• 9.373.940 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Mia Sara en Ron Silver

Releasedatum: 1 december 1994

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Timecop

"Turn back the clock and you're history."

In de nabije toekomst is het mogelijk om door de tijd te reizen, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor criminelen. De overheid stelt een speciale politie-eenheid in om te zorgen dat de nieuwe technologie niet misbruikt wordt. Max Walker, één van deze timecops, ontdekt dat een corrupte politicus het tijdreizen gebruikt om zijn kansen op het presidentschap te vergroten.

avatar van Jordy

Jordy

Erg vermakelijke film, de beste Van Damme. Nadeel is dat de film niet klopt, maar goed het is al heel wat dat er in een Van Damme-film een redelijk goed en intelligent verhaal zit. De film barst van de erg stoere scenes, zoals in het begin als er met zeer futuristische wapens een goudkoets wordt overvallen aan het eind van de 19e eeuw. 3 en een halve ster.

avatar van neo

neo

coole,goeie film.van damme laat weer zien dat hij nog steeds goed kan vechten.3 sterren

avatar van Blindfold

Blindfold

Volgens mij ben ik een beetje allergisch voor van Damme, want ik vond deze ook maar niks

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Normaal hou ik helemaal niet van Van Damme, maar deze was toch wel erg goed.

avatar van vic

vic

Van dammes beste. Natuurlijk niet door hem alleen. Het verhaal is gewoon erg leuk. Heb een beetje een zacht hart voor films over tijdreizen en de problemen die erbij horen

avatar van dttom

dttom

vond er niet zoveel aan.

avatar van Edoras

Edoras

Zalige film

goede personage en goed gespeeld

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Erg middelmatige film. Het verhaal is wel nog aardig maar de uitwerking is zwak. De actie was het gebruikelijke Van Damme -knokwerk en ja ook dat steekt wel eens tegen. De special effects waren erg doorsnee en de acteerprestaties :tja ,Van Damme kan niet acteren en de rest van de cast was niet veel beter. Maar sommige scene waren wel nog vermakelijk daardoor toch nog een magere 2*

avatar van SSeagal

SSeagal

Best leuke film, zeker als je houdt van Jean Claude van damme, dit is toch 1 van zijn betere films. Aardige special effects, alleen het einde van de film was erg slecht en storend, ik bedoel de Timer van de bom, elke kneus kan zien dat ie al 3x ontploft had moeten zijn, erg slecht. Maar vanwege de coole acties toch nog een ***

avatar van quake

quake

welicht de grootste productie die Van Damme in hollywood heeft gemaakt, want daarna kwam double team waarin Dennis Rodman de show steelt. Sinds Streetfighter is er van Van Damme geen enkel film meer die de bios haalt, direct een B film in de videorekken.

Spijtig dat vandamme altijd van die idiote B-films maakt met stomme achtervolgingen en goedkope filmtrucjes.

Hij zou nog eens dringend een martial arts filmpje moeten maken, doe waar je het beste in bent...

avatar van WiLL

WiLL

Jordy schreef:

Hier ben ik het helemaal mee eens

Acteurs als Van Damme kunnen best goede actiefilms afleveren als die films maar een redelijk goed verhaal en een aardige cast hebben.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Samen met Bloodsport Van Damme's beste film en samen met het recente In Hell de best geacteerde film (ook door Jean-Claude zelf).

Leuk plot.

avatar van donnie B.

donnie B.

Gezamenlijk met Hard Target, ook een genietbare met the muscles from brusles..

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Al heeft hij daar wel een zeer achterlijk matje in de nek.

avatar van donnie B.

donnie B.

ach.. als dat het enige is??

avatar van djelle

djelle

Deze was niet slecht. Afwissellende actie en enkele originele vondsten kleurden het boeiend verhaaltje. Alles was ook onderhoudend en de fx waren in orde. Leuk vermaak. 3

avatar van Bartjuh

Bartjuh

Ik ben van mening dat dit een drama film was en ik vind hard target nog altijd 1 van de "leukere" aktiefilms van van damme

avatar van grat

grat

een science fiction.daar hou ik af en toe wel van

en het is weer een goede film met van damme !!

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Leuke Van Damme-vehicule, maar spijtig genoeg houdt het verhaal geen stand.

Als je het goed nagaat, dan had het overgrote deel van deze film niet mogen plaatsvinden. Dat krijg je met zo van die tijdmachine-films...

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Goede film...goed verhaal, goed geacteerd, alles goed 5*

avatar van Wouter

Tja.

avatar van kijkert

kijkert

Ik snapte er niets van.

Beetje geklooi in nu en, bovenal, toen, om een man geen macht te laten krijgen.

Flauw en spanningloos. 1 ster.

avatar van koreaan

koreaan

Was vroeger altijd fan van deze acteur, gelukkig is mijn smaak er wel op vooruit gegaan. Het verhaal van wat ik me er van kan herinneren was wel oké en de actie ook.

weet niet zeker of ik deze ga herzien maar voorlopig op 3*

avatar van wesbrina

wesbrina

Een leuke film voor een saaie zondagmiddag .

Het is wel de beste film van Van Damme .

1,5 punt

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Wat mij het eerste opviel, was dat de film niet helemaal klopte, maar desondanks een erg vermakelijke film, met een goede Van Damme, en een film waar een best wel interessant en intelligent verhaal in zit! ( DIT IS TOCH WEL EEN UITZONDERING IN VAN DAMME FILMS!). Verder spannende en stoere scenes, gecombineerd met standaard actiemomenten. Bovendien een spannend einde! *** en een half (3,5) voor het goede verhaal, en omdat de film vermakelijk en spannend is!

Zeker de moeite waard!

(Behoort zeker tot de beste films van Van Damme!).

avatar van romy

romy

Toen ik deze film voor het eerst zag vond ik hem niet echt goed want was zulke films niet gewend van Van Damme. Maar toen ik hem de 2e keer zag vond ik hem wel goed!!\

De acties zijn goed, Van Damme speelt zijn rol goed en leuke special effects dus hij krijgt gewoon 5* van mij!!

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Hij was wel redelijk met een prima diepgang.

2,5

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goede film met een goed verhaal. krijgt een goede * * *

avatar van 606

zeker een leuk verhaal en damme is ook overtuigend.

3,5 ster

avatar van black_shadow

black_shadow

Ongetwijfeld de beste Van Damme film die ooit is gemaakt, spijtig dat het daarna alleen maar bergaf is gegaan met hem.