• 9.375.183 stemmen

Met onder meer: Mark Ruffalo, Mélanie Laurent en Jesse Eisenberg

Gesproken taal: Frans en Engels

Releasedatum: 27 juni 2013

Plot Now You See Me

"The closer you look, the less you’ll see."

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog.

J. Daniel Atlas

Thaddeus Bradley

Arthur Tressler

Agent Fuller

jarno1975 (moderator series)

Het filmen is op 11 januari begonnen in New Orleans.

Het plot klinkt erg interessant en een leuke cast met ook nog rollen voor Jesse Eisenberg, Michael Caine, Mark Ruffalo, Mélanie Laurent en Dave Franco.

schram101

Leuk plot. En met Harrelson en Freeman lijkt het met de cast ook wel goed te zitten.

avatar van puckb96

puckb96

Eisenberg en Harrelson werkte in 2009 ook al samen aan Zombieland. Dat vond ik leuk, dus kan wel iets worden ja.

Vanaf april 2013 in de bioscoop (eOne)

Goede trailer!

Leuke trailer inderdaad

avatar van disneystore

disneystore

puckb96 schreef:

En Caine en Freeman die ook sterren op de achtergrond waren in de laatste Batman reboot. Magisch!

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Dit klinkt erg interessant. Deze houd ik in de gaten.

avatar van sofripa

sofripa

Dit lijkt me een hele frisse te worden. Gaaf

avatar van Rmie

Rmie

Wow... dit kan een hele leuke worden. Het gegeven is erg origineel en inspirerend.

kappeuter schreef:

Vanaf april 2013 in de bioscoop (eOne)

Uitgesteld naar 6 juni 2013

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Justinvdk schreef:

Dit klinkt erg interessant. Deze houd ik in de gaten.

Ik doe met jou mee .

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Caine en Freeman opnieuw samen in een film, kijk is aan!

Nieuwe poster geplaatst.

avatar van MRDammann

MRDammann

Wat een sterrencast! Het verhaal verder klinkt goed, ben wel benieuwd.

avatar van marviimm

marviimm

Trailer zag er goed uit! Denk dat deze wel wat leuks kan worden.

schram101

Dit project begin ik steeds interessanter te vinden! Leuke trailer weer!

avatar van frank11

frank11

trailer deed me denken aan the Prestige eigenlijk. hoop niet dat dit hier een slap aftreksel van wordt. heb namelijk erg genoten van Prestige, en zou jammer zijn als ze er een slechte ''remake'' van maken. zegmaar in een ander jasje. maar als ik zo de beschrijving lees wordt het wel wat anders. hope for the best.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

"Vette trailer ".

avatar van qwertzu

qwertzu

klinkt goed!! en de trailer ziet er goed uit!!

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Vanavond in de sneak bij pathe, kunnen morgen dus wat reacties verwachten hier

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Topper in de sneak.

avatar van scholtie

scholtie

Ik heb de film zojuist in de sneak gezien. Wat een top film! Ik gerust zeggen dat dit de beste film van de afgelopen 2 jaar voor mij is. Goed verhaal en een leuke cast.

avatar van Number23

Number23

Hoop gedoe om niks.

The Prestige, maar dan luchtiger, hipper, sneller en vooral slechter. Nee, vergelijken met het meesterwerkje van Nolan zou veel teveel eer zijn voor deze prent.

Op papier klinkt het verhaal leuk en origineel en als je cast ziet, begin je spontaan te kwijlen. Helaas mag het niet zo zijn.

De film is veel te (wannabe) hip, het verhaal is niet boeiend, personages slecht uitgediept en de plottwisten alles behalve interessant (zag het niet aankomen, maar dat was puur omdat het verhaal mij niet stimuleerde om na te denken).

Ook het merendeel van de cast is veel te saai. Harrelson houdt altijd wel stand, Laurent is prettig om naar te kijken (ook qua performance) en Ruffalo scoort een krappe voldoende puur door zijn charisma. De rest is matig. Caine en Freeman staan weer eens op de automatische piloot, Franco en Fisher stralen niks uit en die arrogante kop van Eisenberg begin ik ook zat te worden.

avatar van voskat

voskat

Gewoon een aardige popcornfilm. Daar is niks mis mee, maar ik had stiekem gehoopt dat het toch iets meer dan dat zou zijn. Vooral jammer dat de personages zo oppervlakkig blijven.

Maar goed, veel van de trucjes zijn leuk kijkvoer. Dave Franco's vechtscène is ook noemenswaardig.