Get over It (2001)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tommy O'Haver
Met onder meer: Kirsten Dunst, Ben Foster en Sisqó
Plot Get over It
"Young, Free And Single. Again."
De film vertelt het verhaal van de highschool-leerling Berke Lawrence (Foster) die net gedumpt is door zijn vriendin. In de hoop om haar terug te krijgen verlaat hij zijn basketbalteam (waar Sisqó zijn teammaatje is) om in een toneelstuk te gaan spelen van Shakespeare. Met een gebroken hart leert hij Kelly (Dunst) te kennen, het kleine zusje van zijn beste vriend... die er echter niet meer zo klein uitziet.
Kelly Woods
Frank Landers
Bentley 'Striker' Scrumfeld
Dennis Wallace
Jordy
Ik hou wel van een tienerkomedietje op z'n tijd, en ik heb nogal een zwak voor Dunst, dus ik ben misschien een beetje bevooroordeeld. Ik vond het een vermakelijke film. Natuurlijk erg voorspelbaar, en we zien niets nieuws, maar het was allemaal leuk en fris uitgewerkt, en er zitten wel een paar grappige en aparte scenes in. 3 sterren.
vic
deze heb ik in de states in de bios gezien. Leuker dan je zou denken. Is losjes gebaseerd op shakespeare a midnight summers dream en hij is wel leuk
You_bastard
Dit was zo'n voorspelbare komedie dat het gewoon pijnlijk irritant was. Ik weet wel zeker dat deze niet hier in de bioscopen komt ondanks dat Sisqo erin speelt. Maar liefst 1,5 ster waard.
Menni
Short als een heerlijk stereotiep homofiele theater-regisseur redt dit enthousiast in elkaar gedraaide, maar uiteindelijk matte, zoveelste 'help jongeren aan Shakespeare' nog een beetje. Prettig is ook de simpele (overbodig expliciete) mededeling dat het soms best lekker is om je leventje even als een kussen op te schudden. Vonkjes tussen de personages springen helaas nauwelijks over.
soom
heb hem net weer ff opgezet, had niets te doen, msn verveelt:P en ik heb mn stem herzien. Hij is echt wel lache! Ben foster is best knap..
en de liedjes zijn aanstekelijk. Shane West kan best wel acteren en zingen tegelijkertijd. Toffe gozer, alleen jammer dat hij heel weinig films heeft gemaakt...
soom
Homofiele theater-regisseur?:s waaruit leid je dat af?
Respekked
echt de saaaaiste hoofdpersoon ooit vertoond!! Man wat een druif. Verder wel enigzins vermakelijk en kirsten dunst
.. ja daar blijf je voor kijken!!
1* voor de film en 1* voor Kirsten Dunst = 2*
Bulle
Een leuke highschool film waarin leuk geacteert is en waar grappige stukjes in zitten. Niet veel bijzonders maar is leuk voor als je een filmavond houd.
otherfool
'zijn basketbalteam (waar Sisqo zijn teammaatje is)'
Is dat echt zo memorabel?
Enfin, voorspelbaar filmpje met Dunst als aardige leading lady. 2 sterretjes, er zijn mindere films in het genre.
us_raider
- 2034 berichten
Sisqo is niet eens zo irritant, ik vond 'm bij wijle zelfs grappig. Ik ergerde me meer aan dat irritante baby-face van Foster.
De film is zelden grappig en het shakespeare-gebeuren vind ik ook totaal oninteressant.
D-ark
Ik vindt hem erg laag staan. Erg leuke film met Kirsten Dunst als een groot pluspunt. De film zal zonder haar ook erg aardig gewest zijn.
3,0
(Willie)
Ik hou hier heel af en toe ook wel van en deze is zeer aardig, maar goed ik ben ook bevooroordeeld door Dunst.
3***
dulcinea
Doorsnee highschool film, net onder de middelmaat maar Kirsten maakt idd nog veel goed. Best vermakelijk tijdens een vrije namiddag, maar ik zou em nu niet speciaal gaan huren ofzo
wwelover
Wel een geinige film. Geen superfilm natuurlijk. Maar gewoon een leuk tussendoortje. Kirsten DUnst is altijd leuk. En Sisqo is ook wel ok. Ben Foster speelt hier een heel ander soort rol dan dat hij tegenwoordig vaak doet.
Hypno
Wat een verschikkelijke oppervlakkige kutfilm. serious moet dit nou echt een komedie voorstellen ? als dat het geval is, is het ernstig mislukt want door geen enkele gebeurtenis kreeg ik de neiging om te lachen. en geloof me op z,n tijd kan ik een highschool komedie best waarderen maar het probleem met deze film is, dat het zichzelf gewoon te serious neemt. en dat is een grote fout want dat werkt simpelweg niet met dit soort films. als regisseurs zo nodig de behoefte hebben om een highschool komedie te maken kunnen ze een voorbeeld nemen aan bijvoorbeeld American Pie want die is grappig en neemt zichzelf niet te serious.
brabusRUS
Ondanks dat Mila Kunis er in speelt, vind ik de film toch erg slecht. Tienerkomedies prima, maar dit was niks.
tommykonijn
Niet echt een spetter vind ik, ik heb erg weinig gelachen en dat is niet de bedoeling bij een komediefilm, Kirsten Dunst probeert de film nog een beetje te redden en dat lukt haar een beetje vanwege sommige andere acteurs die ik echt niet goed vindt. Ze redt niet de hele film en dat is logisch, jammer.
mjk87 (moderator films)
Deze film haalt het niet bij American Pie (als ik een vergelijking moet trekken kom ik altijd daar uit). Vooral door de weinige humor en slechte acteurs. Waarom komen toch altijd die extravagante types terug in dit soort films. Ook humor was bijna niet te ontdekken (een enkele grap gezien) of slecht uitgevoerd (vergelijk de ouders even met Eugene Levy)
De samenhang met Shakespeare's Midsummer night's dream is heel aardig. Ook de uitvoering van het stuk was prima. En de glimlach van Dunst blijft betoverend. Verder weinig interessante film.
Katharina
Wat een gek einde had die film. Bij die laatste kus zat absoluut geen spanning meer. Het was gewoonweg belachelijk.
kanjertje
Zeker niet slecht maar wel vrij kinderachtig en voorspelbaar
2,5
mikey
Suf zeg, het gaat over een musical... nogal saai en helemaal niet leuk. Alleen Kirsten was weer in topvorm
Maaryee
Flauwe film, helemaal voorspelbaar, slecht geacteerd, kinderachtig, en het einde was zooo flauw...
Verder kijkt hij wel makkelijk weg..
Koss
Ik heb welgeteld één keer moeten lachen bij deze film, toen tijdens de uitvoering van het toneelstuk de vader van de hoofdpersoon tegen de moeder "Word" zei... Verder is Dunst altijd wel leuk, maar hoger dan 1* kom ik echt niet....
Aapje81
Enkel Dunst is hier de moeite waard en het is wel leuk om Kunis in een klein bijrolletje te zien. Maar deze viel alles bijelkaar toch wat tegen.
CaptainTwisted
Uiterst geschikte film voor een regenachtige zondag. Begint niet echt heel erg overtuigend. Maar idd zoals Aapje81 al zegt, maakt Dunst het wel waard verder te kijken. Verder vond ik dat sommige personages wat aan de wensen overlieten. De overdreven rol van Striker, maakte de film een beetje irritant hier en daar, maar toch heb ik me prima vermaakt!
woensdag 11 maart 2009, 22:15 uur (RTL5)
zondag 24 januari, 20:30 uur (RTL5)
woensdag 15 september, 22:30 uur (RTL5)
Pfffff

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song