• 9.373.072 stemmen

Met onder meer: Al Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin

Releasedatum: 2 mei 2013

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Stand Up Guys

"They don't make 'em like they used to."

Een groep gepensioneerde gangsters besluit nog eenmaal samen te komen voor één laatste epische nacht. Val (Pacino) heeft er net een gevangenisstraf van 28 jaar opzitten, enkel en alleen omdat hij weigerde één van zijn criminele vrienden te verraden. Zijn beste vriend Doc (Walken) haalt hem op aan de gevangenispoort, en de twee nemen al gauw contact op met een andere oude vriend, Hirsch (Arkin). Hun band is nog steeds erg sterk en de drie halen oude herinneringen op. Ondanks hun leeftijd zijn hun capaciteiten om herrie en onrust te veroorzaken nog steeds intact. Kogels vliegen in het rond wanneer ze een hilarische poging wagen om de decennia van misdaad, drugs en seks die ze gemist hebben te compenseren.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van schram101

schram101

Erg komisch vind ik het er nog niet uit zien. Wel sfeervol.

avatar van sofripa

sofripa

Weinig fun. Wel goed doorleeft. En met Pacino en Walken!

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Én Arkin!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Poster doet me denken aan een andere poster, weet alleen de titel niet meer.

Dan zijn die strepen een Amerikaanse vlag.

avatar van CrazyDavid

CrazyDavid

jarno1975 schreef:

Poster doet me denken aan een andere poster, weet alleen de titel niet meer.

Dan zijn die strepen een Amerikaanse vlag.

Jij bedoelt Taxi to the Dark Side, niet?

Ik moest er ook aan denken.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Gave trailer, alleen vind ik dit geen komedie, zoals hierbij staat...

Vanaf 7 maart 2013 in de bioscoop (Independent Films)

kappeuter schreef:

Vanaf 7 maart 2013 in de bioscoop (Independent Films)

Veranderd naar t.b.a.

avatar van Shinobi

Shinobi

Nice Al Pacino en Christopher Walken in één film.

avatar van jerome998

jerome998

Ben erg benieuwd!!

Iniedergeval al een prachtige soundtrack van Bon Jovi:

YouTube - Jon Bon Jovi- Not Running Anymore official music video from Stand Up Guys

avatar van Cinema072

Cinema072

Ben ook zeker benieuwd!

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Wat een aangenaam filmpje was dit. Lekkere onspannen kijken naar 2 oude rotten uit het vak die een aardig verhaal uitbeelden zoals hun dat kunnen. Pacino als een uit de gevangenis gekomen schoffie, en Walken als rustige schilder met een vervelende opdracht. Wel 2 of 3 keer ven een momentje van: dit had ik niet zo gedaan met deze film. tikje overdreven en vooral overbodig. Maar naast deze momenten was het een lekkere film om naar te kijken. Op een paar grapjes na, zou ik het geen komedie willen noemen, meer misdaad/drama.

En de eerste zin hier boven bij de beschrijving klopt naar mijn idee niet echt... Niets werd besloten in mijn ogen. Maar goed.

een 3.5 *** van mij.

avatar van Skrean

Skrean

Erg vermakelijk, leuk om Pacino en Walken zo te zien chillen. Arkin zegt altijd alles met een korreltje zout ;P Verder was dat meisje dat de serveerster speelde super schattig.

avatar van MrWhatyousee

MrWhatyousee

Ik vond het persoonlijk een heerlijke film.Snelle actie afgewisseld met gevoelige stukjes.Zeer sterk geacteerd ook,dus daarom 4 sterren!

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Geen verkeerd filmpje inderdaad. Leuk om Pacino en Walken als 2 bejaarden te zien, Arkin is mij geheel onbekend.

Anyway;

*3.25

avatar van Gatvol

Gatvol

Oef!!!

...Arkin onbekend.. (?!)

En je noemt jezelf Movie Addicted ?

Maar nog nooit Glengarry Glen Ross gezien?

waarschijnlijk wel Transformers..

Even gaan schamen in de hoek..

avatar van Koen87

Koen87

Wat een beroerde film. Verhaal is stompzinnig, muziek van Bon Jovi is tenenkrommend slecht en nou vond ik alle blues en aanverwanten ook afbraak doen aan de film. Echter het ergste vind ik nog dat Pacino, Walken wederom zo'n wanvertoning zijn. Waarom kiezen ze beiden (en dan vooral Pacino) toch zo vaak voor de verkeerde films? Arkin kon ik echter wel waarderen in het geheel.

De eindscene kan ik niet uitstaan, waarom wil de filmmaker ons opeens in een illusie laten? Dat past totaal niet bij de rest van het verhaal. Begrijp me niet verkeerd, een open einde houd ik wel van, maar niet bij zo'n simpel filmpje als deze

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Gatvol schreef:

Oef!!!

Auw!

...Arkin onbekend.. (?!)
Jep

En je noemt jezelf Movie Addicted ?
Je hebt duidelijk je bril op

Maar nog nooit Glengarry Glen Ross gezien?
ik vermoed van wel.

waarschijnlijk wel Transformers..
Nope, not mine cup of tea.

Even gaan schamen in de hoek..
flauwe opmerking.

avatar van Rosicky

Rosicky

Heel rommelig en matig misdaadprulletje dat doet denken aan Righteous Kill. Twee topacteurs maken nog geen leuke film. Enige reden om Stand Up Guys te kijken is Addison Timlin. Leuk meisje.

avatar van Co Jackso

Co Jackso

• 21924 berichten

Jammer dat Pacino (bijna) nooit meer samenwerkt met een echt goede regisseur.

"They don't make 'em like they used to." ... " !!!

Fantastische Misdaadfilm !!! Wat een geweldige Misdaadfilm vol drama en cynische humor!

Heerlijk genieten van deze 3 legendes als Al Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin !

Na jaren dat ze elkaar niet zagen komen ze terug samen op hun oude dag, om terug min of meer te

'genieten' van het Gangster leven ! Natuurlijk komt het aspect van de leeftijd kijken ..., maar de

3 willen zich niet laten doen door hun iets 'oudere' leeftijd ! Wat volgt zijn heerlijke dialogen en bij momenten

is de factor over the top aanwezig ..., dit wordt dan cynisch gebracht en is allesbehalve een komedie !

Maar je vraagt je soms af ... 'da kan nou ni e' ... met vervolgens een heerlijke smiley op je gezicht !

avatar van WaynesW

WaynesW

Heb je 'm nou 3X gekeken ????

avatar van mrwhite

mrwhite

Mss in drie keer ?

avatar van tattoobob

tattoobob

Een heerlijk tussendoor filmpje,zonder poespas en die mij een glimlach op mijn gezicht toverde!!

Leuke feelgood movie.......jongens deze film niet kijken als je alleen moord en doodslag wilt zien!!!

Addison Timlin,die wil ik wel eens vaker zien in een film!!!!mooie verschijning

avatar van vranque

vranque

een glimlach zat er bij mij nog wel in maar daar heb ik dan ook alles mee gezegd. Zeker niet slecht maar voor mijn gevoel een beetje overbodige ouwe rukker film.

avatar van markel66

markel66

Zeker geen komedie, wel een steengoede speelfilm.

Voor een echte recensie, lees het stukje van Ipman maar, beter had ik het niet kunnen zeggen.

Tevens de reden waarom ik de film ben gaan kijken.