• 9.371.495 stemmen

Met onder meer: James Marsden, Kate Hudson en Joshua Jackson

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 14 december 2000

Plot Gossip

"Some people are dying to hear it."

Drie studenten doen, als schoolproject, een proef over roddel: ze verspreiden het gerucht dat een meisje verkracht is door haar vriend, om te zien hoe lang het duurt voordat het gerucht zich heeft verspreid. Het meisje kan zich echter niets meer herinneren van de betreffende avond, en gelooft het gerucht.

avatar van Jordy

Jordy

De film viel me heel erg mee. Erg goed vond ik 'm zeker niet (elke plotwending zie je een half uur van tevoren aan komen, ik vond sommige acteurs een beetje irritant en slecht), maar erg slecht was de film ook niet. Het verhaal zit redelijk goed in elkaar, en de film blijft (op misschien de laatste 10 minuten na) geloofwaardig. 2 en een halve ster.

avatar van Luc Nelis

Luc Nelis

Onderhoudende film en geloofwaardig geacteerd. Interessant plot met onverwachte wendingen. Goeie dialoog. Zeker de moeite waard.

avatar van iman

iman

Leuke film...voorspelbaar einde....maar wel erg vermakelijk

avatar van Dorthe

Dorthe

Boeiende film, grappig verhaal.

avatar van Etienne U

Etienne U

Hij was leuk! zatten wat kewle momenten in maar toch niet echt supe, je moet er echt van houden.............2 sterren

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Ik vond dat de film wel een goed verhaal had, alleen zonde dat ze daar niet optimaal gebruik van hebben gemaakt, ze de film nog veel meer inhoud kunnen geven, aangezien roddelen, toch een boeiend onderwerp is... De film begint goed, zakt al snel in en over de helft komt er weer wat spanning in en is er op het einde wel een grote verrassing..... 3 sterren

avatar van mslaros

mslaros

beetje ongeloofwaardig, maar wel een leuke film!

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Echt zo'n verstand-op-nul-film. Niet boeiend of spannend, maar wel leuk om 'ns te zien. En supervoorspelbaar.

avatar van Menni

Menni

Hoop een op z'n minst enigszíns vermakelijke film te zien, wordt na een minuut of twee genadeloos de grond in geboord, als Gossip vreselijk plichtmatig en dus saai wordt. Infantiel intrige wordt afgewisseld met de onvermijdelijke 'erotiek' en wat knokpartijen, om tot slot een volstrekt voorspelbare 'grande finale' te presenteren.

avatar van aburefan

aburefan

prul

avatar van lorelei

lorelei

niet zo heel erg leuk. Ik vind toch dat de meeste films waar Joshua Jackson in speelt best wel zuigen!

avatar van Rascal

Rascal

Een film leuk voor tussendoor. Jammer dat Marsden meestal in films speelt die snel weer vergeten worden. Er zit veel potentieel in hem vind ik.

avatar van De Knip

De Knip

Wel aardig, maar wel voorspelbaar toen Naomi zelfmoord gepleegd had, vatte ik hem al. Manier hoe het op het laatst uitkwam, was wel aardig....

**1/2

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Yep, leuke film voor tussendoor. 3*

avatar van mister blonde

mister blonde

oninteressante film met ongeinspireerde acteurs en een niet boeiend verhaal. 1,5

avatar van eric™

eric™

Heb me echt wel vermaakt met bij deze film en vondt het eerlijk gezegd dus echt geen voorspelbaar plot, maar who am I

Mooie film, mooie actrices

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Goed, natuurlijk geacteerd (wat vandaag de dag vaak heel anders verloopt met zogeheten tieneracteurs) en een heel ardig plot. De wendingen hierin waren absoluut niet iedere keer te voorspellen en pas een 20 minuten voor het einde van de film begin je de naderende ontknoping in te zien. Ik heb genoten van deze film en druf er dan ook ***1/2 voor uit te trekken. Heel wat origineler dan de overdosis aan tienerfilms/-thrillers vandaag de dag.

avatar van Quentin

Quentin

Vrij leuke thriller nix speciaals maar zeker een onverwacht einde. Acteerwerk was vrij matig maar ik heb me goed vermaak 3*/5*

avatar van b_cru

b_cru

SUPER GOEDE FILM!!! Deze film bleef mij boeien. Er zat zoveel in en een mooie twist. Vooral de spiegeling naar realiteit vond ik heel goed

avatar van TheVoice

TheVoice

Vond het wel een onderhoudende film.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

onderhoudende film met een aantal leuke wendingen. Vooral Kate Hudson kon me wel bekoren.

avatar van jamiesensation

jamiesensation

Redelijke film 2.5*

avatar van mikey

mikey

Niet zo'n beste film. Het einde was erg vergezocht en de sfeer lag er te dik bovenop. De acteurs waren onsympathiek. Lijkt op Cruel Intentions maar dan met studenten.2

avatar van salvado_19

salvado_19

echt een toffe film geeft een goede weerspiegeling van de realiteit rondom het roddellen op middelbare scholen met dan mischien wel een extreem gevolg ervan maar zeker niet ondenkbaar dat dit soort dingen ook daadwerkelijk gebeuren verder vond ik ook een tof einde mischien wel wat ver gezocht maar toch sterk

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

Aardige film maar niet meer dan dat. Het verhaal vond ik voorspelbaar en niet voldoende uitgewerkt. De acteurs deden hun best, maar het kwam er toch niet helemaal uit. Dat kwam wellicht door de nietszeggende karakters. Het einde was nog wel aardig, maar kon de rest van de film niet naar een hoger plan tillen.

2,5 *

avatar van E_veline

E_veline

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze film heb gezien, ik vind het een geweldige film, heb je de nieuwe van Davis Guggenheim al gezien? An inconvenient truth? erg apart. :

avatar van donnie darko

donnie darko

Meh, helemaal wat ik ervan verwacht had. Een luchtig tussendoortje.

De acteerprestaties waren zeker niet om naar huis over te schrijven, James Marsden was nog wel goed, maar die andere twee waren zeker niet goed.

Voor de rest zit het verhaal wel goed in elkaar, maar je ziet inderdaad al de plotwendingen al van een halfuur tevoren aankomen(ja, buiten het hele einde, hoewel ik ook al een vermoeden had). Bovendien is James Marsden zijn personage niet te doorgronden het ene moment is hij de opperduivel, en het ander moment is hij heel bezorgd om zijn vriendin nadat die (zogezegd) is doodgeschoten. Bovendien is het einde wel echt heel flauw.

Maarja, dat kon je wel verwachten bij een film van dit genre. Al bij al heb ik me toch wel vermaakt.

avatar van Werwolf

Werwolf

Redelijke vermakelijke film met een aantal aardige plotwendingen. Geen topamusement maar wel lekker voor een avondje bank.

***

avatar van *eef

*eef

Je verwacht het einde serieus niet en verder is het gewoon wel een leuke film.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Leuk tussendoortje met een verassend einde.