Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 27 juni 2013
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Now You See Me
"The closer you look, the less you’ll see."
'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Spoilertopic
- Now You See Me (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Arthur Tressler
Agent Fuller
Evans
jarno1975 (moderator series)
Het filmen is op 11 januari begonnen in New Orleans.
Het plot klinkt erg interessant en een leuke cast met ook nog rollen voor Jesse Eisenberg, Michael Caine, Mark Ruffalo, Mélanie Laurent en Dave Franco.
schram101
Leuk plot. En met Harrelson en Freeman lijkt het met de cast ook wel goed te zitten.
puckb96
Eisenberg en Harrelson werkte in 2009 ook al samen aan Zombieland. Dat vond ik leuk, dus kan wel iets worden ja.
disneystore
En Caine en Freeman die ook sterren op de achtergrond waren in de laatste Batman reboot. Magisch!
Rmie
Wow... dit kan een hele leuke worden. Het gegeven is erg origineel en inspirerend.
Vanaf april 2013 in de bioscoop (eOne)
Uitgesteld naar 6 juni 2013
HALVE TAMME. (moderator series)
Dit klinkt erg interessant. Deze houd ik in de gaten.
Ik doe met jou mee
MRDammann
Wat een sterrencast! Het verhaal verder klinkt goed, ben wel benieuwd.
marviimm
Trailer zag er goed uit! Denk dat deze wel wat leuks kan worden.
schram101
Dit project begin ik steeds interessanter te vinden! Leuke trailer weer!
frank11
trailer deed me denken aan the Prestige eigenlijk. hoop niet dat dit hier een slap aftreksel van wordt. heb namelijk erg genoten van Prestige, en zou jammer zijn als ze er een slechte ''remake'' van maken. zegmaar in een ander jasje. maar als ik zo de beschrijving lees wordt het wel wat anders. hope for the best.
cordiacovens
Vanavond in de sneak bij pathe, kunnen morgen dus wat reacties verwachten hier
scholtie
Ik heb de film zojuist in de sneak gezien. Wat een top film! Ik gerust zeggen dat dit de beste film van de afgelopen 2 jaar voor mij is. Goed verhaal en een leuke cast.
Number23
Hoop gedoe om niks.
The Prestige, maar dan luchtiger, hipper, sneller en vooral slechter. Nee, vergelijken met het meesterwerkje van Nolan zou veel teveel eer zijn voor deze prent.
Op papier klinkt het verhaal leuk en origineel en als je cast ziet, begin je spontaan te kwijlen. Helaas mag het niet zo zijn.
De film is veel te (wannabe) hip, het verhaal is niet boeiend, personages slecht uitgediept en de plottwisten alles behalve interessant (zag het niet aankomen, maar dat was puur omdat het verhaal mij niet stimuleerde om na te denken).
Ook het merendeel van de cast is veel te saai. Harrelson houdt altijd wel stand, Laurent is prettig om naar te kijken (ook qua performance) en Ruffalo scoort een krappe voldoende puur door zijn charisma. De rest is matig. Caine en Freeman staan weer eens op de automatische piloot, Franco en Fisher stralen niks uit en die arrogante kop van Eisenberg begin ik ook zat te worden.
voskat
Gewoon een aardige popcornfilm. Daar is niks mis mee, maar ik had stiekem gehoopt dat het toch iets meer dan dat zou zijn. Vooral jammer dat de personages zo oppervlakkig blijven.
Maar goed, veel van de trucjes zijn leuk kijkvoer. Dave Franco's vechtscène is ook noemenswaardig.

Now You See Me: Now You Don't
2025

Now You See Me 2
2016

Mysterieuze misdaadfilm 'Now You See Me' is aankomende zaterdag te bekijken op televisie

'Now You See Me' wordt in de VS massaal gestreamd op Netflix, in Nederland huur je hem hier

Spannende thriller 'Now You See Me' met Mark Ruffalo wordt vanavond (17 maart) uitgezonden op televisie

Netflix voegt 40+ titels toe aan het aanbod, dit zijn de vijf best beoordeelde

Queen: Days of Our Lives