• 9.373.188 stemmen

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: Nicholas McCarthy

Met onder meer: Caity Lotz, Casper Van Dien en Agnes Bruckner

Plot The Pact

"Some doors should never be opened."

Annie keert terug naar huis om de begrafenis van haar alom verachte moeder bij te wonen als gunst aan haar oudere zus. Wanneer ze overnacht in haar oude slaapkamer voelt ze iets onbekends in het huis. Ze roept de hulp in van een lokale agent en een helderziende om een aantal vragen beantwoord te krijgen rondom haar moeders dood. Wanneer lang onderdrukte nachtmerries opnieuw op beginnen te spelen, komt er een verontrustende aanwezigheid in haar ouderlijk huis naar boven.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Trailer

Ziet er nog best goed uit.

avatar van Franklin1975

Franklin1975

De trailer is inderdaad spannend, dus ben benieuwd.

• 2058 berichten

Spannende film! Ik keek de trailer niet helemaal af, wilde vooral verrast worden. En dat ben ik. Want waar de film begint als een redelijk standaard spookfilm, wordt het een verdiepend geheel met erg spannende momenten en zeker een interessant plot. Een waardige thriller.

Daan258

Trailer ziet er best vet uit.

wanneer komt deze film uit???

avatar van the marsh

the marsh

Daan258 schreef:

Trailer ziet er best vet uit.

wanneer komt deze film uit???

Volgens IMDb speelt deze film in de bioscoop vanaf 8 Juni.

the marsh schreef:

Volgens IMDb speelt deze film in de bioscoop vanaf 8 Juni.

Oke thx:)

En hoelang duurd het meestal voordat die uit is op dvd??

avatar van drentje

drentje

YouTube - The Pact Trailer (2012)

wow vette trailer hopen dat ie er net zo goed uitkomt als de trailer

ga vanavond de dvd kijken

laat zeker weten wat t is

word vervolgd

Daan258

Hah ik heb de film ook met goed beeld en met 5.1 dolby surround:)

in het weekend maar is bekijken, ben erg benieuwd.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Zozo! Met Casper Van Dien nog wel! Daar heb ik sinds Sleepy Hollow (1999) niets meer van vernomen! Onee, verdomd, hij speelt ook nog in Starship Troopers 3: Marauder!!!

avatar van tal1b

tal1b

wel ok! langzame opbouw, goed geacteerd door de dames, en film krijgt een leuk creepy sfeertje. Goeie thriller!

avatar van gauke

gauke

Een ouderwetse horrorfilm die gemaakt is volgens het bekende procedé, dat cliché's met zich meebrengt maar gelukkig ook een paar verrassingen. De spanning (echt eng wordt het niet) die er is, is vooral toe te schrijven aan het geraffineerde camerawerk. De regisseur neemt de tijd om het verhaal te vertellen. Caity Lotz speelt een sterke karakterrol, maar moet soms onlogische domme dingen doen (en dat is ook de grote zwakte van deze film). Daarnaast vond ik het vreemd dat het, in kersttijd, zonnig en heet is.

avatar van tal1b

tal1b

gauke schreef:

soms onlogische domme dingen doen

Weet niet precies waar je naar verwijst, maar de acties/reacties waren naar mijn mening niet onlogisch bedacht. Het irritante gedoe bij slechte thrillers/horros (domme blondjes acties) kwamen hier in deze fijne thriller totaal niet aan de orde.

En inderdaad camerawerk tilt de film makkelijk boven het gemidelde, dik verdiende 4 **

Alleen zou ik het einde vd film niet/anders doen.

avatar van drentje

drentje

had al gezegd word vervolgd

het is een leuke film leuk trillertje

de trailer doet alles beloven maar de film niet helemaal

begint langzaam en af en toe wel wat mooie fragmenten vol spanning (niet eng)

ik vind t wel de moeite waard om de film te kijken daarom geef ik hem een dik verdiende 4

de vrouwen spelen een leuke rol

casper van dien tja daar zie je niet veel van hoor

avatar van Oliveri

Oliveri

Thriller? Lijkt me meer horror als ik de beschrijving zo eens lees, niet echt realistisch.

avatar van Beatboy

Beatboy

Een film waar van er al zoveel bestaan.

Niet echt origineel te noemen.

Beatboy schreef:

Een film waar van er al zoveel bestaan.

Niet echt origineel te noemen.

Heb je m wel gezien dan, want ik vond m behoorlijk origineel...

Toch niet al te best.

Het is allemaal nogal traag. Dat is verder geen bezwaar bij een mysterie/horrortje als dit, maar dan moet de regie wel voldoende zijn. Daar gaat The Pact jammer genoeg enigszins de mist in.

De poster deed mij in ieder geval een hoger budget vermoeden. Werd al snel duidelijk dat dat er niet was. Acteerwerk is aan de povere kant en McCarthy kan het visueel ook absoluut niet waarmaken. Een film als deze moet echt véél sfeervoller en mysterieuzer.

In het midden ook zeker teveel gepraat, van het weinig boeiende soort. Verhaaltje is ook niet geweldig origineel jammer genoeg, waarmee de film zowat op alle vlakt eigenlijk tekort schiet.

Echt slecht is het niet en McCarthy doet ook wel z'n best, maar het wil nooit écht boeien of spannend worden.

avatar van AsianFreak

AsianFreak

Ik hou van dit genre. Bekend script. Heb al veel van dit soort films gezien. Plezierig vond ik dat het niet al te overdreven was! Geheimzinnig sfeertje, niet teveel geklets. Ook hier konden dingen anders... Toch goed voor 2.5 ster. Alleen maar omdat het niet echt spannend was en voorspelbaar was, half puntje eraf.

avatar van steffiestones

steffiestones

Niet slecht, een paar goede schrikmomenten, heb al veel slechtere gezien.

avatar van scumfrog

scumfrog

Sterke film met een sterke sfeer, althans hij gaf mij een behoorlijk unheimlich gevoel. Ook het acteerwerk was prima.

avatar van stinissen

Redelijke horror die eigenlijk geheel verpest wordt door de laatste 5 sec.

stinissen schreef:

die eigenlijk geheel verpest wordt door de laatste 5 sec.

Ja, beetje zonde ja. Maar verpestte dat de hele film voor je?

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Grappig bovennatuurlijk filmpje met een verhaal wat niet heel erg origineel is. Zo heb ik ze al heel vaak gezien. Het acteerwerk is niet bijzonder maar ook niet heel slecht. En de laatste 5 seconden had idd niet gehoeven. De film kijkt wel lekker weg en verveeld niet. Ik geef 3 sterren

avatar van Red_Handed_Jill

Red_Handed_Jill

Eerlijk gezegd had ik er meer van verwacht maar echt eng wordt de film niet, de spanning is er wel maar de opbouw is traag, het was geen originele film en ik kan hem ook niet aanraden.

avatar van jadolino

jadolino

Een film geweven in een occulte sfeer. Het begin is even moeilijk en het duurt even voordat ik over het punt was van zou ik hem maar afzetten of ... En het wachten werd beloond. Daarna is het spannend om de film te blijven volgen en is het wel de moeite waard.

avatar van akira124

akira124

Onderhond schreef:

Toch niet al te best.

helemaal mee eens

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Hier kijk je nu Horror voor!...Erg goede film, met een mooie opbouw qua spanning...Allereerst dacht ik nog:''Casper van Dien, dat is een B acteur, en zal het wel niks zijn''....Nou niet dus, aangezien deze film alles heeft om het tot een geslaagd geheel te maken..Top locatie, goede sfeer, goede acteerprestaties, en als laatste een prima spanning!....Heerlijk!

avatar van crapbla

crapbla

Gisteravond deze film bekeken.

Zonde van de tijd om naar deze troep te kijken. Een B film van jewelste.

Alle acteurs komen ongeloofwaardig over. In de dialogen is het net alsof ze zinnetjes oplezen van een papiertje. HEt verhaal is ook waardeloos.

(mijn vriendin vond hem wel goed, maar die heeft echt geen verstand van films)

avatar van crapbla

crapbla

Sorry, maar als je hiervoor 4,5 sterren geeft (een 9 nog wel) dan zou je, vind ik, eigenlijk tijdelijk geschost moeten worden op dit forum. Dit forum is mede bedoelt voor anderen om te kijken of een film goed is.

avatar van stuffie

stuffie

Een hoop cliche's, maar toch spannend.