• 9.378.487 stemmen

What to Expect When You're Expecting (2012)

Romantiek / Komedie | 110 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Kirk Jones

Met onder meer: Cameron Diaz, Jennifer Lopez en Elizabeth Banks

Releasedatum: 24 mei 2012

Plot What to Expect When You're Expecting

"It's too late to pull out now"

De film is een moderne kijk op de liefde door de ogen van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Uiteindelijk zullen ze geconfronteerd worden met de universele waarheid: wat men ook plant, het leven brengt niet altijd wat men verwacht.

Gebaseerd op de boeken van Heidi Murkoff.

Vanaf 24 mei in de bioscoop (Dutch Filmworks).

Trailer (YouTube)

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Hier heb ik zin in Heerlijke trailer en zo te zien ook geweldige humor. Daarnaast is de cast ook nog eens helemaal top! (Joe Manganiello & Matthew Morrison)

Leuk, laat maar komen!

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Gisteren de trailer hiervan voorbij zien komen in de bios. Hier kijk ik naar uit. Ziet er erg komisch uit. Cool dat Matthew Morrison hierin speelt.

avatar van soom

soom

I've been waiting for you.

Ook toevallig de titel van één van de vele liedjes van ABBA , deze quote, uitgesproken door Jennifer Lopez, deed mij wel wat. Kon mij nl. best voorstellen wat haar personage allemaal heeft doorstaan om tot het punt te komen waar ze in de film komt.

Anna Kendrick is het schattigste van deze film, samen met Chace Crawford. Ik dacht de hele tijd aan Carter Jenkins, trouwens, ze leken erg op elkaar. Verder was het wel een leuke, lichtvoetige romantische film, die mij echt wel liet wensen dat ik ook moeder kon worden. Hoewel het wel een topzware baan is, soms, maar je krijgt er op den duur echt zoveel voor terug.

Genoten heb ik, zeker weten. Ik vond vooral dus het lijntje met Anna Kendrick en Chace Crawford het liefste, en de verhaallijn van J.Lo het meest treffend. Mooi, genoten.

avatar van m1701

m1701

Wham was wel aardig, af en toe grappig

maar overal best wel saai.

Had er toch iets heeeel grappigs van verwacht.

Alleen het gedeelte met die "mannen'' was leuk.

Eindelijk speelde die vieze dikke engels vrouw (uit bridesmaids) een leuke rol!

Niet de moeite waard voor de bios...

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Springt van de hak op de tak, met regelmatig leuke grappen. Misschien niet de moeite om in de bios te zien. Wel lekker op de bank.

avatar van sss123

sss123

ik ga vanavond kijken maar heb geen hoge verwachthingen

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Bij gebrek aan keus zomaar deze zaal binnen gestapt en ik moet zeggen dat er ondanks een beperkte samenhang toch een fijn verteerbaar geheel is uitgekomen. De zwangerschap is de rode draad en dat levert een aantal mooie inzichten op. Alhoewel het nergens echt grappig was viel het slijmerige gehalte ook wel mee en wat dat betreft is er een goede balans in het genre. J-Lo en Decker zijn leuk en het is altijd tof om Chris Rick tegen te komen ook al had 'ie wat meer speeltijd mogen krijgen.

avatar van Suleika1

Suleika1

Vond het hele babygedoe op een gegeven moment wat té vervelend worden, ook al was het te verwachten.. Enige leuke was die Davis die steeds toegejuicht werd op een droge manier en de meltdown van moeder Wndy was aardig

avatar van ibendb

ibendb

Vandaag ben ik met een aantal vrienden naar de bios geweest. Plan was om naar 21 Jump Street te gaan, maar die was al bezig. Dus kozen we maar deze film. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar, I expected the unexpected.

De film was een goede keuze geworden want al van het begin is het al erg gedurfd en aangenaam. De humor viel ook totaal mee en de film was niet zo cheesy als ik eerst dacht. Cameron Diaz, Elizabeth Banks en Jennifer Lopez waren de bekendste namen, maar rising star Anna Kendrick stal echt de show. Hoewel haar personage niet écht zwanger was, vond ik haar verhaallijn het interessantst. Ik vond het dan ook erg jammer dat ze een miskraam kreeg.

De grappen in de film waren zeker geen billenkletsers, maar toch waren ze erg geslaagd. Dit komt vooral door een mevrouw die achter ons zat en om elke kleine grap in een deuk lag. Haar lach was ook erg aanstekelijk waardoor ik natuurlijk oom moest meelachen.

Een dikke 3* omdat ik me echt vermaakt heb!

avatar van rep_robert

Geinige film die zwangerschappen vanuit verschillende perspectieven/stelletjes behandeld, maar uiteindelijk een overkill aan personages heeft. Logisch gevolg is natuurlijk dat de bekommeringen van een aantal stelletjes minder boeien. Bijvoorbeeld die van Jennifer Lopez en haar vriendje.

Gelukkig is de humor bij vlagen erg leuk, maar degenen die absoluut de show stelen zijn Dennis Quaid en Brooklyn Decker!

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Een echte tjikflik met 1 leuke rol, die van Elizabeth Banks (die overgens altijd leuk speelt...). Ik denk dat weinig mannen hier met veel plezier naar kijken, al moet ik zeggen dat het leuker is dan Sex in the City bijv De baby-uitlaat-club is wel erg geforceerd en flauw. Beetje jammer.

**2

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Film kijkt lekker weg - maar hier en daar toch wel de standaard pregnant humor (het overgeven, de emotionele wisselvalligheden...). Elizabeth Banks is één van mijn lievelingsactrices en één van de weinige actrices die echt veelzijdige rollen kan spelen. Grote fan van haar in The Uninvited.

Hier speelde ze ook voortreffelijk. Zij had de allergrappigste rol. Haar speech was hilarisch! Wat ik vervelend vond was dat het 4 verschillende verhaallijnen waren. Er zat bitterweinig verwevenheid tussen de personages - weinig dynamiek dus. Ik had een sex and the city verhaaltje verwacht, maar dan met zwangere dames - maar zo gaat het dus niet.

Toch leuk voor keertje!

avatar van soom

soom

ibendb schreef:
Hoe bedoel je? Ze was toch wel echt zwanger hoor ! Anders kun je toch geen miskraam krijgen?

avatar van ibendb

ibendb

Weet ik wel, maar ik verwoordde het verkeerd. Ik bedoelde:dat ik het jammer vond dat ze geen baby ging krijgen.

avatar van gauke

gauke

Een typische warme, luchtige, luie, maar flauwe en onevenwichtige popcorn-ensemblekomedie, die vijf koppels volgt rond de ins en outs, de ups en downs van zwangerschap en geboorte. Vanzelfsprekend zijn de hoofdpersonen allemaal geijkt hetero en getrouwd, de vrouwen hysterisch en komen zaken als abortus niet aan de orde. Als je er niet teveel van verwacht is het zo op het oog ook nog wel aardig.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik was niet laaiend enthousiast toen ik de trailer zag, maar gezien de bekende cast vond ik het toch een kans waard.

Sowieso vanwege het mannelijk schoon: Joe Manganiello, Chace Crawford, Rodrigo Santoro en Matthew Morisson.. Oelala! De mannen spraken me dan ook meer aan dan de vrouwelijke cast, maar dat komt ook omdat ik Kendrick en Diaz niet echt leuk vind.

Ik had al van meerdere mensen gehoord dat het een doorsnee romcom is en het nergens boven de middelmaat uitsteeg, dus dat had ik ook niet verwacht. Keek desalniettemin toch aardig weg, al zit het wel vol met cliché's (de verknipte vader/zoon band, de jongere vriendin van paps etc), maar hè, wat 'expect' je?

Jammer dat een van de dames binnen een half uur al een miskraam krijgt. Maargoed, het hoort er wel bij, en in zekere zin is het ook vrij realistisch. Het mept je alleen even uit je 'feelgood' gevoel.

Moet bekennen dat mijn eierstokken toch wel lichtelijk begonnen te rammelen na al dat zwangerschaps- en babygeluk. Ik wil ook een kindje! Van Joe Manganiello of Chace Crawford bijvoorbeeld... God, dat zouden knapperds worden.

Maar enfin, de film an sich stelt niet veel voor. Humor? Nee. Nauwelijks. Ik hoefde in ieder geval niet vaak te lachen gedurende de film, af en toe een klein glimlachje was al heel wat. Al moest ik op het einde toch wel even hard lachen toen die papa het blikje bier gooide, LOL!

Inderdaad de zoveelste middelmatige romcom, maar toch blijven we kijken. Al dan niet voor de lekkere (Ik bedoel natuurlijk lieve) kerels. Sssht...

Oh ja, was ik trouwens de enige die de net geboren baby's erg oud uit vond zien? Ze konden bijna op voor hun rijbewijs joh.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Weer zo'n fikse tegenvaller. Net als in het horrorgenre is het komediegenre nog zo'n genre waar de troep je om de oren vliegen. Fijne genres als je een goede film ziet maar als dat het niet is kan het nog wel flink vervelend worden.

Het grote euvel bij dergelijke films waar veel personages gevolgd worden is dat je met de één wat meer hebt dan de ander en ook de personages missen veel mogelijkheden voor uitdieping. Dat zijn flinke punten voor een film als deze waar de personages toch wel de core business zijn. Ook qua grappen is het weinig geslaagd en lijken er ook heel weinig grappen in te zitten. Vroeg me ook af wat Jones nou wilde, comedy of drama. Want een keuze maakt ie niet, Dennis Quaid en crazy horny Brooklyn Decker redden de film nog wel met hun over the top characters.

Helaas weer een komedie die zwaar onder de maat is en die op de troep stapel kan.

avatar van stinissen

Hele magere komedie/drama met veel sterren en dat is ook het probleem van de film ze hadden zich beter kunnen houden met het volgen van 1 koppel.

avatar van Ruiter13

Ruiter13

J.Lo in een duikpak en dan geen shot van dr kont. Een ontzettend gemiste kans natuurlijk en voor mij rede genoeg om een ster minder uit te delen.

. terecht.

avatar van _Casper_

_Casper_

Opzich best vermakelijke film! de film komt een tikkie traag op start maar daarna is het een leuke film om te zien! het is niet zo dat je kapot gaat van het lachen, maar tis vooral een leuke klein beetje romantische feel good film waar je met een lach naar kijkt en waar op een grappige manier met zwangerschaps ideeen/problemen mee word gekeken.

vooral leuk de tegenstrijd in de verschillende relaties met verschillende problemen te zien.

zou er niet voor naar de bios gaan, maar tis zeker een aanrader om een x thuis relaxed te kijken!

gewoon leuke ontspannen film3*

avatar van _Casper_

_Casper_

gewoon leuke ontspannen film3*

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Leuke film zeg!

Had er niet veel van verwacht, maar kijkt echt lekker weg grappig ook!

avatar van twistie

twistie

Letterlijk en figuurlijk , wat is dit een zaad film zeg !...

Deze film is 1 en al cliché.

avatar van VonDirk

VonDirk

kansloos

avatar van SunChaser

SunChaser

Vond m leuk, ben gek op zulke films

avatar van SunChaser

SunChaser

Aan de poster te zien lijkt t een bromancefilm maar dat is t zeker niet

avatar van Nientje1980

Nientje1980

Hilrarische film zeg.

Heb flink gelachen en man lief vond hem ook leuk.

avatar van joffrey19

joffrey19

Leuke luchtige film vooral voor de doelgroep zwangere en mensen met kleine kids.