Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Mike Gunther
Met onder meer: Bruce Willis, Ryan Phillippe en 50 Cent
Bekijk via Videoland
Plot Setup
Drie jonge mannen groeien samen op aan de verkeerde kant van de wet en houden zich voornamelijk bezig met kleine criminaliteit. Eén van hen was een misdienaar, maar koos het pad van zijn twee vrienden. Dan besluiten ze een grotere slag te gaan slaan dan ze gewend zijn. Wanneer deze diamantroof echter niet helemaal gaat zoals ze gepland hadden, blijken ze erin geluisd te zijn en zoeken ze wraak...
jarno1975 (moderator series)
Ook met 50 Cent. Afgaande op de trailer is dit niet bepaald een toppertje...
Loisb
Leuk tussendoortje, meer niet, niet minder. Leuk om Jenna Dewan weer eens te zien! Het is goed dat de makers voor bekende gezichten heeft gekozen. Er zit een fijn sfeertje in de film en het tempo is ook goed.
Meneer Bungel
Heeft Curtis 'Twee Kwartjes' Jackson zo'n kleine rol of moet hij ook gewoon vermeld worden bij de acteurs?
jarno1975 (moderator series)
Als ik de trailer bekijk heeft 50 cent een behoorlijke rol. Jenna komt er niet in voor. En 50 cent staat ook op de poster vermeld. Dus misschien beter om 50 cent er bij te zetten. Kan je ook meteen de speelduur toevoegen
custom22
curtis 50cent jackson kan zich met de beste wil ter wereld niet meten met goede acteurs. dat blijkt ook hier weer. jammer dat iemand als bruce willis zich hiervoor geleend heeft. iedereen maakt fouten zullen we maar zeggen. het acteerwerk is van een laag niveau, de muziek is slecht en past bijna nergens bij de scenes plotwendingen (bij gebrek aan een beter woord) worden niet uitgewerkt, en al met al een goed anderhalf uur van je leven weggegooid. dat ryan philippe nog werk krijgt toebeeld is nog een wonder.
chantal29
niet de beste willis film maar ook niet slecht, ik heb me best vermaakt
schram101
Poster doet een b-film vermoeden, het cijfer overigens ook. Maar de cast en de trailer (deels) doen dat niet. Toch maar eens pindakazen dit.
code9
Onvoorstelbaar gemakzuchtige film die geen seconde overtuigt, mede door de dramatische 'acteer'prestatie van 50 cent. Voor Willis duidelijk een snelle schnabbel, waarbij hij amper zijn mond hoeft open te doen om het 'niveau' van zijn tegen- en medespelers bij te benen... Het scenario treedt zonder ook maar een spatje verrassing alle platgetreden paden plat. Kortom: buitengewoon vervelend prulwerkje.
REAL moviemeter
OMG...wat een UT film met de hoofd letter K ervoor...niet te geloven gewoon...
pindope
Er moet nu eigenlijk een site komen waar je tegen kunt stemmen zodat zulke slechte film niet meer verschijnen , je doet de moeite om hem te kijken in je vrije tijd en het is gewoon verspilde tijd zelfs op een zondag middag Ik ga nog liever slapen dat dat ik ooit nog zulke slechte films bijv als deze ga kijken
Ongelooflijk wat slecht is dit !
the-hague-pride
waarom krijgt 50cent nog steeds rollen aangeboden?
waardeloos figuur.
verder was de film wel aardig.
, je doet de moeite om hem te kijken in je vrije tijd en het is gewoon verspilde tijd !
moeite? je doet nu net alsof een film kijken geen eigen belang is maar om filmmakers een plezier te doen
gauke
Hoe kun je een, op zich, goede cast op zo'n belabberd, gebrekkig verhaal zetten (of is er überhaupt wel een verhaal?)? En hoe kun je dan ook nog zorgen voor een slecht script en een nog meer waardeloze regie? Kan een plot meer vermoeiend zijn? Het is net of iedere scène op goed geluk gedraaid is. Ik heb gedurende anderhalf uur niets kunnen ontdekken wat mijn aandacht voor even vast kon houden. Kortom leeg en teleurstellend: niet aan beginnen.
Euro551
Ik snap niet dat mensen dit een 1* of minder vinden. Dit is gewoon een lekker filmpje voor tussendoor. Verstand op 0 en gewoon kijken. In vergelijking met andere films vind ik 50 cent niet eens zo slecht acteren. Hij kwam op mij redelijk over. Voor mijn een 3*.
Marcel1971
Ik heb me wel vermaakt met Setup. Een goed verhaal, leuk filmpje voor tussendoor. Alleen jammer dat 50 cent een hoofdrol heeft in Setup. Die man kan werkelijk totaal niet acteren. Hoe hij praat, staat, beweegt etc. het komt allemaal heel knullig gemaakt over. 2,5*.
Scorpiejoo
Voor het eerst dat ik mezelf niet heb vermaakt met bruce ... de film loopt gewoon niet
te weinig actie! veel saaie conversatie's overslaan deze!
XanderJ
Hier is maar één woord voor: BAGGER!
Jammer dat Bruce zich hier voor heeft geleend.
Snap niet wat hij dacht toen hij het script las.....
nepdance
Nou code9 je neemt me de woorden uit de mond!! ik had het niet beter kunnen verwoorden....
De regie en de acteerprestaties in deze film zijn zo slecht dat hij gewoonweg ergernis opwekt.
Of het nou 50cent is of Ryan Phillippe, ze weten geen van allen te overtuigen. je ziet gewoon op sommige momenten dat ze hun beurt af zitten te wachten voor hun 'lines'.
Voor mij eveneens een 0,5
Escobar
Na de vele negatieve reacties hier had ik me op het ergste voorbereid. Maar als je met zo'n idee gaat kijken valt het vaak mee ook bij deze film dus. Het is zeker geen topper en ook niet 1 die je gelijk aan je vrienden gaat adviseren maar ik heb hem zonder tegenzin afgekeken. Het is een simpele actie film en daar moet je dus van houden. Als je van films houd met seagel, van damme en lundgrun dan kan je deze best kijken. Ik vind het wel nep dat de naam Bruce Willis groot aangekondigd wordt want dat is puur bedrog want uiteindelijk zie je hem maar 10 minuten (naar boven afgerond) in beeld. Hij gooit zijn eigen naam te grabbel op deze manier of ik had hem hoger zitten dan hij nog waard is.
platvoet
Vond de film wel meevallen, hij was niet zo slecht dat ik hem stop heb gezet. Film was niet spannend genoeg om echt te kunnen boeien. Jammer dat degene die het slechtste acteerde de hoofdrol had.
RickZ
Misdaadthriller met simpel verhaal vol B-acteurs, soms wat traag, wel redelijke actie.
Nycos
De fruitschaal die bij ons op de salontafel staat was nog interessanter dan deze film, zucht.... wat jammer dat '50 krent' zoveel minuten heeft gekregen in deze film.
weerwolf79
Erg slecht film, met te veel fouten zo ligt er een dik pak sneeuw zo is het verdwenen zo is het donker zo is het licht, en die 50p kan niet acteren, waste of time.
hendriks
laat alsjeblieft die 50 ct stoppen met acteren ten eerste je verstaat hem niet met ze gebrabbel en acteren kan die niet welke dorpsidioot geeft hem een hoofdrol
en dat bruce willis hier zich voor leent
beter acteurs iets betere regie alles net ietsje meer beter zonder die 50 en je hebt best goede film

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Rendition
Thriller, 2007