• 9.377.311 stemmen

Met onder meer: Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi en Idris Elba

Gesproken taal: Engels, Japans, Kantonees en Russisch

Releasedatum: 18 juli 2013

Plot Pacific Rim

"To fight monsters, we created monsters."

De film speelt zich af in twee gescheiden werelden. De eerste is een toekomstige versie van de Aarde waar in november 2012 een gigantisch monster uit de Stille Oceaan opdook en de stad Osaka in Japan aanviel. De andere wereld is de Anteverse, waar het monster vandaan kwam. Een portaal naar deze wereld ligt acht kilometer onder water. Sinds de eerste aanval spuugt het portaal steeds meer monsters uit die de kustplaatsen aanvallen, waaronder Tokio en Los Angeles. Om de monsters te verslaan ontwikkelt het leger het "Jaeger"-programma dat teams van twee piloten traint om gigantische mechanische harnassen vol met wapens te bedienen.

Raleigh Becket

Dr. Hermann Gottlieb

Chuck Hansen

Lt. Aleksis Kaidanovsky

jipt

Power Rangers? Godzilla? Iemand?

disneystore

Ja, ik. De aliens zijn compleet geript van Godzilla en de robots van Power Rangers!!!! Ja, echt schaamteloos gepikt. Mooi kopieer en plak werk, Del Toro. Dat iemand dat nog niet had opgemerkt.

jipt

Vind het Monster uit de trailer er niet echt mooi uitzien voor een big-budget film. Veel te digitaal.

disneystore

Je ziet 'm maar zo'n 6 seconden. Daarbij is de film nog in post-production... Pacific Rim wordt geniaal, ben ik nu al bijna zeker van.

avatar van 009

ik vond de trailer in ieder geval wel cool uitzien

mrwhite

En hier heb je hem dan voor 2013 de blockbuster die eigenlijk op niet veel zal trekken maar iedereen toch zal zien mijzelf erbij gerekend.

jipt schreef:

Godzilla? Iemand?

Maar dan met een goede regisseur.

Jammer genoeg is de trailer minder overtuigend dan gehoopt/verwacht.

mrwhite

Guillermo del Toro Talks the Pacific Rim Trailer - HorrorMovies.ca - horror-movies.ca

En we hebben weer een dieptepunt in de filmgeschiedenis ! Ik heb het alhans nog nooit gezien een trailer die van kom tot teen wordt uitgelegt. Zoals bvb wat op welk moment in de film gebeurd en dat was al na 10 sec dus heb ik het ook maar onmiddelijk afgezet.

Pfff hoe is het ooit zo ver gekomen.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

op heb ook nog nooit een trailer "uitgelecht" zien worden...............flauw, I know.

avatar van DVD-T

DVD-T

Zelfs trailers krijgen nu al uitleg en reviews. Zijn veel meer van dat soort filmpjes op Youtube te vinden. Frame by frame uitleg wat er te zien is. Meestal ontwijk ik dit soort dingen. Erg jammer dat het tegenwoordig zo moet. Een trailer moet een lekkermakertje zijn. Heb je toch geen uitleg bij nodig... En dan ook nog van del Toro himself.

Trailer ziet er iig. echt fantastisch uit. Wordt echt een epic filmpje.

avatar van schram101

avatar van Justinvdk

Justinvdk

YouTube - Pacific Rim Official Trailer #1 (2013) - Guillermo del Toro Movie HD

Ziet er gaaf uit.

Edit: Ik dacht dat dit een nieuwe was, my bad.

• 20220 berichten

De tweede keer bevalt de trailer me beter. Heerlijk opzwepend sfeertje.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nicolage Rico schreef:

De tweede keer bevalt de trailer me beter. Heerlijk opzwepend sfeertje.

Niet teveel naar een trailer kijken dat is voor niets goed !

Uh... oké.

mrwhite

Het is toch altijd leuk dat je niet teveel weet. Trailers spoilen altijd veel te veel.

• 20220 berichten

Ik heb daar eigenlijk weinig moeite mee. Sowieso weinig spoilers in trailers tegengekomen, die ik niet had willen weten.

mrwhite schreef:

Nee. Een trailer geeft niet meer weer dan het plot dat hierboven staat.Je ziet niemand zoenen, doodgaan. Je ziet robots en monsters op elkaar knallen.

mrwhite

Bij dit soort films is dat idd mss niet zo van belang maar bij de meeste films kan dit toch wel een grote spoiler zijn !

Ik lees bvb nooit geen plotomschrijving of kijk enkel teaser trailers en als ik gewone trailers bekijk is het enkel de eerste minuut.

avatar van tattoobob

tattoobob

Hahaha hier heb ik zin in!!!!

Ziet er goed uit!

avatar van xel

xel

Lijkt mij ook wel stoer mij lijkt mij ook een beetje gejat van Manga: Neon Genesis Evangelion...

avatar van PAiNW4V3

PAiNW4V3

Pacific Rim (2013) - IMDb

wel ff op watch trailer klikken

en niet op die video's eronder

dat is toch de leukste trailer waar je het meeste ziet

denk dat het toch bios word met deze...

nice nice!

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Godzilla vs Transformers? Cool

avatar van AC1

AC1

Emmerich vs Bay? Niet cool!

AC1 schreef:

Emmerich vs Bay?

avatar van davidz352

davidz352

Ik moet eerlijk zeggen dat het plot me niet erg trekt. Heb liever iets als Oblivion.