Genre: Animatie / Komedie
Geregisseerd door: Cody Cameron en Kris Pearn
Met onder meer: Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris
Releasedatum: 6 februari 2014
Plot Cloudy with a Chance of Meatballs 2
"Something big was leftover."
Na de desastreuze voedselstorm uit de eerste film, zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt, moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.
Flint Lockwood (stemrol)
Manny (stemrol)
Steve (stemrol)
Earl Devereaux (stemrol)
Barb (stemrol)
Barry / Dill Pickle (stemrol)
jarno1975 (moderator series)
Poster ingestuurd en morgen verschijnt de trailer.
jarno1975 (moderator series)
Solis
Haha, geweldige trailer!
Phoenix
Mensen: "There's a leak in the boat!"
Prei: "AAAAAAAH!"
Mijn god.
baspls
Trailer gezien. Jurressic Park Rip-off en mijn eerste reactie was gewoon WTF!!
Waar slaat dat op gescheeuw raar eten en vreselijke CGI?
Deel 1 behoord tot één van de slechtste films die ik ooit heb gezien dus vergeet het maar.
Vanaf 19 december in de bioscoop (Sony)
Update: release is uitgesteld naar 6 februari 2014
Leuke trailers hoor, dit gaat vast weer erg vermakelijk worden. Leuke knipogen naar oude films zoals Jurassic Park
Lini420
Okee ik zag heel erg uit naar deze film, maar hij viel ontzettend tegen. Ik vond de eerste echt een superleuke film, dus ik verwachtte er veel van. Maar ik vond hem ontzettend flauw, voorspelbaar en op sommige momenten zelfs belachelijk en dan niet op een goede manier.
Koen87
Minder leuk dan deel 1 en leunt volledig op puns. Dat het verhaal weinig verrassends zou bieden is acceptabel, echter zijn er te weinig originele grappen te ontdekken. Jammer.
errorx
Mooie omgeving en leuke animaties maar het verhaal was gewoon slecht .
pandit
Erg leuk, Het duurde even voor de film op gang kwam. Een waardige opvolger voor deel 1
Helaas, de film viel me behoorlijk tegen. De humor is vrij flauw en kinderachtig en het plot is wat te simpel. Verder wordt je op het einde weer een mierzoet moraal door de keel gedrukt.
Ik heb me met deel 1 toen goed vermaakt, maar het blijkt maar weer dat een goed vervolg maken meestal nooit zo werkt. De film is kleurrijk, maar de animaties zijn wat simpel. De film zal het vast goed bij jongere kijkers doen.
_Casper_
Redelijk,
Ik vond ''deel'' 1 (cloudy with a chance of meatballs) een erg leuke en originele animatiefilm en sinds ik over deel 2 hoorde keek ik erg naar de film uit.. Maar helaas valt de film wat tegen.
Het verhaal is vrij slapjes, en weet nergens ECHT te boeien - het word ook nergens echt spannend of echt grappig..
Wel zijn de personages wel leuk, en is het mooi gemaakt waardoor je je toch niet zou vervelen met de film,
Maar hij haalt het niet bij deel 1, en ik zou er ook niet voor naar de bios gaan, leuk voor een avondje thuis op te bank als t regelt.. maar meer niet
moviefreaker
Valt tegen. Denk dat de makers dat ook beseffen.
Op geen enkel moment boeit het. Jammer want de cgi is wel goed.
SnakeDoc
Rommelig, veel te druk. Een overdreven hoeveelheid aan verschillende mannetjes, typetjes, figuurtjes. Meer vervelend dan echt vermakelijk.
Je-zus.
Ik was geen fan van de eerste maar binnen het Amerikaanse animatiesegment was het zeker niet één van de slechtere films. Dit tweede deel wel. Zelfs nog erger dan die Madagscar vehikels. Het is gewoon vanaf seconde 1 tot minuut 90 helemaal niet te pruimen.
VIsueel barlelijk. In alles. Animatie is hyperactief, de character design zijn lame, de afwerking slordig, kleurgebruik doet pijn aan de ogen ... serieus dramatisch. De muziek is van hetzelfde niveau. De hele tijd popnummertjes die zo van een Disney-kanaal lijken geplukt. Dan is het nummer van McCartney nog het best. Dat ik dat ooit nog zou zeggen.
Maar het is toch vooral de humor die gewoon baffling slecht is. "Just let us" met een shot van een slablaadje. "Piece of cake" met een stukje taart en het "leek" grapje niet één, maar gewoon twee keer. Twee keer dezelfde domme pun in dezelfde situatie in één film. Nog nooit eerder gezien denk ik. En zo raast het gewoon 90 minuten door. Hoop dat de makers er zelf mee kunnen lachen hebben, ik geen enkele keer en met een grappendichtheid als in deze film is dan een ware ramp.
Een vreselijk onding en zonder twijfel één van de slechtste Amerikaanse animatiefilms die er de laatste 20 jaar zijn uitgekomen. Hoop dat die hele studio kopje onder gaat zodat er hier onder geen beding ooit nog een vervolg op komt.
weerwolf79
Je-zus.
wat een ongeloofelijke zuurpruim ben je.
Anders gebruik je je tijd om zelf iets constructiefs toe te voegen.
Awasiku
Deze deel mist gewoon iets ..., ondanks dat is het een vermakelijke animatie film .
Zoals Earl de politie agent zegt ,...It's enough ( of beter gezegd ...too much ) to make a grown man Cry ...
Filmhoek.nl
Met alle vrijheid die de vijf scenaristen en twee regisseurs hadden, hebben ze een ontzettend leuke kinderfilm weten te maken, waar alle originaliteit aan ontbrak. En dan heb ik nog niets gezegd over de Nederlandse titel.Cloudy with a Chance of Meatballs 2 is een absolute na-aper van Jurassic Park. Ik zou bijna kunnen zeggen dat dit Jurassic Park is met voedsel. Wanneer een dinosaurus, of ik bedoel natuurlijk levend voedsel, iemand opeet en weggooit krijg je te horen dat het prima gaat met diegene. Anders zou het wel eens te eng kunnen zijn voor kinderen. Dat neemt niet weg dat er wel een paar positieve punten in de film te vinden zijn. De afstandelijke vader van Flint blijft echt ontzettend grappig. Zowel de Nederlandse als de Engelse stemacteurs doen dit superleuk. Niet te vergeten dat aapje Steve echt een geweldige toevoeging is door de meest droge opmerkingen te maken van slechts één woord. Gelukkig is er ook nog een scene tijdens de aftiteling, waarbij het lijkt of er meer over nagedacht is dan over het hele verhaal van de film. Voor kinderen is Cloudy with a Chance of Meatballs 2 een leuke en grappige film, maar voor de ouders die hoogstwaarschijnlijk Jurassic Park gezien hebben gaan er veel belletjes rinkelen.
Recensie Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Fabian van der Starre) - Filmhoek.nl
Antonev
Jammer dat deze film hier zo slecht ontvangen wordt zeg. Natuurlijk viel hij wat tegen vergeleken met deel 1 en natuurlijk was het visueel niet helemaal gelikt. Maar ik vond het toch weer een prettig en vermakelijk filmpje en heb me geen seconde verveeld. Bij dergelijke films moet je soms wat minder kritisch kijken en gewoon genieten.
LPereboom
vond deze minder geslaagd als zijn voorganger! het enige wat ik heel leuk vond is de mix van fruit en groenten die dan lijken op een dier! vond ik wel heel tof gedaan! deel 1 had meer toffe stukken dan deze... spijtig!
AmazingPP
Waar de eerste film origineel was, leuk en grappig en kleurrijk blijft er bij het tweede deel alleen maar het laatste over: kleurrijk. Voor de rest gaat de film totaal over de top qua verhaal, wat eigenlijk niet echt aanwezig is. De eerste film vond ik geweldig, de tweede is een fikse tegenvaller. Jammer, want er had zoveel meer van gemaakt kunnen worden. 2 *

Cloudy with a Chance of Meatballs
2009