• 9.375.099 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Reggie Rock Bythewood

Met onder meer: Laurence Fishburne, Derek Luke en Orlando Jones

Plot Biker Boyz

"Survival of the fastest."

In de onderwereld van de motorclubs is er één koning: Smoke, oftewel King of Cali (Laurence Fishburne). Zijn hoge en dominante positie wordt echter bedreigd door een nieuwkomer in de motorwereld. Kid (Derek Luke) heeft er alles voor over om Smokes helm en daarmee ook zijn titel te veroveren.

avatar van dray

dray

Biker Boyz? Boring Boyz...

Slaapverwekkend verhaal, totaal niet interessant in beeld gebracht...

avatar van DOA

DOA

Ik vond het een super film in z'n catagorie. Het is niet echt een film dat iets te vertellen heeft.. maar als je een keer de 'verstand op nul ding' wilt doen, is het een ideale film. 3,5*

avatar van Dr Gonzo

Dr Gonzo

Tsja, op een dronken avond als je je verstand er niet meer bij kunt houden......superfilm

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

Tenminste een stuk beter dan Torque.

Het verhaaltje is niet zo goed, acteren mwaa, maar de actie was wel oke en de motors waren erg cool.

2,5 sterren

avatar van gotti

Fisherburne is leuk, verder een hoop stoerdoenerij om niks. Weinig boeiend allemaal...

avatar van neo

neo

Maar wel mooi gebaseerd op een artikel uit een of andere Amerikaanse krant. Ha!

avatar van mikey

mikey

Eigenlijk zo'n film die die fast en furious films dan weer acceptabel maakt. Wel zielugg voor de jeugd van tegenwoordig dat ze zulke domme films voorgeschoteld krijgen.. Wat een volwassen man als fishburne hier nou in te zoeken had.. En dan dat soapie verhaaltje tussen neus en lippen door verteld; wat een kitsch1

avatar van patrick17

patrick17

Heb hem van de week gezien,en het was een lekkere film waar je hangend op de bank naar kunt kijken.

3 ***

avatar van jacob de first

jacob de first

mooie motoren, mooier dan die bij de film Torque, alleen het verhaal bij Torque vond ik beter, hier zit dan zo`n eentonig verhaal in over een jongen die dan de beste motorrijder wilt worden, wie zit daar nou op te wachten. bij Torque zit dan nog een beetje verhaal

avatar van Dj Beatseeker

Dj Beatseeker

heb hem ook eens bekeken de film.

is zeker geen slechte film maar een echte superfilm vind ik het ook niet.

avatar van Jointz

Jointz

Ik vind het maar een B film, en heb deze dan ook niet afgekeken.

avatar van JAD

JAD

Laurence Fishburne is de enige reden om naar deze film te kijken die omvalt van de clichés en stereotypes.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Ik heb hem vandaag gezien, en vond hem toch heel goed meevallen.

Wassup !

Heb hem nog niet afgezien dus kan geen oordeel geven .

Wassup !

Komt nog de zondag op VT4.

Wassup !

Valt best mee als je deze film niet al te serieus neemt ... Toch nog leuk genoeg om naar te kijken. 2.5/5!!!

avatar van P8rb

P8rb

redelijke motor film, al met al een beetje erg standaard maar toch leuk om een keer te zien vond ik.

2,5

avatar van rocky freak

rocky freak

top film. als je de film voor de eerste keer ziet.
Ik zag hem voor de 2e keer. maar nog altijd top.
die spanning als kid smoke verslaat.
die spanning kon ik voelen.

avatar van shadowman

shadowman

prachtfilm, zeker vetter dan torque. Bij deze zijn alle acties tenminste zonder special effects. En jah, de held krijg het meisje verhaal, oke, maar in welke film zit dat tegenwoordig niet ?

avatar van Gettie

Gettie

Kijk dan Stone Cold of Fixing the Shadow als je toffe bikerfilms wil zien. Dit is een kutfilm, "stoere" mietjes.....

avatar van 606

leuke film en muziek en mooie motors.

3,5 ster

avatar van N811

N811

nee dit is niks nee

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

ik vond dit vroeger zoon leuke film, heb ik heel vaak gekeekn

avatar van Gang_Star

Gang_Star

ik schijn voor de ze film eerder 2* te hebben gegeven... na (helaas achteraf) te hebben herzien, pas ik me stem aan...

GAAP! 0.5*

avatar van Arbiter

Arbiter

Zeer saaie film aleen de gevecht in de club was wel vet.

avatar van mickgkz

mickgkz

DOA schreef:

Precies zelfde mening,

maar die motors echt, wat een wrede dingen

avatar van Zinema

Omdat racefilms veel geld in het laatje brengten, werd deze flick uit de grond getrokken. Dankzij de aanwezigheid van Fishburne valt het nog enigszins te pruimen, maar echt goed wordt het nergens. Wel is e.e.a. onderhoudend. Orlando Jones heet overigens vaker Ice Cube. Gemiddelde flick.

avatar van nacbreda076

nacbreda076

vond dit echt een hele wreede film! Die geel met zwart gekleurde motor was echt super mooi! Meagan Good was trouwens weer eens SUPER lekker hier.!

Veel mensen hier vonden het een slecht verhaal. Ik vond het zeker wel een redelijk goed/leuk verhaal hebben....

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Fast & Furious (lees: kermis) gehalte ligt weer aardig hoog bij deze film, dus alleen omdat ik van bikes N cars houd geef ik 3*

avatar van v1ce

v1ce

Grappig dat het gemiddelde nogal laag stemt voor deze film.

Had em vandaag namelijk voor de 2e keer gekeken en ik vind het nog steeds een vermakelijke goeie film in zijn genre.

-Karakter inhoud is niet slecht. (los van het feit dat het wel een beetje jammer is dat Derek Luke als een 18 jarig tienertje wordt bestempelt.)

-Verhaal klinkt misschien hetzelfde, maar heeft toch weer zijn eigen goeie inbreng.

-Goeie soundtrack vooral!

-En ja.... stunts waarom ook niet?

Kortom, een film die niet al te zwaar opgenomen hoeft te worden.