• 9.375.867 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Richard J. Lewis

Met onder meer: Jim Belushi, Kevin Durand en Gary Basaraba

Plot K-9: P.I.

"The Odd Couple Is Back!"

Dooley staat op het punt om met pensioen te gaan wanneer hij toevallig op een gewapende overval in een hightech computerbedrijf stuit. Plotseling is hij de verdachte en zijn pensioen wordt uitgesteld tot de echte boeven opgepakt zijn. Nu moeten Dooley en Jerry Lee dus op pad als privé-detectives om de echte daders op te sporen.

Mike Dooley

Pete Timmons

Captain Thomas

Carlos Cuesta

Agent Verner

Jerry Lee

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Alweer de derde en laatste K-9 film. Wel wéér vermakelijk. leuke scenes, leuk acteerwerk en de film kent ook veel leuke momenten. Ben wel blij dat er geen vierde film is gekomen, ik denk dat dat misschien niet zo goed had uitgepakt. Alle K-9 films staan bij mij nu op een 3* en ook deze mag zich daarbij aansluiten. Leuke vermakelijke film, en datzelfde kan ik zeggen over de hele reeks in het algemeen.

avatar van DVD-T

DVD-T

Een beetje een standaard politieman en zijn hond actie komedie.

Momenten van de hond zijn eigenlijk nog het leukst. Af en toe heb ik er best om kunnen lachen dat hij darmproblemen heeft . Voor de rest een vrij standaard verhaaltje wat niet bijzonder is uitgewerkt. Je hebt tijdens het kijken het gevoel dat je het allemaal al wel een keer hebt gezien. Dit komt de kijkervaring niet ten goede en zorgt door de vreemde keuzes van het hoofdpersonage voor nogal wat irritatie. Actie is verder ook niets, en de acteer prestaties van de cast zijn ondermaats. Zoals gezegd was de hond nog het leukste, en zorgt ervoor dat het net even wat genietbaarder is allemaal. Je hebt trouwens ook iet het gevoel alsof je deel 2 mist.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

De eerste K9 film vind ik toch nog steeds gewoon de beste. Ik hou normaal altijd wel van films waar honden in voorkomen maar hier vond ik dat er toch weinig binding was tussen Belushi en de hond. Maar op zich kijkt de film wel lekker weg.