• 9.159.930 stemmen

What's the Worst That Could Happen? (2001)

Komedie | 97 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Sam Weisman

Met onder meer: Martin Lawrence, Danny DeVito en John Leguizamo

Plot What's the Worst That Could Happen?

"It takes a thief to nail a crook."

De dief Kevin Caffery probeert in te breken in het huis van de rijke zakenman Max Fairbanks. Fairbanks weet 'm echter te betrappen, en steelt Caffery's geliefde ring die hij van zijn vriendin gekregen heeft. Caffery wil wraak, en probeert met de hulp van zijn partners om de ring terug te krijgen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Detective Alex Tardio

Walter Greenbaum

avatar van Jordy

Jordy

toen ik na drie kwartier nog steeds niet gelachen had (zelfs geen glimlach) heb ik de rest een beetje doorgespoeld... niet tenenkrommend slecht, maar gewoon niet grappig

avatar van StuF

StuF

ik vond hem ook totaal niet grappig. alleen dat gammelegammelekuweit (ze waren verkleed als arabier) was grappig omdat we daarna nog een paar keer om konden lachen toen we zelf gingen nasynchroniseren

avatar van StarWarsFreak

StarWarsFreak

ik heb me vermaakt

3 sterren voor Martin Lawrence.

avatar van Ramon K

Ramon K

Zeer slechte prent met een slaapverwekkende en humorloze inhoud. Mijden die hap!!!0,5 sterren

avatar van www.goeie.tk

www.goeie.tk

Zeer slechte film! Ben blij dat we het daar tot nu toe over eens zijn! een 1 van mij

avatar van Tomtommer

Tomtommer

Gek, ik heb me vrij goed geamuseerd. Ik had er dan ook niets van verwacht. De film is weliswaar te voorspelbaar. Toch waren er hier en daar toch nog enkele leuke kwinkslagen aan toegevoegd, die niet dadelijk in me opkwamen.

Leuke nonsens-film; bijvoorbeeld als je je hersenen eens niet te veel wil peinigen.

avatar van alexis

alexis

grappige film, wel eens een beter lawrence film gezien

toch ***

avatar van ruupiejj

ruupiejj

ik vind dit de enigste film met martin lawrence die ik maar matig vind....:S

avatar van otherfool

otherfool

Teleurstellende film met een chronisch gebrek aan goede grappen en leuke situaties. Slechts Bernie Mac en William Fichtner zorgen met hun bijrollen voor wat humor, maar het is veel te weinig om van een goede komedie te kunnen spreken.

1,5*.

avatar van film_kaza

film_kaza

ik heb wel eenst betere films met hun gezien. dit was nogal een saai verhaal.

avatar van Gompie84

Gompie84

What's The Worst That Can Happen? Nou deze film dus zo ongeveer. Wat een ellende zeg, geen enkele poging tot humor lukt.

avatar van Iketes

Iketes

• 1968 berichten

Zeer matig. Totaal niet grappig, op een enkel moment na. Een slap verhaal die helemaal nergens over gaat en het klikt allemaal gewoon niet. De twee scenes waarbij ze als Arabieren gaan en met de senatoren
redden de film nog een beetje, ook Martin Lawrence en een redelijk eind helpen daaraan.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

goed maar het is wel een van de slechtste films van martin en zo zijn er weinig;) of bijna geen:)

avatar van Purmerend

Purmerend

Alleen die vertaalster van de gebarentaal is grappig verzonnen.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Fijne komedie , Devito en Lawrence amuseren zich duidelijk.

avatar van natju

natju

kijkt opzich lekker weg, niet teveel van verwachten, . 3*

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Goeie film niet een van zen beste maar toch best vermakkelijk

avatar van Najade

Najade

Saaie film en dat nog wel met 2 topacteurs! Daarom nog een 2, omdat martin en danny het af en toe nog wel leuk maakten om naar te kijken.

avatar van aburex

aburex

Wat voor een komedie moet doorgaan heeft bij mij alleen soms een glimlach op mijn gelaat getoverd ondanks Lawrence en DeVito. Had veel meer verwacht van deze film.

3,5* omdat ik fan ben van beide acteurs

avatar van SubzeroX

SubzeroX

ik vond deze komedie niet tegenvallen vooral die Martin Lawrence kun je altijd mee lachen
dat stukje in de rechtzaal vond ik erg leuk
en dat die scene dat Lawrence z'n ring kwijt raakt bij die inbraak

avatar van Arbil

Arbil

staat er nog wel op tvgids

avatar van stinissen

komt toch

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

geen geweldig filmpje, maar leuk wegkijkertje voor een keer, ik geef het nog net een voldoende vanwege Martin Lawrence en Danny DeVito

Voor de mensen

die hem nog niet hebben gezien

Je zou maar

voor die vraag te komen te staan !!

als je keuses maakt

zoals in de film

hoop je natuurlijk bij elk momment

die te overleven

maar met un bak chips of eminems

sta je daar natuurlijk niet bij stil.

bekijk de film

ook al heb je hem al eens gezien

geniet van de humor

en bekijk de achtergrond

van de film ook eens goed

wat je nooit is opgevallen

ken soms grappiger zijn

dan wat in het licht wordt gebracht.

veel kijk plezier !!..

en voor die gene

die un andere film kiezen

it cut be your last one.

Hasta laviesta ....

avatar van Film Fan

Film Fan

This is the worst I have ever red!

avatar van Spetie

Geen superkomedie, met wel een redelijk onderhoudende, die redelijk gemakkelijk wegkijkt.

Martin Lawrence is zijn eigen irritante ik in deze film, maar het zijn vooral de andere rollen, die de film nog enigszins de moeite waard maken. Danny DeVito is altijd wel goed als hij een oplichter moet spelen en ook hier doet hij dat met overtuiging en biedt hij Lawrence meer dan voldoende tegenstand. Verder hebben Bernie Mac en William Fichhtner uiteindelijk nog de grappigste rollen, waarbij vooral die laatste als blonde homo, bijzonder grappig uit de hoek komt. Helaas zijn hun rolletjes niet zo heel groot.

avatar van Kondoro

Kondoro

What's the Worst That Could Happen?

Een best simpele komedie film met lawrence die op alle vlaktes niet echt bijzonder werd. Ik blijf klein in deze recensie want ik heb eigenlijk nergens zin gekregen om wat te typen voor deze film. Het is een typische tussendoortje maar speciaal of beter word dat ook niet. Niet al te veel van verwachten, net zoals deze recensie.

Het verhaal was redelijk, concept was ok en het acteerwerk ging wel, alles bij elkaar blijkt toch dat het geen topper is.

avatar van Mescaline

Mescaline

Dit filmpje is het allemaal net niet, het is nog wel een beetje vermakelijk door Martin Lawrence & Danny DeVito maar de film heeft maar een simpele uitwerking van een plot wat je op een half a4tje kwijt kan.

Erg vervelend is het niet, maar je mist hier weinig aan.

2,0