Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 30 juli 1998
Bekijk via Disney+
Plot Deep Rising
"Full scream ahead"
Wanneer een stel meedogenloze kapers het meest luxe cruiseschip ter wereld overvalt, komen ze tot de schokkende ontdekking dat iedereen aan boord op mysterieuze wijze verdwenen is. Zonder dat ze het kunnen zien worden ze door iets angstaanjagends gadegeslagen: een allesverslindend monster dat vanuit zee de met afschuw vervulde indringers vermoordt. Met man en macht doen ze er alles aan om te ontsnappen van het cruiseschip.
Trillian St. James
Captain Atherton
Mulligan
Mamooli
Mason
Gelijk heb je. Ik had dat hele 'met afschuw' niet zien staan.
Ik las 'vervuilde indringers'. LOL.
Maar idd, 'met afschuw vervuilde' slaat ook nergens op en moet 'vervulde' zijn.
leverafronny
Blijkbaar wordt deze met de dagen onpopulairder, kijk maar eens naar stemhistorie...
vermakelijke film, maar de monsters hadden wel er slechte CGI
( zoals octopus 1, 2) het einde was wel teleustellend nadat het schip ontplofte en de 3 "good guys" ( de komiek, famke jansens en de held) op en eiland kwamen op plots begint het eiland te beven en hoor je een monster brullen waarop de held zegt: now what? zwak zeg!
sequel alert? ik hoop van niet.
sash!
vermakelijke film, maar de monsters hadden wel er slechte CGI
sequel alert? ik hoop van niet. 2.5*
ik vond de CGI toch stukken beter dan octopus ze
ik vond de CGI toch stukken beter dan octopus ze
wel das hoeje het bekijkt
leverafronny
sequel alert? ik hoop van niet.
Had ook dat gevoel toen ik hem voor de eerste keer zag, maar film was niet echt een succes te noemen, dus sequel zal er wellicht niet komen... Maar hoop toch van wel hoor!
De GeuS
het einde was wel teleurstellend nadat het schip ontplofte en de 3 "good guys" ( de komiek, famke jansens en de held) op en eiland kwamen op plots begint het eiland te beven en hoor je een monster brullen
nathan_666
zou toch een flop worden.
waarom?
leverafronny
zou toch een flop worden.
Wat bedoel je? Dat Deep Rising gedoemd was om te floppen of het vervolg die zal floppen...
Ziggy007
Zoals Finnegan al meerdere malen zei: now what?

Purmerend
"Now what?" Wat dacht je zelf na 4 keer weet je wel wat er gaat gebeuren lijkt me. Maar goed redelijk filmpje. 2,5*
HiLL
Bagger slechte b film, met extreem slechte special effects..gruwelijk gewoon
sash!
Bagger slechte b film, met extreem slechte special effects..gruwelijk gewoon
Slechte special effects??? ik vond ze redelijk goed tot goed, als je slechte special effects wil zien dan moet jij dringend eens naar "octopus" kijken dat zijn pas slechte special effects.
Quentin
Thrillerfanaat
Een voorspelbare, maar zeer vermakelijke actie-thriller. Jammer van de laatste 10 minuten. 3.0/5.0
JoeCabot
Nee, gewoon jammer van de laatste seconden. Toen je nog niet wist dat het monster ook op dat eiland zat vond ik het wel een lekker feel-good-happy-end!
Horrorfanaat
Mag ook.
ll_Sparrow
Ach wel een leuke film, absoluut niet goed, maar ik heb me zeker wel vermaakt en me geen moment verveelt!
Rene1971
Niet ijzersterk, maar wel vermakelijk. De zgn. komiek vond ik echt bloedirritant. Had in het begin wel opgevreten mogen worden.
Dylan Blanker
Ik vond deze film erg vermakelijk met leuke personages, en met een lekker spannend sfeertje. Op de een of andere manier bleef de film standaard boeiend (je verveelt je niet bij deze film) en dus erg vermakelijk. De special effects vond ik ook niet om te klagen. Natuurlijk was de film wel erg overdreven qua verhaal en met dat monster etc, maar ik liet mij daar zeker niet door afleiden, maar ik leefde helemaal in het verhaal mee! Maar de film was soms wel erg bloederig en ranzig om te zien. Maar ik vond het wel geinig. Alleen het einde van de film vond ik helaas erg matig, wat toch wel jammer is. Maar toch geef ik hem een *** en een half (3,5).
Zeker de moeite waard om te kijken!!
Dylan.
BlueSword
erg vermakelijk! vond deze eerst best wel eng.
nu niet meer maar zeker wel een film die ik meerdere keren kan zien.
SuperSideSwipe
Een van de betere films in het genre. Lekker spannend met het nodige (soms sadistische) humor.
Kilometers beter dan vergelijkbare films als "deep blue sea".
Goed gecast, en een vrij geslaagd monster.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Children of a Lesser God
Drama / Romantiek, 1986

Nightwatch
Thriller / Horror, 1997
monstervulkaanocean linerschepselsea monsterjewel heistkrakensouth pacific armed robbery