• 9.376.609 stemmen

Alternatieve titels: Set Up / Set-Up

Geregisseerd door: Mike Gunther

Met onder meer: Bruce Willis, Ryan Phillippe en 50 Cent

Plot Setup

Drie jonge mannen groeien samen op aan de verkeerde kant van de wet en houden zich voornamelijk bezig met kleine criminaliteit. Eén van hen was een misdienaar, maar koos het pad van zijn twee vrienden. Dan besluiten ze een grotere slag te gaan slaan dan ze gewend zijn. Wanneer deze diamantroof echter niet helemaal gaat zoals ze gepland hadden, blijken ze erin geluisd te zijn en zoeken ze wraak...

avatar van Masterchief

Masterchief

50 Cent is al een slechte rapper, maar als acteur in films zie ik hem liever wegblijven...telkens die mond open en slechte acteerprestaties. Sterker nog, ik vind dat die 50 cent de hele film verpest (voor mij dan).

Gelukkig kon ik af en toe nog om de film lachen, maar niet om de stukken waar 50 in voorkwam (en dat is, helaas, vrijwel de hele film). Ik had me al verheugd op de komst van Bruce, en die was zoals ik hem ken weer geweldig met zijn opmerkingen, maar helaas was deze topacteur maar zo'n...10 minuten in beeld, wat een teleurstelling.

Zo vond ik de acteur van de maffia grappig, degene die zichzelf neerschiet bij de wiethandelaar, maar die was ook al snel uit de film...

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Vond het een aardig wegkijkertje, met aantal leuke schietmomenten en vooral bij 50 Cent wat minder acteerwerk. Leuk om Bruce WIllis en wat andere bekende acteurs nog even te zien. Deze film is gewoon weer een standaard actiefilmpje zoals we die van 50 Cent gewend zijn.

Masterchief schreef:

Zo vond ik de acteur van de maffia grappig

Randy Couture, voormalig UFC fighter en zat ook in The Expendables.

avatar van madmax1

madmax1

Na een tip van een mm ,die vond hem geweldig.

Na een half uur had ik het bekeken, uitgezet.

avatar van stinissen

Matige film met toch wel goede cast maar een erg mager script, 50 Cent deed het na behoren en verdiend toch wel wat meer krediet.

avatar van stinissen

avatar van brujeria

brujeria

mijn god, als ik de korte omschrijving lees, word ik al moe....

actie./misdaad/macho-films, niets voor mij

avatar van BESF

BESF

Setup (2011) is m'n 21000ste stem.

Wordt tijd dat je weer is aan het werk gaat of zo he.

Heb je al een screenshot gemaakt van je stats?

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Zwakke film met een uitermate slechte 50 Cent. De man kan niet acteren maar heeft wel de hoofdrol. Bruce Willis heeft een kleinere rol en bakt ook daar verder weinig van.

Zeer slechte film! Na een kleine 3kwartier uitgezet! 50cent speelt ontzettend slecht en na 3 kwartier vond ik dat het ernstig aan verhaal ontbrak!

50 doet aan t begin steeds zijn best die kerel met de diamanten terug te vinden voor zijn deel van de buit wat neer zou komen op 1.5miljoen, maar hij heeft 2 miljoen achter in de auto en zn bodyguard kwijt.

Absoluut geen aanrader en jammer dat zon slechte film op de cv van bruce willis moest komen...

slechte film, zeer slechte 50cent.. Die man kan beter stoppen met acteren

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond de actie wel lekker. Ryan acteert nog wel aardig maar 50 cent is drama. Die moet echt stoppen met acteren. Damn wat is hij slecht en maakt de film een stuk slechter dan dat hij werkelijk is.

avatar van what is truth

what is truth

zesje. en de film is wel erg kort met 1 uur en 20 min.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Slecht acteerwerk, onrealistisch, veel irrelevante onzin en een zwak eind!

avatar van mirko90

mirko90

Zeer slechte tot zeer slechte film. Gewoon jammer dat zoveel goede acteurs in deze film spelen. Slecht script, slecht acteerwerk en wanneer ik het helemaal niet meer bijkwam was in de momentjes van ''the muscle'' en ''the driver'' :S what the f dachten die makers!

avatar van skipy05

skipy05

Wat een slechte film. Valt gewoon niets ver te vertellen. Alles was slecht.

avatar van joey1973

joey1973

alles is al gezegd in de laatste 3 reacties, waardeloos....

Zelfs Bruce Willis, die ik normaal wel oké vind, bakt er niks van.

avatar van wimaroca

wimaroca

ai de waardering gaat hard omlaag

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Randy Couture en Bruce Willis waren het aanzien waard. Verder een simpel filmpje.

avatar van mr. Prizzi

mr. Prizzi

wat leuk was aan deze film als poker liefhebber, was de cameo performance van Antonio Esfandiari en Phil laak als card-sharks (voor 20 seconden) Daarmee heb ik genoeg gezegd over deze film LOL

avatar van opa-ben

opa-ben

Setup (2011) is m'n 21000ste stem.

hartelijk Gefeliciteerd, op naar de 42000 dan.

avatar van jadolino

jadolino

Inderdaad stinissen , daar heb je dan bijna 9 jaar over gedaan. Geteld vanaf dat je hier ben ingeschreven. Dat komt op een gemiddelde van over de 2300 per jaar , wat neerkomt op over de 6 films per dag?Ehhhhh 6 films per dag .

Maar goed wat betreft deze film bedankt voor jullie reviews , ik laat die maar liggen.

avatar van vago

vago

acteer werk was nie perfect maar wel een goed weg te kijken filmpie

avatar van tal1b

tal1b

bar slecht gespeeld, totaal niet geloofwaardig.

kon het niet meer aanzien, eind vd film helaas niet gehaald.

maargoed, ik doe het zelf, film met oa curtis 50 ct en nogwat, is zowiezo niks waard.

avatar van Roel82

Roel82

Aardig (redelijk standaard) verhaal maar zeer zwak geacteerd. Verveling tijdens de film zegt toch wel genoeg.

Er zit zeker genoeg actie in voor de actie liefhebbers, maar er had meer ingezeten.

avatar van pieterTk

pieterTk

Jammer dat Bruce Willis zo'n kleine rol had.. Flinterdun verhaal, had beter gekund.

avatar van jeandb

jeandb

na zo'n drie kwartier was het mooi geweest, wat een belabberd verhaal

geeuw

avatar van gauke

gauke

Setup (2011) is m'n 21000ste stem.

Nauwelijks te bevatten dat je 21000 films gezien hebt. Ongelooflijk!

avatar van pride of 0318

pride of 0318

gauke schreef:

Nauwelijks te bevatten dat je 21000 films gezien hebt. Ongelooflijk!

Tuurlijk niet, als je zelf even nadenkt weet je ook dat dat onmogelijk is. Al in een eerdere reactie zag ik dat je dan elke dag 6 films kijkt, 9 jaar lang.

On: Vond m nog wel aardig wegkijken, zeker niet hoogstaand maar wel leuk 50 te zien, ook al acteert ie niet zo goed. Hij is nog altijd beter dan Ice Cube

avatar van macrobody

macrobody