• 9.372.182 stemmen

Bad Boy Street (2012)

Alternatieve titel: Rue des Mauvais Garçons

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk

Geregisseerd door: Todd Verow

Met onder meer: Yann de Monterno, Kevin Miranda en Todd Verow

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 13 december 2012

Plot Bad Boy Street

Als Claude van een avondje stappen naar huis loopt ziet hij een jonge man laveloos in een straatje liggen. Hij voelt zich verantwoordelijk en neemt hem mee en legt hem op de bank waar hij de nacht veilig kan doorbrengen. De volgende morgen wordt de sexy man wakker en raken de twee tot elkaar aangetrokken. Er ontwikkelt zich een passievolle romance die verder gaat dan een onenightstand. Is de liefde in staat om de verschillen tussen de Fransman en de onbekende Amerikaan te overbruggen?

Vanaf 13 december in de bioscoop (Arti film)

Trailer (YouTube)

avatar van gauke

gauke

Ditmaal geen spraakmakende productie van deze controversiële regisseur. Maar een "gewoon", teder, sensueel en romantisch verhaal (over verliefd worden en in de kast zitten), waarin niet veel bijzonders gebeurd, maar het prettig blijft om naar te kijken. De beide mannen (jong en ouder) zijn aantrekkelijk en goed gebouwd èn acteren goed. Het Engels met een Frans accent klint sexy. De getoonde stadsgezichten van Parijs zijn mooi.

avatar van MauriceMankes

MauriceMankes

aardig om gezien te hebben; wat mij betreft echt een niemendalletje. Zeer matig qua verhaal; alles was even glad. Alleen al om de partymuziek was ik blij dat de film ten einde was.

avatar van gerper

gerper

Wat mij betreft viel deze film erg tegen. Ik had er meer van verwacht. Best fraaie beelden, maar een ietwat mager verhaal en veel bedekt bloot. Tot zelfs in de douche na het vrijen. Bij vlagen ongeloofwaardig. Teder en bij vlagen romantisch was de film zeker, maar daar houdt het voor mij op.

avatar van Darbie

Darbie

De 1e tien minuten ziet het er veelbelovend uit, daarna verwordt het tot een typisch Franse saaie priet-praat-film.