook alweer naar zit te kijken. Het High-School element in de eerste film werkte minder kinderachtig. Desalniettemin blijft Chloë Grace Moretz een sympathieke verschijning. Haar rol als Hit Girl weet ze vrij gemakkelijke op te pikken en het zijn de scenes met haar die het meest doen herinneren aan de eerste film. Aaron Taylor-Johnson doet het aardig als Kick-Ass, maar overtreft zichzelf niet als je kijkt naar zijn vertolking in het origineel. Christopher Mintz-Plasse doet het ook naar behoren; een tikkeltje overdreven (balancerend op het randje van irritatie), maar in dit circus vormt dat geen enkel probleem en komt het soms alleen maar ten goede. Het was Jim Carrey waar ik de meeste verwachtingen van had en zijn rol vond ik zeer geslaagd. Hij zorgde, zoals ik eerlijk gezegd al stiekem hoopte, samen met zijn hond voor de wat grappigere (zelfs betere) momenten in de film. Jammer dat hij al relatief vroeg moest vertrekken. Ik had het prima gevonden als zijn rol uitgebreider was geweest.
Qua acteerwerk zit het opzich wel goed met dit vervolg. Qua verhaal vind ik het eerlijk gezegd een stuk minder als het origineel. Het hele vileine clubje van The Motherfucker vond ik niet erg interessant. Het is opzich een leuk idee dat goed en kwaad tegenover elkaar komen te staan, maar het eindgevecht - een belangrijk stuk voor de film lijkt me - vond ik echt tegenvallen. Het gevecht tussen Hit Girl en Mother Russia duurt behoorlijk lang en wordt vervolgens in slechts enkele seconden afgerond. Hetzelfde geldt voor Kick Ass en The Motherfucker. Je zit de hele tijd te wachten op een finale die eigenlijk niet zoveel voorstelt. Daarnaast vond ik de actie in de gehele film niet zo geslaagd als in het eerste deel. Veel opvallend gebruik van chromakey. Qua plotwendingen vond ik het eerlijk gezegd ook soms een beetje vreemd. De dood van de vader van Dave vond ik gewoon erg zuur. Had helemaal niet gehoeven imo.
Desondanks heeft de film uiteraard wel een aantal gave momenten. Het geheel steekt vrij simpel in elkaar, maar vermaken doet het allemaal wel. Ik was aan het einde niet zo enthousiast als ik toch stiekem op voorhand gehoopt had, maar al met al is Kick-Ass 2 een aardig goed gelukte sequel.
Gruffalo
Vond hem nog geen eens zo slecht. Tempo zat er lekker in, verhaal was toegankelijk maar net niet suf. Voor mijn part wel wat te veel actie waardoor er minder ruimte gemaakt werd voor de ironie die deel 1 ook zo leuk maakte. Toch kon hij me wel boeien door de grappige personages. Weer een vermakelijke film, in die zin een goed vervolg. Verder geen topfilm, maar je moet wat hè.
Decec
Een leuke actie/komedie/misdaad film...
Leuk verhaal...
Grappig acteerwerk...
Prima vervolg deel 2...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital 5.1)...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Tommy De Vito
Prima vervolg op de eerste Kick-Ass film!
Het verhaal gaat verder waar we gebleven zijn en is vermakelijk. Want eerlijk, er gebeurt van alles in de film. Oke, het is niet allemaal even goed uitgewerkt en er zitten een aantal scenes bij waar van je denkt, moa deze konden ze beter weglaten maar vermakelijk is het allemaal wel!
Leuke dialogen tussen de personages, waar ik de humor echt van in kan zien. Bedoel, wie noemt zich zelf nou 'Motherfuck*er'? Alleen bij die gedachten al kan ik lachen.
Actie is voor de rest prima en de personages zijn grappig, van 'Mother Russia' tot 'Colonel Stars en Strips', die laatste wordt gespeeld door Carrey, die een korte maar krachtige rol heeft.
Film kijk lekker weg en van mij mag deel 3 gerust komen. 3,5*
Aardige film waarin een superheldenteam bij elkaar komt om de criminaliteit te bestrijden. Dit vervolg mist de originele invalshoek van het eerste deel, maar is verder toch wel vermakelijk. Wederom flink wat actie en humor (allebei dik aangezet). Hit-Girl blijft het leukste personage en zij krijgt hier dan ook meer screentime.
schram101
Maf tussendoortje, maar wie hoopt op een waardige sequel komt bedrogen uit.. Het niveau van de maffe, originele prent van Vaughn wordt op een enkele scene na nergens gehaald, al is hij zeker aan het begin net zo gewelddadig. Die eerste helft is dan ook het leukste gedeelte van de film. Al blijft het inwisselen van Carrey voor Cage een flinke achteruitgang. Big Daddy was een van zijn interessantste rollen van de laatste pakweg 7 jaar, en dat zijn nog wel wat rollen. Carrey kan hier spijtig genoeg niet aan tippen, al ligt dat natuurlijk ook aan de karakters zelf.
Matige grappen als de kotsscene doen de film overigens geen goed. Sowieso is een en ander al een stuk meliger. Het hele nieuwe groepje is superhelden is daar ook debet aan. Kick-Ass was al een goochem, nu willen ze daar nog eens overeen met een heel scala aan andere losers. Niet grappig. Laat die rol lekker bij Taylor- Johnson liggen.
Toch is het af en toe nog best leuk hoor. Hit-Girl en Kick-Ass zijn maffe karakters en visueel is het allemaal in orde.
2,5
K. V.
Dit is toch wel een stapje terug in vergelijking met het eerste deel. Dit deel was toch minder origineel en verfrissend.
Het verhaal was ook redelijk voorspelbaar, maar gelukkig was de cast wel goed op dreef. 'k had wel een grotere rol voor Jim Carrey verwacht.
Tja, het was wel te verwachten dat ze niet konden tippen aan het origineel. Wel allemaal wat grootser, maar jammer ook wat minder.
Kondoro
Kick-Ass 2
Na het zien van deel 1 (waar ik erg onder de indruk van ben) heb ik gister deel twee afgemaakt. Allebei zaten ze in de herziening omdat ik ze, bij het eerste keer kijken erg leuk vond. Toch neemt Kick-Ass 2 zich in minderingen dan deel 1 maar als nog is het een geinige film met mooie actie scenes, geen angst om bloed te gebruiken, en geinige opmerkingen! Het verhaal in Kick-Ass 2 is leuk en mooi om te volgen het concept is oke. Superhelden films... Ja, daar ben ik wel fan van! Maar, van Kick-Ass houd ook wel, zo'n wannabe superheld!
clutch
Deel 1 vond ik erg vermakelijk, deze is toch wel een pak minder. Het idee is al wat minder verrassend en fris, en daarbij is het ook nog een stuk flauwer en zelfs binnen de context van deze kick-ass 'reeks' echt te over the top en ongeloofwaardig. Het gevoel bekruipt mij dat de makers hier net iets te erg hun best hebben gedaan het eerste deel te overtreffen qua humor, actie, drama, personages, noem maar op. Zie bijv. die scene met de kogels op de bus, Mother Russia, het highschool gedoe met Mindy plus kots, dat gevecht met die hele legers op het eind, etc. Pluspunten zijn het acteerwerk, kolonel Stars and Stripes en natuurlijk is het visueel gewoon genieten (de geweldsscènes, die in overvloed aanwezig zijn). Hoewel er dan nog behoorlijk vaart in de film zit, is het mij allemaal gewoon net iets té onzinnig en schreeuwerig. Ik bekijk het als simpel vermaak, maar ook met die bril op zijn er genoeg films gemaakt die beter wegkijken, zoals kick-ass deel 1.
thoyouknow1980
Shopt net zo hard kont als de eerste
Alweer een heerlijk wegkijkende,actievolle en humorvolle film
IH88
“You're gonna pay for what you did to my dad.”
“Your dad? You blew up my dad with a bazooka.”
Prima tweede Kick Ass avontuur. Moretz is weer geweldig als Hit Girl, en dan heb in deze films de oorlog eigenlijk al gewonnen. De film mist wel die echte Matthew Vaughn vibe, en er zitten te veel momenten in dat het niveau wel erg inzakt. Veel personages werken ook gewoon niet, en vooral Mintz-Plasse is bloedirritant. Mother Russia is wel briljant. En alle scenes met Moretz en Taylor-Johnson werken, en de focus op de tienerperikelen van Mindy/Hit Girl pakt goed uit.
jordorientje
Wat een super slecht vervolg zeg. Echt vreselijk. Je zou bijna denken dat dit een film geheel op zichzelf is en niks met deel 1 te maken heeft, omdat alles wat 1 had, er ontbrak in 2.
Teveel highschool gelul, teveel badboys goodguys bullshit, slap verhaal en erg voorspelbaar.
En wat een walgelijk wijf is die Mother Russia zeg, haha bah. Kreeg er rillingen van. En dat mensen hierboven verbaasd zijn dat ze Russisch is: dat zie je toch aan d'r hoofd man ?
Nee niet mijn ding. Met zo'n einde zag het er naar uit dat er een deel 3 zou komen, maar blijkbaar (gelukkig) niet.
shrink
Als ze ook van die gekleurde pakjes hadden gedragen dan had Leon echt niet in mijn top10 gestaan. Maar ja waarom reageer ik eigenlijk op iemand die Titanic op 1 heeft staan...
mrklm
De heldendaden van Kick-Ass en Hit-Girl hebben vele mensen geïnspireerd om hun eigen superhelden te creëren. Mindy Macready alias Hit-girl [Chloë Grace Moretz] neemt het sinds de dood van haar vader alleen op tegen gespuis, maar beseft zich dat ze Dave / Kick-Ass [Aaron Taylor-Johnson] nodig heeft om haar werk te kunnen blijven doen. Ondertussen zint Chris D’Amico [Christopher Mintz-Plasse] op wraak voor het verlies van zijn vader en verzamelt hij een aantal superhelden om voorgoed met Hit-Girl en Kick-Ass af te rekenen. Die vinden hulp in een genootschap van superhelden onder leiding van Colonel Stars and Stripes [Jim Carrey]. Inferieure sequel bewijst dat overdaad schaadt en weet nauwelijks interesse op te wekken voor de personages of voor het onderliggende verhaal. Clark Duke en Augustus Prew zijn er gelukkig weer bij als Daves trouwe vrienden en Carrey is goed voor een glimlach hier en daar, maar het alter ego van Chris D’Amico (‘Motherfucker’), geeft een indruk van het niveau van de humor.
Lovelyboy
Meer van hetzelfde als in deel 1, minder van kwaliteit en weinig vernieuwend, toch best wel vermakelijk.
Beide 'superhelden' KA en HG in een behoorlijke identiteitscrisis, daarom ligt de focus meer op ander volk dat opdraaft, en de groepjes die zich rond The Motherfucker en Kick Ass verzamelen. Soms met erg leuke personages tot gevolg, zoals the Colonel, Night Bitch en Mother Russia. Mintz-Plasse die ik eigenlijk nog niet kende is ook weer aardig op dreef. Al met al lijkt men er weer plezier in te hebben, lol en humor die er afstraalt ook al had het allemaal wat minder.
Kick Ass 2 is dan ook verre van een topper te noemen en weinig vernieuwend, desondanks is de film best wel vermakelijk en humoristisch. Desondanks is het na twee delen wel klaar en is het goed dat er niet, of nog niet, sprake is van een derde deel. Of men zal heel vernieuwend uit de hoek moeten komen.
Het leuke stel Kick Ass en Hit Girl is andermaal verenigd, bijgestaan door het nodige aan leuke karakters als Kolonel Stars and Stripes, Night Bitch en Mother Russia en vooral Christopher Mintz-Plasse vind ik echt weer in uitstekende doen als schmierende wannabe bad guy. Kostelijk trouwens de namen voor de leden van de bad guy club, en net zo kostelijk Mindy te midden van de trutjesclub met een bijzondere afloop in het schoolrestaurant met de kotsstok. En zo voldoet deel 2 de twee keer meer dan prima en vermaakt op lekkere wijze. Half puntje erbij wat mij betreft.
teigertje
- 2079 stemmen
Na deze opnieuw gezien te hebben, is deze een stuk minder als de eerste Kick ass film.
Wel een prima film met wat platvloerse humor erin.
Met veel aktie maar wel minder spectaculair als de eerste film.
Shadowed
De combinatie tussen behoorlijk bloederige actie en vlotte komedie is best effectief, maar niettemin maakt regisseur Jeff Wadlow er een iets te nodeloos sentimenteel geheel van. Hierdoor delft Kick-Ass 2 toch het onderspit tegenover het eerste deel, vooral omdat het daarmee de sporen betreedt van een iets regulierdere superheldenfilm. De rol van Aaron Taylor-Johnson is bovendien wat minder enthousiast en moet de film het daardoor eerder hebben van de komische invullingen van met name Christopher Mintz-Plasse en Jim Carrey. Het scenario houdt zich zeker gedurende het eerste uur iets te veel bezig met randzaken die simpelweg niet zo heel boeiend zijn, maar eenmaal de actie wat prominenter naar voren treedt is het allemaal best genietbaar. Bruut, komisch en vermakelijk, maar het mist toch de gestileerde benadering van Matthew Vaughn om het memorabel te maken.

Kick-Ass
2010

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

No Se Aceptan Devoluciones
Komedie / Drama, 2013

Ying
Drama / Actie, 2018
crime fightergeheime identiteitsuperheldgebaseerd op stripgoed tegen kwaadpost-credits sceneteen superhero amusedappreciativeforceful