• 9.373.638 stemmen

Geregisseerd door: Michael Oblowitz

Met onder meer: Adrian Paul en Bokeem Woodbine

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot The Breed

Als zijn partner wordt vermoord, moet FBI agent Steven Grant tegen zijn zin samenwerken met een vampier om de moordenaar te vinden. Wanneer hij verliefd wordt op een sexy vrouwelijke vampier, moet Grant kiezen aan welke kant hij staat want anders wordt het z'n eigen ondergang.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Justice4All

Justice4All

Hele rare film, moest denken aan een PC-spelletje "Nocture"

avatar van maurice74

maurice74

Kon deze vampierenfilm wel een stuk beter waarderen dan Underworld.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Wat was dit verschrikkelijk slecht. Verhaal slaat helemaal nergens op. De acteurs waren heel erg slecht en alles zag er nep en heel slecht uit. De film was niet eng en er zat totaal niets spannends in. Kortom nog minder dan een b film. Beeldkwaliteit van de film op dvd was wel goed en het geluid was ook wel voldoende ondanks die verschrikkelijke soundtrack die gebruikt werd. Ik vond de film net een lange videoclip. Kortom hier kan je echt niet hoger geven dan 0,5*.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardig tussendoortje.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Het grootste drama in de prent is Bokeem Woodbine wel, absoluut geen natuurtalent in acteren. Maar dat wist ik van te voren. Toch trok het verhaal me wel dus heb de stoute schoenen maar aangetrokken en de prent aangezet. Want de beoordeling hier en op IMDB spreken aardige boekdelen, geen goede wel te verstaan.

An sich probeert men er een aardig sfeertje aan te geven met de settings, aardig maar ook wel lachwekkend omdat het goedkoop aandoet. Qua verhaal hoef je niet veel te verwachten, een puzzeltocht naar een vampier, een verdwijning tijdens de zoektocht een een romance die onmogelijk lijkt maar er verdraait gemakkelijk inrolt.

Het script neemt zichzelf niet geheel serieus, misschien ook wel zo goed ook zodat het uitmond op een kleine komedie, onbedoeld wel te verstaan in mijn ogen. De cast is niet sterk maar lijkt toch wel aardigheid te hebben in het verhaal en niet al te bijster script. Daardoor is het allemaal luchtig, maar zeker niet hoogstaand. Een redelijke regie, matige soundtrack wat allemaal met elkaar een gevoel achterlaat van middelmatig bij de aftiteling.

In een tijdperk waar er maar weinig goede films gemaakt worden valt deze niet eens tegen. Bijna 20 jaar terug zou ik deze film schuwen en had ik zeker niet meer dan 2** gegeven. Maar het verdiend iets meer in mijn ogen dus eindig ik op 2,5**

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

The Breed is een matige vampieren film die eigenlijk nergens spannend word. Het acteren is onder de maat en verhaal rommelig en simpel. Sommige locaties / decors zijn uitstekend en stralen sfeer uit. Dat Ling Bai naakt de trap oploopt is een meevaller, want ze heeft een aardige billen partij Maar doe mij maar de klassieke Dracula films met Christopher Lee en de Underworld filmserie maar. The Breed was voor mij een tegenvaller als nachtfilm.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Och kon me er niet aan irriteren en dat is al heel wat.voor het oog ziet het er allemaal best mooi uit.spanning nee,maar ja heb een zwak voor dit soort films