Genre: Drama / Komedie
Alternatieve titel: Writers
Geregisseerd door: Josh Boone
Met onder meer: Greg Kinnear, Lily Collins en Jennifer Connelly
Plot Stuck in Love
"A story about first loves and second chances."
Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, bespioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.
William Borgens
Tricia
Jason
Zichzelf (stemrol)
cordiacovens
Intressante film, lijkt me geen hoogvlieger te zijn maar wel een interessante film.
Jashfan
Partick Schwarzenegger (ja de zoon van..) Speelt een klein rolletje mee
Stuck in Love is een leuke romantische komedie waarbij alle vier de leden van het "gezin" er aan te pas komen.
Greg Kinnear kan maar niet over zijn ex, de prachtige Connolly komen. Collins en Wolff krijgen te maken met hun eerste liefde en alle ups and downs die erbij komen kijken.
Erg leuk gedaan allemaal, het wordt alleen redelijk klein gehouden en nergens gaat de film echt de diepte in. Dat is een nadeel wanneer je vier personen de hoofdrol geeft in een kort filmpje als dit.
De film doet verder waar een feelgood/coming of age aan moet voldoen en loopt nergens buiten de lijntjes, de film speelt erg op safe. alleen jammer dat het verhaal tussen Rusty en Kate een beter einde had verdiend. Ze hadden op het einde beter met z'n allen aan de tafel kunnen zitten. Dat is beter een lieve brief vanuit het afkickcentrum...
revadebe
Geen échte hoogvlieger, maar een prettige film. 'k Kwam hem tegen op de (Amerikaanse) Netflix.
@rep_robert: het is juist ook wel mooi dat het geen 100% happy end was, vond ik juist sterk
Melvin Udall
Samen met een handvol jonge acteurs die niet allemaal even lekker uit de verf komen vullen Kinnear en Connelly de personages in in deze romkom. Net als je denkt; nu gaan we een diepere laag in een van de personages ontdekken blijft het juist wat aan de oppervlakte. Al met al een lekkere wegkijker in een leuke setting met een paar prachtige mensen om naar te kijken. Leuke soundtrack ook met o.a. de Ikea hit 'home'
Goeie film waarin schrijver moeite heeft met het feit dat zijn vrouw hem heeft verlaten voor een ander. Een onderhoudende film over een gezin waarin vader, moeder, dochter en zoon allemaal worstelen met de liefde. Een aantal aardige dialogen en mooie personages ingevuld door een fijne cast (Jennifer Connelly en Lily Collins zijn qua uiterlijke kenmerken goed gecast als moeder en dochter).
De Baas
Goeie film, en goeie muziek!
Zorg dat je deze film kijkt met een fatsoenlijke geluidsinstallatie
FRjack
Valt gezien de gemiddelden niet bij iedereen even goed in de smaak als bij mij. Voor mij werkte het; enorme gunfactor richting de acteurs, sterk script en een hele mooie soundtrack.
gillie24
Stuck in love. Stuck in life.
Zeer onderhoudende, fijne en goed geacteerde film. Typisch een film waarbij de acteurs de film moeten maken, omdat het verhaal iets te vaak op safe speelt en vaak voor de ietwat makkelijke 'oplossing' kiest.
Gelukkig zijn de acteurs allemaal prima bezig en is de casting de juiste geweest. Ze komen over als een echt 'gezin' en ook de bijrollen (waaronder Bell en Lerman) worden prima ingevuld. De soundtrack doet de rest.
Moeder Connelly en dochter Collins lijken inderdaad erg op elkaar. Connelly is nog steeds wonderschoon en Collins is echt een schatje.
Erg fijn. 4,0*
Pazmaster
Redelijk verhaal hoewel het hier en daar wel wat saai is en het einde is veel te voorspelbaar. Greg Kinnear speelt wel goed, de rest toch wat minder maar best oké. Toch werd ik niet echt warm of koud van deze film. Het deed me gewoon niet zoveel. 3 sterren
blurp194
Een dobberende film over dobberende liefdes. Met de mooie Jennifer Connelly en haar even mooie filmdochter Lily Collins. Heel veel gebeurt er eigenlijk niet, afgezien van een soort rustig beschouwende sfeer over het voortdobberende leven is er maar weinig te beleven. Geen film die me lang zal bijblijven, wel prettig kijkvoer voor tussendoor.
PSV_Supporter
Mooi verhaal, weer eens wat anders dan anders. De soundtrack is helaas een bekende reclametune die in al in drie reclames voorbij is gekomen. Erg storend daardoor, leidt af van de film. Maar goed, daar kunnen de makers van de film niets aan doen.
gauke
Soms hartverwarmend, maar ook te gewoontjes, deze film over de liefde (in meerdere facetten) binnen een vastgelopen gezin, met de eettafel als centraal punt. Het verhaal speelde zich af over een tijdsbestek van een jaar: van de ene Thanksgiving naar de volgende, en was voorzien van een dosis vrolijkheid, treurigheid en sentiment, al viel de humor wat tegen. De personages liepen hier en daar schrammen op, echter de opengereten wonden werden ook weer geheeld. De cast overtuigde en speelde geloofwaardig.
Zeriel
Komedie? weinig van gemerkt....Lichtvoetig drama is het.
Prettig om naar te kijken, personages allemaal ok. Wat subtieler dan gebruikelijk in het genre.
Prima film verder, alleen niet eentje die je bijblijft.
wwelover
Het is het soort indie film waar ik erg van houd. Interessant verhaal, waarin zoals zo vaak een schrijvers centraal staan. De karakters zijn boeiend en worden goed neergezet. Daarnaast zijn Lily Collins en de jonge Liana Liberato erg betoverend. De sfeer in de film is erg prettig, het is af en toe zwaar maar blijft warm. Paar geinige momenten, mede dankzij het karakter van Logan Lerman in het begin. Gewoon heel er genoten van de film.
Fieke_28
Mooie film die je volledig weet mee te voeren. De film is rustig, maar nooit té: het weet de balans perfect te vinden. Mede dankzij een top cast, iedereen zet zijn/haar karakter heel goed neer.
Noodless
Onderhoudend verhaal die rustig voortkabbelt zonder dat verveling bij de kijker zal toeslaan. Dit is een grote verdienste van de cast waarbij ieder zijn rol prima invult. Ook een pluim aan de regisseur die ruim de tijd neemt om de verschillende karakters onder de loep te nemen. De sfeer en de soundtrack is leuk. Een hartverwarmende film, maar niet echt een film die je zal bij blijven. 6/10
schumacher
Aangenaam filmpje met goede acteurs, een aantal mooie dames ook altijd mooi meegenomen.
Ze konden er mss wel wat meer punch ingestoken hebben maar het is toch een goeie film.
Er staat komedie bij maar dat klopt echt wel niet, dit is geen komedie.
Johan24
Fijne film met het hart op de juiste plaats. Heeft inderdaad een prettige soundtrack en ik sluit mij aan bij Zeriel, dat lichtvoetig drama een goede genre-typering is.
De cast doet het verder uitstekend, waarbij ik het toch jammer blijf vinden dat Jennifer Connelly niet vaker grote hoofdrollen krijgt. Met name in de zwaardere drama's of zwaardere, diepere rollen blijf ik haar één van de sterkste actrices vinden.
ziggy06
Stuck in love. Stuck in life.
Erg fijn. 4,0*
Dat lijkt doordat ze beiden opvallende wenkbrauwen hebben, maar idd Lily Collins is een schatje...goed acteerwerk van haar in deze film. Goede wegkijker, meer niet...
_Casper_
Redelijke/matige film... Het probleem met deze film is dat het een vrij standaard verhaal is en nergens echt in uitblinkt.. Of iets anders doet.
Het gaat over een gezin (moeder, vader, zoon, dochter) - ouders gescheiden en allemaal hebben ze een probleem in de liefde..
Vader is schrijver en ook zijn dochter.. en dan krijgen ze allemaal een relatie en ontwikekelingen daarin.
FIlm kabbelt een beetje voort, zonder echt aan te grijpen of heel diepgaant te worden, het heeft aan de andere kant ook iets liefs.. maar tis het allemaal net niet helemaal
llorente
Meer dan degelijke film.
Het verhaal handelt over de verschillende ,en vaak tegenstrijdige, opvattingen die de hoofdpersonages erop nahouden omtrent het begrip 'liefde'.
Wel ietwat jammer dat je uiteindelijk niet weet hoe het afloopt tussen Rusty en Kate want deze liefdesverhouding - hoewel deze eigenlijk niet echt bijzonder belangrijk was in de film - vond ik best wel interessant.
RoseDeWitt
Leuke feelgood film. Ik kwam er snel in. Het verhaal kabbelt eigenlijk maar een beetje voort maar heb me desalniettemin toch vermaakt. Het ging wel meer over de liefdesrelaties van de tieners dan van de volwassenen, maar gelukkig acteerden de acteurs prima en verzandde het niet in al te vervelende tienerliefde geneuzel, of nog erger; pretentieus geneuzel (kuch fault in our stars)
Decec
Een goede komedie/drama/romantiek film...
Mooi en leuk verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteur Greg Kinnear ....
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
BBarbie
I could hear my heart beating.
I could hear everyone's heart.
I could hear the human noise we sat there making.
Not one of us moving, not even when the room went dark.
Met deze fraaie dichtregels van Raymond Carver over verbondenheid eindigt dit uitstekende debuut van regisseur/schrijver Josh Boone (The Fault in Our Stars (2014). In weerwil van de contrasten qua karakter en de meningsverschillen overheerst het gevoel van samenhorigheid en het verlangen begrip te hebben voor elkaar. Omdat het daar vaak aan schort, maakt dat deze romantische feel good film tot een bijzondere ervaring.
Nu ik beide films van Boone gezien heb, komt het mij voor dat het de moeite waard zal zijn deze jonge regisseur te volgen.
Leno
Slap drama die nergens grappig is en te lijden heeft onder een keur aan voorspelbare karakters wier beweegredenen er enorm dik bovenop liggen. Alsof we het anders niet snappen waarom bijvoorbeeld die meid seks met losers wil of die pa niets van andere vrouwen moet hebben. Uiteindelijk draait iedereen uiteraard bij.
Movsin
Oei, oei, oei wat een typisch Amerikaans, romantisch, sentimenteel en onwaarschijnlijk niemendalletje.
Het kijkt prettig weg, vergt geen enkele inspanning en we wisten al alles lang vooraleer het gedaan was
En...alle acteurs zijn lieve mensen en zo hoort het.
Gish
Natuurlijk barst het in deze film van de cliches, zoals zo vaak binnen dit genre struikelen de meeste kijkers over de typisch amerikaanse oplossingen. Het zal allemaal wel. Voor mij voelde de tweede DVD draaibeurt van deze film als een warm bad. Alle 3 de relaties zijn prachtig uitgewerkt in een pakkend verhaal. Vooral de "omslag" van realistisch naar "minder cynisch" van Lily Collins maakt op mij indruk, geweldige actrice. Je gaat helemaal mee in het verhaal en natuurlijk hoort daar dan zo'n (voorspelbaar maar mooi gefilmd) einde bij. Zeker omdat dit verhaal al honderden malen is gekopieerd, vind ik het opmerkelijk dat ik hier volop van geniet. Een ster erbij dus.

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song