• 9.373.175 stemmen

Releasedatum: 30 juli 1998

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Deep Rising

"Full scream ahead"

Wanneer een stel meedogenloze kapers het meest luxe cruiseschip ter wereld overvalt, komen ze tot de schokkende ontdekking dat iedereen aan boord op mysterieuze wijze verdwenen is. Zonder dat ze het kunnen zien worden ze door iets angstaanjagends gadegeslagen: een allesverslindend monster dat vanuit zee de met afschuw vervulde indringers vermoordt. Met man en macht doen ze er alles aan om te ontsnappen van het cruiseschip.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Ik sluit mij aan bij het commentaar van dagblad De Gelderlander ( 3/3/2006 ) over deze film: Amusante pulphorror! De humor en het script vond ik trouwens ook goed bedacht. 4*

avatar van Achilles

Achilles

heerlijke film om te kijken..gaaf verzonnen monster en mooi tempo in de film...

dik verdiende 3,5*!

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Het blijft nogmaals een erg vermakelijke film!

Een aanrader!

avatar van mirjo 2

mirjo 2

Kon mij niet bekoren. Pulp, dat is inderdaad de goeie kwalificatie. 2*

avatar van seth gecko

seth gecko

grappig van Sommers om na 2 kinderfilms plots met dit op de proppen te komen..naast de eerste mummy is dit toch het meest genietbare werk van hem.

het heeft allemaal bitter weinig om het lijf en het dunne verhaaltje is extreem simpel van opzet,vol zaken die geleend zijn uit betere voorbeelden.

en toch ga je er lekker in mee.de vaart zit er erg goed in,het entertaint en neemt zichzelf niet serieus.

een leuke combinatie van actie met wat horror (best 1 a 2 gore scenes) en lekker flauwe humor.

leuke popcornfilm voor tussendoor

enkel spijtig dat bepaalde zaken zoals opbouw en in beeld brengen van actiescenes en vooral de muziek gedateerd overkomen.

3***

avatar van shaquille

shaquille

4 sterren. heel hoog tempo in de film en boeit eigenlijk vanaf de vijftiende minuut. Vanaf dan gaat het razendsnel

avatar van Muzikant

Muzikant

Deep Rising is een prima en zeer vermakelijke thriller, die met een grote vaart wordt gebracht. Hoewel het verhaal erg voorspelbaar is, heeft de film erg goede, spannende en soms komische momenten, wat wordt benadrukt door het geweldige, spannende, Oosters en monsterrijk sfeertje. Bovendien zijn de special effects ook zeker niet om te klagen.

Een typische vrijdag of zaterdagavond film.

3,5 Top

Deep is zeker een aanrader!

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

En Famke Janssen is hier gewoon onweerstaanbaar.

avatar van Gothepica

Gothepica

Wel leuk niet eng.. maar die kop op het eind van dat monster is gewoon te nep hadden ze beter moeten doen 2 sterren

avatar van 606

shaquille schreef:

heb de film ook al 2x gezien en verveelt gewoon niet.

avatar van FullMoon

FullMoon

Now what!

avatar van Wezze

Wezze

Vermakelijke horror-onzin, die nooit verveeld.. 2.5*

avatar van Youri

Youri

Erg grappige film die een geslaagde kat en muisspel/aliens film blijk te zijn ipv in de ruimte nu eens op zee. Famke Janssen zag er weer best uit. Grappig einde.

avatar van xEvelien

xEvelien

Ik vond deze film behoorlijk vermakelijk Voor het einde had ik al zoiets verwacht xD Maar ik vond hem toch zeer vermakelijk. Alleen irriteerde ik me wel dat telkens iemand wel onder schot werd gehouden en dat ze steeds ruzie hadden..

avatar van otherfool

otherfool

Redelijk vermakende pulpfilm, zij het met een wat lelijk vormgegeven monster. Williams en Janssen doen het wel aardig in dit popcornwerkje. 2,5*.

avatar van Kricky

Kricky

Ja ik vind dit best een geinige film

avatar van P8rb

P8rb

zeer spannende film om te kijken, vooral als je alleen thuis bent en je al de lichten hebt uitgezet, het verhaal was dan wel niet zo bijzonder, en het monster was ook een beetje apart, toch kon de film mij best wel boeien.

3,5

avatar van nightbreed

nightbreed

Domme grapjes wisselen suffe oneliners af tussen de standaard aktie en de standaard karakters.

De oneliner: 'Now what?' is echt de domste oneliner die ik ooit heb gehoord in een film, de persoon die dat verzonnen heeft mag voor mij part op een onbewoond eiland gezet worden zonder drinkwater en zonder eten.

Doe mij dan maar de beroemdste oneliner ooit: 'I'll be back'

Verder kan ik zeggen dat het acteerniveau bedroefend is.

Cijfer: 2

avatar van FullMoon

FullMoon

De film is boeiend en erg vermakelijk. Vanaf het begin tot eind. Femke Jansen doet het hartstikke goed en Treat Williams is een echte grapjas!

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Slechte film.Die monser zag er erg nep uit Het verhaal vind ik ook niet echt goed.En dan nog Treat Williams die zoo de held wilt spelen waar ik me kapot aan ergde. 1,5 voor famke Janssen die er goed uit zag

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Slechts bij vlagen spannend en de special effects waren ook matig (zie het monster). Af en toe een grappig moment.

avatar van robin b

robin b

gruwelijke en actievolle film met veel bloed en actie en hele grappige scenes ,ik geef een 4*

avatar van Spetie

Erg leuke film, die zichzelf totaal niet serieus neemt en juist daardoor zo genietbaar is om naar te kijken. Het monster is aardig gemaakt en er zit lekker veel vaart in de film.

En natuurlijk is het pulp maar wel erg leuke pulp!

avatar van Jan met de pet

Jan met de pet

Film is geen topper.........maar goed om aan te zien.....heb me niet zeker niet verveeld, hoog tempo.........geef 3,0

avatar van Enigma

Enigma

Pulp van de bovenste plank 5 *

avatar van Theunissen

Ach gewoon een leuke actie film en het verhaal is ook niet echt slecht. Ook zit er wat humor in. De combinatie Treat Williams en Famke Janssen vond ik wel aardig in deze film. De film is niet langdradig en de vaart zit er goed in. Gewoon een lekkere actief film om eens op een avond te bekijken. Geen top maar zeker ook geen flop.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Matige filmpje met slecht acteerwerk, maar vermakelijk scenes en een grappig tintje. Het verhal vind ik zelf wel erg slecht, maar de film verveelt absoluut niet.

avatar van T.Bos

T.Bos

Aangename gore enge pulphorror met Famke Janssen.

avatar van Tup&Joep

Tup&Joep

Vermakelijke aktie/horror film. Famke Janssen ziet er ook goed uit.

avatar van film88888

film88888

Goed vermakelijk horror/actie filmpje.

Ik vind het een beetje een kruising tussen Aliens, en Ghost Ship.

Verhaal helemaal niet orgineel, maar wel super leuk om naar te kijken.

Famke Janssen was weer goed in haar rol, en ik ben eigenlijk helemaal geen fan van Treat Williams, maar hier vond ik hem wel best leuk spelen.

Sommer heeft volgens mij wel altijd van die leuke vermakelijke filmpjes, en dat is Deep Rising zeker en vast ook.

3,5