• 9.373.071 stemmen

Met onder meer: James Franco, Jonah Hill en Seth Rogen

Releasedatum: 29 augustus 2013

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot This Is the End

"Nothing ruins a party like the end of the world."

De film volgt zes vrienden die opgesloten zitten na een reeks vreemde, catastrofistische gebeurtenissen die Los Angeles hebben verwoest. Als de wereld buiten zich ontrafelt, zorgen de slinkende voorraden en claustrofobische omgeving ervoor dat hun vriendschap scheurtjes begint te vertonen.

James Franco

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Interessant gegeven is dat alle acteurs gewoon zichzelf spelen.

avatar van AHWA

AHWA

Leuke trailer, verwacht er veel van.

Naomi Watts

Erg veel zin in. Briljant concept, funny cast die overweg kan met zo'n concept, de trailer bewijst dat met de uitvoering van het concept ook wel snor zit en RiRi zit erin. Kan niet mis gaan.

Respekked

Ah hij staat er op. Heeul veel zin in. Moet me echt inhouden om de trailer niet te checken.

Naomi Watts

Partypooper, gewoon doen. Krijg je geen spijt van.

Respekked

Trailers zijn partypoopers. Te vaak zitten de beste grappen daar in. Al zullen Goldberg en Rogen niet met een standaard komedie op de proppen komen.

Naomi Watts

Dat is meestal voor comedy's met een zeer lage grapdichtheid, dat is hier echt niet het geval. Flauw hoor .

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Super grappige trailer! Goede cast ook en wat onwijs leuk dat ze gewoon zichzelf zijn, is weer eens iets anders

Respekked

Haha toch maar gekeken, met mijn rubberen ruggengraat. Dat stukje dat McBride Cera afpist

avatar van Minority_Check

Minority_Check

Ik hoop dat meer van zulke films komen

trailer ziet er best grappig uit

kan niet wachten

avatar van misterwhite

misterwhite

Briljante trailer, weer een film om naar uit te kijken. 2013 wordt nog een leuk filmjaar

avatar van danuz

danuz

Haha, die trailer. Direct zo ongeveer dé film waar ik naar uit kijk!

avatar van AFCALS

AFCALS

Erg benieuwd naar deze film, lijkt mij leuk!

Vanaf 29 augustus in de bioscoop (Universal)

avatar van D.K

D.K

Dus de Amerikanen maken This is the end en de Britten maken The World's End . In het najaar zien we wel welke van hun de betere maakt

avatar van Starmaster501

Starmaster501

The World's End natuurlijk, maar dat is meer omdat we al flink kunnen verwachten wat voor film dat wordt, deze nog niet

avatar van wei

wei

Instant klassieker. Deze lui kunnen bij mij niet stuk vanwege Freaks and Geeks, al vind ik hun film output niet altijd even sterk. Wat een hoop onzin en plezier. Hoge grapdichtheid en alle acteurs hebben er duidelijk zin in. Leukste Hollywood comedy van de laatste jaren.

avatar van teun25

teun25

Gezien in Nieuw-Zeeland. Echt een heerlijke film! Zulke films moeten er inderdaad meer gemaakt worden.

avatar van chevy93

chevy93

Naomi Watts

Behoorlijk merkwaardig ja. Terwijl ik durf te zweren dat er eerst Seth Rogen stond.

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

chevy93 schreef:

Zo te zien speelt ze nou ook weer niet zo'n grote rol.

Om meer mannelijke kijkers te lokken.. :d

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

chevy93 schreef:

Correctie voor ingestuurd.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Zo verschrikkelijk grappig. Het idee alleen al dat de acteurs een karikatuur van zichzelf spelen sprak me al enorm aan, voeg daar nog eens een apocalypse en Emma Watson aan toe en je hebt een fantastische film.

Heerlijk absurd, en gewoon fantastisch grappig.

avatar van schumacher

schumacher

Ik had niks van deze film gezien, geen trailers enz.... Ik wist ook niet eens waarover het ging.

Na 15min had ik iets van, hm, dat gaat hier geene vetten zijn maar opeens schiet in ene keer de film volledig op gang . En het was goed, enkele leuke grappen erin ook, de acteurs hadden er allemaal zin in ook, maar het is wel een zeer rare film .

Een verhaallijn is er niet echt.

avatar van Corcicus

Corcicus

Een tikkeltje overroepen, maar nog steeds een hele fijne film. De monsters deden me denken aan The Mist, maar deze film gaat zijn eigen weg. Het is soms te merken dat de regisseurs onervaren zijn, maar dat bederft nergens echt de pret. Sommige acteurs zetten zichzelf hier zwaar te kakken wat een leuk ludiek sfeertje meebrengt. Ook is er tamelijk wat gore te zien, een heerlijke innovatie van Rogen in het genre.

avatar van Prudh

Prudh

Eerste helft best leuk (vooral door de waanzinnige hoeveelheid cameo's en Michael Cera), maar daarna heel veel meer van dezelfde puberale grappen over klaarkomen en wiet roken.

avatar van ardbeg41

ardbeg41

De film begint leuk en gaat met behoorlijk wat humor door. Ook als de eerste lijken vallen is het nog komisch. Op den duur vervalt de film in een moraliserende apocalyptische dramakomedie en dat vond ik persoonlijk een tegenvaller.

De film heeft iets weg tussen Hangover-Disaster movie met de nodige vingertjes. Leuke "opvulling" door o.a. Emma Watson en Rihana. Vraag me trouwens meer en meer af wat die laatste in de filmindustrie te zoeken heeft.

Leuke film, maar hoef hem géén tweede keer te zien