• 9.386.424 stemmen

Met onder meer: Amanda Seyfried, Peter Sarsgaard en Sharon Stone

Releasedatum: 19 september 2013

• CineMember Bekijk via CineMember

Plot Lovelace

"The truth goes deeper than you think."

Het autobiografische verhaal van de pornoactrice Linda Lovelace (Amanda Seyfried), bekend van de legendarische film 'Deep Throat'. Linda wordt jarenlang misbruikt door de porno-industrie in opdracht van haar dwangmatige echtgenoot Chuck Traynor (Peter Sarsgaard), voordat ze de controle krijgt over haar leven en uiteindelijk het speerpunt wordt van de feministische anti-porno beweging.

Linda Lovelace

Butchie Peraino

Hugh Hefner

Feminist Journalist

avatar van Theunissen

Omdat ik toch wel wat op heb met de porno-industrie kan dit wel eens een interessante film zijn. Zeker als ik zie dat Amanda Seyfried de rol speelt van Linda Lovelace, dus hopelijk gaat ze ook regelmatig uit de kleren. Er spelen sowieso veel bekende acteurs en actrices mee in deze film. Het wordt dus nog effen wachten want deze film staat gepland voor december 2012 (in America).

SunChaser schreef:

Meer een movie of the week met wat topless scenes

Geldt dit ook voor Amanda Seyfried.

avatar van Theunissen

Zo wel grappig zijn geweest in dit topic als je naam was geweest AmazingKP, oftewel Amazing Kleine Piemel

AmazingPP schreef:

Dat heb ik nog overwogen, maar ik heb geen KP... Ik heb mijn linkerbeen laten amputeren, moet je raden waar ik al jaren op loop!! Last van eelt, joh!! Niet normaal!!

Had je niet moeten doen je linkerbeen amputeren, als een tripod door het leven gaan is best geinig.

avatar van Theunissen

Redelijke biografie over het leven van Linda Susan Boreman in de periode dat zij bekend stond als Linda Lovelace alias de eerste pornoster op het witte doek.

Het verhaal zit aardig in elkaar en is ook best interessant. Zo vond ik het vooral interessant om te weten dat ze jarenlang gedwongen, misbruikt en mishandeld is door haar echtgenoot Chuck Traynor (goed gespeeld overigens door Peter Sarsgaard) om in de porno-industrie te werken. Iets wat ze dus zelf nooit gewild heeft en ze heeft er zelf ook nooit iets aan verdiend, terwijl de roemruchte pornofilm "Deep Throat (1972)" destijds velen miljoenen heeft opgeleverd (ik meen 600 miljoen dollar terwijl zij maar 1250 dollar kreeg). De porno-industrie heeft haar dus letterlijk en figuurlijk uitgemolken. De rol van Linda Susan Boreman wordt overigens goed gespeeld door Amanda Seyfried die in deze film gelukkig niet heel braafjes is zoals gewoonlijk in films, want dit keer zijn haar fraaie borsten voor het eerst veelvuldig in beeld te zien.

Al met al best een redelijke biografie over Linda Susan Boreman en hopelijk maakt men ook ooit een biografie over de andere legendarische pornoster Traci Lords, die minderjarig (ze loog over haar leeftijd) in de porno-industrie werkte en deze bijna deed om zeep helpen.