• 9.373.537 stemmen

U.S. Marshals (1998)

Actie / Thriller | 131 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Stuart Baird

Met onder meer: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes en Robert Downey Jr.

Releasedatum: 14 mei 1998

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot U.S. Marshals

"The cop who won't stop is back. But this time he's chasing down a lot more than a fugitive."

U.S. Marshal Sam Gerard opent samen met zijn ervaren team de jacht op de mysterieuze ex-geheim agent Mark Sheridan die ontsnapt is nadat het vliegtuig waarin hij met anderen overgeplaatst werd, neerstortte. Sam Gerard krijgt daarbij de steun van geheim agent John Royce, wiens achtergronden hij niet kent. Gedetineerde Mark Sheridan is echter vastbesloten om uit de handen van Sam Gerard te blijven en dus opent Gerard de jacht op hem.

avatar van Jordy

Jordy

Tegenvallend vervolg op The Fugutive. De kwaliteit van die film wordt nergens gehaald: sommige delen zijn letterlijk gekopieerd, en op andere momenten is het teveel een standaard actie-filmpje. 2 en een halve ster.

avatar van neo

neo

stukken minder ,maar toch wel vermakelijk.de vliegtuig crash is wel goed ,maar idnerdaad een soort kopie van de bus in deel 1.toch zijn er een paar goeie actiescenes.ook leuk om robert downey jr eens een keer clean te zien

avatar van dttom

dttom

Was eigenlijk gewoon hetzelfde als the fugitive.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Wel leuk, maar beetje te standaard allemaal... 2,5 sterren.

avatar van Boule

Boule

Voegt niet veel toe aan the Fugitive, maar was wel weer spannend.

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Gewoon een lekker filmpje om te kijken als je niks te doen hebt. Het maken van de vliegtuig-crash op de SE DVD is wel leuk om te zien...

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Zeer goede film waar Tommy lee Jones weer dezelfde rol als in the fugitive speelt. Wesley Snipes is dik ok en zo is de actie ook . De vliegtuigcrash is best specatulair. Tussen de drie en 3,5 sterren.

avatar van roda

roda

geweldige film, die geen moment verveelt. van hetzelfde niveau als The Fugitive. 5*

SSeagal

Leuke opvolger van the fugitive, niks nieuws onder de zon, maar wel vermakelijk, vind wesley ook leuker dan Ford. ***

avatar van roda

roda

Wesley Snipes vond ik juist een stuk minder als Ford.

SSeagal

Tsja, dat is jouw smaak dan, ik word al onpasselijk van die lelijke harses van Ford.

avatar van Hobbes

Hobbes

dat Ford oneindig veel beter kan acteren dan Snipes doet er niet toe nee?

SSeagal

Dat vind ik ook wel meevallen, snipes is misschien iets minder kwa acteren, maar ik vind ford gewoon een sukkel, anti-cool.

avatar van cornelis

cornelis

roda schreef:

Wesley Snipes vond ik juist een stuk minder als Ford.

Heeft Wesly Snipes ooit Ford gespeeld dan?

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Aardige film maar niet meer van deze tijd.

Ach misschien kijk ik ook wel te veel films en ben ik gewend aan beter.

avatar van tevelenco

tevelenco

lekkere no nonsense aktiefilm

veel aktie en een spektaculaire vliegtuigcrash

niks mis mee

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ooit eens gekeken met wat vrienden en hij was voorbij voor ik het wist. Er was nergens iets wat mijn aandacht vasthield ofzo... Maar goed, misschien nog eens kijken een keer.

avatar van Ghecko

Ghecko

ja, ik vond het een leuke film om te zien, maar doordat de films van tegenwoordig zo goed in elkaar zitten, en de kwaliteit en special effects zo goed zijn valt deze film nu steeds meer tegen.

een film van 10 jaar geleden kijk ik nu echt niet meer. de actie en mogelijkheden van tegenwoordig overtreffen het gewoon teveel waardoor ik het gevoel heb dat ik mijn tijd aan het verdoen ben;)

avatar van Quentin

Quentin

Ghecko schreef:

Vandaar dat je geen een echt fatsoenlijke film in je top 10 hebt staan

avatar van adeila

adeila

Ik heb een gisteren gezien. Echt zo'n film voor op een avond als er helemaal niets op tv is, maar je hebt ook geen zin om iets anders te gaan doen en om te gaan slapen is het eigenlijk nog te vroeg. Toch vond ik hem niet slecht, ik heb slechter gezien

Beetje ondergewaardeerde actiefilm imo.

Ik snap wel dat het meer van hetzelfde is, als min of meer Fugitive-vervolg, waardoor het verhaal misschien wat aan kracht inboet.

Maar ik vind het niveau qua uitwerking niet zo ver van The Fugitive afstaan en sowieso veel en veel beter dan de gemiddelde actiefilm.

avatar van skompie

skompie

Kan me zo niet herinneren dat ik The Fugitive al is gezien heb misschien dat ik daarom US Marshals wel een vermakelijke film vond vooral als je verder niets te doen hebt.

avatar van Remmmie

Remmmie

Moi vond Marshalls net als the fugitive steengoed......Will Smith kunnen ook we erbij trekken met zijn enemy of the state.......idd slaat nergens op, net als dat je die Marshalls gaat vergelijken met the Fugitive.......het blijven aparte films........kijk b.v. naar the Mask en the Son of the Mask, nog zo'n voorbeeld dat je niet moet gaan vergelijken.....iig deze film krijgt van moi een ***3,5***

avatar van mister blonde

mister blonde

waarom zou je een bijna exacte kopie van the fugitive daar niet mee mogen vergelijken..?!

avatar van TQRBO

TQRBO

Net op TV gezien

vond het een boeiende film met veel spanning en veel geheime dingetjes (altijd leuk)

minpunten: waarom gaat de held op het eind nooit dood??
ik wordt zooo moe van dat de gun gericht is, er dan nog 2 zinnen worden gesproken, zo van: nu heb ik je.
en dat er dan plotseling iemand binnenkomt

verzin eens iets anders!!

verras de kijkers eens..

maar nee..

het eindigt weer met de held met zijn gezin en trompetmuziek :kots:

tot die tijd was die dus zeker niet onaardig..heb het de hele tijd geboeid gevolgd, vooral gedoe met de koffers bij begraafplaats was vet

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Dit is toch een zeer teleurstellend vervolg op een van de beste actiefilms ooit gemaakt "The Fugative".

Dit is niet meer dan een standaard Actiefilm, waarbij het geheel alleen iets omhoog wordt gehaald door Jones, die bijna zo een goede rol neerzet als in The Fugative.

Snipes is zeker niet van het niveau Ford. Maar al met al redelijk vermaak, die alleen wat bitter smaakt gezien je meer verwacht met zo een eerste deel.

3,0

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

Is en Blijft een erg goede film.

Ikind persoonlijk Snipes erg goed spelen, een van z'n beste films zou ik zeggen.

avatar van djelle

djelle

Zenuwachtig vervolg op de Fugitive dat het meteen in de actie gooit. De formule werkt opnieuw, maar moet toch een flink deel van zijn kracht inleveren door het gemis aan een fantastisch verhaalverloop en de aaneenschakeling van opmerkelijke scenes bij het origineel. Wesley Snipes acteert acceptabel.

2**

Ik had verwacht dat dit wel iets voor jou zou zijn, djelle.

avatar van djelle

djelle