Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: James Franco, Jonah Hill en Seth Rogen
Releasedatum: 29 augustus 2013
Bekijk via CANAL+
Plot This Is the End
"Nothing ruins a party like the end of the world."
De film volgt zes vrienden die opgesloten zitten na een reeks vreemde, catastrofistische gebeurtenissen die Los Angeles hebben verwoest. Als de wereld buiten zich ontrafelt, zorgen de slinkende voorraden en claustrofobische omgeving ervoor dat hun vriendschap scheurtjes begint te vertonen.
James Franco
Mindy Kaling
David Krumholtz
jarno1975 (moderator series)
Jawaddedadde
Interessant gegeven is dat alle acteurs gewoon zichzelf spelen.
AHWA
Leuke trailer, verwacht er veel van.
Naomi Watts
Erg veel zin in. Briljant concept, funny cast die overweg kan met zo'n concept, de trailer bewijst dat met de uitvoering van het concept ook wel snor zit en RiRi zit erin. Kan niet mis gaan.
Respekked
Ah hij staat er op. Heeul veel zin in. Moet me echt inhouden om de trailer niet te checken.
Respekked
Trailers zijn partypoopers. Te vaak zitten de beste grappen daar in. Al zullen Goldberg en Rogen niet met een standaard komedie op de proppen komen.
Naomi Watts
Dat is meestal voor comedy's met een zeer lage grapdichtheid, dat is hier echt niet het geval. Flauw hoor
Rianneke_Dan
Super grappige trailer! Goede cast ook en wat onwijs leuk dat ze gewoon zichzelf zijn, is weer eens iets anders
Respekked
Haha toch maar gekeken, met mijn rubberen ruggengraat. Dat stukje dat McBride Cera afpist
Minority_Check
Ik hoop dat meer van zulke films komen
trailer ziet er best grappig uit
kan niet wachten
misterwhite
Briljante trailer, weer een film om naar uit te kijken. 2013 wordt nog een leuk filmjaar
danuz
Haha, die trailer. Direct zo ongeveer dé film waar ik naar uit kijk!
schram101
schram101
D.K
Dus de Amerikanen maken This is the end en de Britten maken The World's End . In het najaar zien we wel welke van hun de betere maakt
Starmaster501
The World's End natuurlijk, maar dat is meer omdat we al flink kunnen verwachten wat voor film dat wordt, deze nog niet
wei
Instant klassieker. Deze lui kunnen bij mij niet stuk vanwege Freaks and Geeks, al vind ik hun film output niet altijd even sterk. Wat een hoop onzin en plezier. Hoge grapdichtheid en alle acteurs hebben er duidelijk zin in. Leukste Hollywood comedy van de laatste jaren.
teun25
Gezien in Nieuw-Zeeland. Echt een heerlijke film! Zulke films moeten er inderdaad meer gemaakt worden.
chevy93
Naomi Watts
Behoorlijk merkwaardig ja. Terwijl ik durf te zweren dat er eerst Seth Rogen stond.
MyOwnStyle
Zo te zien speelt ze nou ook weer niet zo'n grote rol.
Om meer mannelijke kijkers te lokken.. :d
jarno1975 (moderator series)
Correctie voor ingestuurd.
TomaskeX
Zo verschrikkelijk grappig. Het idee alleen al dat de acteurs een karikatuur van zichzelf spelen sprak me al enorm aan, voeg daar nog eens een apocalypse en Emma Watson aan toe en je hebt een fantastische film.
Heerlijk absurd, en gewoon fantastisch grappig.
schumacher
Ik had niks van deze film gezien, geen trailers enz.... Ik wist ook niet eens waarover het ging.
Na 15min had ik iets van, hm, dat gaat hier geene vetten zijn maar opeens schiet in ene keer de film volledig op gang
. En het was goed, enkele leuke grappen erin ook, de acteurs hadden er allemaal zin in ook, maar het is wel een zeer rare film
Een verhaallijn is er niet echt.
Corcicus
Een tikkeltje overroepen, maar nog steeds een hele fijne film. De monsters deden me denken aan The Mist, maar deze film gaat zijn eigen weg. Het is soms te merken dat de regisseurs onervaren zijn, maar dat bederft nergens echt de pret. Sommige acteurs zetten zichzelf hier zwaar te kakken wat een leuk ludiek sfeertje meebrengt. Ook is er tamelijk wat gore te zien, een heerlijke innovatie van Rogen in het genre.
Prudh
Eerste helft best leuk (vooral door de waanzinnige hoeveelheid cameo's en Michael Cera), maar daarna heel veel meer van dezelfde puberale grappen over klaarkomen en wiet roken.
ardbeg41
De film begint leuk en gaat met behoorlijk wat humor door. Ook als de eerste lijken vallen is het nog komisch. Op den duur vervalt de film in een moraliserende apocalyptische dramakomedie en dat vond ik persoonlijk een tegenvaller.
De film heeft iets weg tussen Hangover-Disaster movie met de nodige vingertjes. Leuke "opvulling" door o.a. Emma Watson en Rihana. Vraag me trouwens meer en meer af wat die laatste in de filmindustrie te zoeken heeft.
Leuke film, maar hoef hem géén tweede keer te zien

Michael Cera over klap in het gezicht van Rihanna: 'Het was geweldig'

Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome
Animatie / Romantiek, 2017

Adoration
Drama / Thriller, 2019
verkrachtingmonsterexorcismepanicschilderenvriendschapberoemdheidsatirefeestjebezitvriendendonkere komedieend of the worldhouse partyapocalypsehollywoodschepseldrugsdemonself-referentialmacabreend disturbedacteurfranticclaustrophobicother worldly mischievousdrearybiblical actor playing themselfdramaticsuspensefulamuseddefiantexuberant