• 9.374.084 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Reggie Rock Bythewood

Met onder meer: Laurence Fishburne, Derek Luke en Orlando Jones

Plot Biker Boyz

"Survival of the fastest."

In de onderwereld van de motorclubs is er één koning: Smoke, oftewel King of Cali (Laurence Fishburne). Zijn hoge en dominante positie wordt echter bedreigd door een nieuwkomer in de motorwereld. Kid (Derek Luke) heeft er alles voor over om Smokes helm en daarmee ook zijn titel te veroveren.

avatar van Macmanus

Macmanus

PFFFFFFFFF TRAILER

Lijkt me Fast and the Furious op moters, BLEEEEEEEH dus

avatar van drixiwixi

drixiwixi

BURN RUBBER, NOT YOUR SOUL

Coole film,strakke motoren alleen jammer van het flauwe einde.

avatar van dje-em

dje-em

Gezien in vliegtuig. Mwah een leuke film, met mooie motor-acties, maar het verhaal is zo zwakjes (zonde van de reputatie van de toch als een van mijn favoriete acteurs bekend staande Laurence Fishburne).

avatar van dje-em

dje-em

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Gloeiende gloeiende, wat een rip-off van Fast & the Furious lijkt me dit. En dat is al een inhoudsloze rukfilm. Dat een acteur als Fishburne zich hiervoor leent...

Een typische film voor sms'ende, breezer-drinkende pubers

avatar van Phoenix

Phoenix

Tja, jammer dat er daar zoveel van zijn dat de film waarschijnlijk zijn inkomsten wel behaald...

avatar van raijmmar

raijmmar

Ik heb deze film gezien en 2 fast 2 furious gezien. Ik vind deze film mooier. Betere acties.

avatar van Dino10

Dino10

Wat een super gave film. Was voor mij zeker een 5 geworden als ie niet een beetje te zoet sappig eindigde.

Als motorliefhebber is dit echt het summum.

avatar van Boediecall

Boediecall

Dit is echt wel een leuke film voor motor liefhebbers, en voor mensen die van snelheid houden, De film is goed als je het einde vergeet...

avatar van jeroen_B

jeroen_B

mega ruk film. na 3 kwartier wou ik dat hij afgelopen was. zeldzaam slecht.

avatar van superloef

superloef

Aardige film, maar de slechte regie en het onrustige camerawerk nekken de film. Ook de soms misplaatste muziekscenes maken het soms moeilijk je aandacht bij de film te houden.

Vanwege de leuke bike-scenes krijgt hij toch nog

**1/2 ster

En dan ben ik nog mild

avatar van ThomdaVries

ThomdaVries

Mooie motoren, redelijk verhaal met slecht einde. Maar de muziek past er helemaal niet bij. Een race scene en soultrain muziek, uhhum...

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

goh wat een leuke film

ja echt... als ik een cijfer voor het vermaak moest geven was het een 10.

ik heb hier niet veel op aan te merken.

3 1/2 ster

Echt 'n bagger filmpje.

Motorscènes suckten echt,

verhaal viel ook al wat dik tegen.

En dat het einde daar word je helemaal ziek van.

Dan toch maar 'n 0.5

ten eerste : omdat je niet lager kan

ten tweede : omdat ik hem heb kunnen afzien ( met tegenzin)

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ja een goede voldoende = 3 . In ieder geval een stuk beter als Fast and the Furious en Torque.

eerdekes

The fast adn the furious is toch 'n pak beter dan deze hoor.

Het verhaal dat hierachter zit 'n beetje heel veel oubollig.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

eerdekes schreef:

The fast adn the furious is toch 'n pak beter dan deze hoor.

Het verhaal dat hierachter zit 'n beetje heel veel oubollig.

En bij TFTF niet Tenminste werd hier bij vlagen nog redelijk geacteerd, TFTF was één van de slechtst geacteerde films uit dat jaar

eerdekes

Diesel was nog te pruimen man

avatar van Purmerend

Purmerend

raijmmar schreef:

Voor mij geldt hetzelfde. En al zit er weinig inhoud in toch altijd nog meer dan in 2 fast 2 furious. Het gaat natuurlijk om de sublieme motoren.

avatar van Northernstar

Northernstar

heb ik er zeker geen verstand van, maar ik vond het een goede film die me toch tot het eind boeide.

toch prachtig einde??? hou wel van wat drama in een aktiefilm hoor!

van mij krijgt ie een 3,5

avatar van Double Deuce

Double Deuce

Aan gezien ik die Fast & the Furious films toch wel OK vind :evil heb ik deze film ook maar eens bekeken en het viel niet tegen! OK, het verhaal is dunnetjes en voorspelbaar maar de actie maakt naar mijn idee veel goed.

Zeker als je een beetje een motorfreak bent dan is het wel een genot om eens een film te zien met zoveel motorgeweld. Dat het dan allemaal een beetje onrealistisch is gefilmd neem ik dan op de koop toe want vermakelijk vind ik deze film zeker!

Verder: een vette soundtrack, de acteerprestaties zijn OK en veel coole actie op 2 wielen.

Hou je van films als The Fast & the Furious dan is dit er eentje om niet te missen en anders: rustig laten liggen want het draait enkel en alleen om motoren.

3 sterren voor deze film

avatar van nirvana

nirvana

nee hoor, puberfilmpke. Wel enkele leuke stunts maar nee hoor....niet wat het moet zijn, of wat er had ingezeten... 1 ster.

avatar van The Musicman

The Musicman

Wel een aardige film, het komt allemaal een beetje op hetzelfde neer, the fast and the furious, 2 fast 2 furious, torque en nu deze weer. Wel leuke stunts in de film. 2.5 van mij

avatar van Xodus

Xodus

Goede film een echte "mannenfilm" hoop gestunt mooie vrouwen en mooie motoren, film is leuk gefilmd .. alleen 1 ding viel me op dat er politie verscheen :S of het bij die andere feesten niet zou opvallen met zoveel motoren en dan zag je de politie niet.. een achtervolging zou leuk zijn geweest

3 punten !!

avatar van WhiteWizard

WhiteWizard

Leuke film, te gekke soundtrack.

*4,5 ! ''Burn rubber not your soul''

avatar van V

V

Aardige film. Leuke actiescenes, redelijk acteerwerk, belabberd verhaal. Maar vergeleken met Torque is dit The Godfather. 2*

avatar van crown_secure

crown_secure

Zeker een geweldige film. 4!

avatar van krabat

krabat

Wat een film, Die fisburne kon zo weggelopen zijn van "The Village People". Echt helemaal belachelijk.

Vooral de sentimentele scene na het overlijden van "zijn vader" zorgen voor tranen en dan niet omdat het zo ontroerend was.

Ben benieuwd of ze een film gaan maken met Latino's die op fietsen gaan stunten en tegen elkaar gaan racen.

avatar van koreaan

koreaan

Ach een lekkere film om te zien het regent buiten en je hebt niet veel te doen. kan me voorstellen dat het voor motor fans leuker is. persoonlijk ben ik meer een auto fan dus houd ik meer van the fast and the furious.

al met al 3*

avatar van Nomak

Nomak

krabat schreef:

Dat zou nog eens een origineel idee zijn.

Nee serieus, Biker Boyz vond ik een goede film. Meer kan ik niet zeggen.

3,5 sterren