• 9.370.970 stemmen

Geregisseerd door: Randy Daudlin

Met onder meer: Kathleen Robertson, Steve Byers en Matthew Edison

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Glitch

Jason Bainer (Steve Byers) is een slimme marketingjongen. Samen met studente neurochirurgie Lee Carter (Kathleen Robertson) en computergenie Alec Draycott (Matthew Edison) ontwikkelt Jason een bijzondere chip. Wanneer je deze in de hersenen implanteert kunnen mensen telepathisch met elkaar communiceren. Om de techniek verder te ontwikkelen laten de drie een prototype in hun eigen hoofd implanteren door dokter Glazer (Andrew Gillies Degrassi). Glazer waarschuwt voor eventuele gevaarlijke bijwerkingen. Hij heeft gelijk. Jason, Lee en Alec kunnen dankzij de chip de gedachten lezen van alle mensen die ze tegenkomen. Wanneer Alec doorslaat en gedachten gaat beïnvloeden tot de dood erop volgt, zijn Jason en Lee hun leven niet zeker. Zijn ze in staat om te vluchten nu een gevaarlijke gek hun gedachten kan lezen?

avatar van Cleanshot

Cleanshot

Als je de cover (niet van MM) ziet dan verwacht je een X-men kinda film.

Tuurlijk het is SF, maar als je wat varkensbloed heb wat actiegeluidjes en een filmcrew dan speel je deze film zo na.

Echt geen enkel special effect in deze film.

Dus behalve dat het concept SF is hoort het verder niet echt in dit genre thuis.

Kwam ook best traag op gang en uiteindelijk was het allemaal voorspelbaar en het plot compleet ongeloofwaardig. Veelal een B-film uitstraling, acteer prestatie waren niet superslecht maar toch echt B- niveau. Toch een 1,5 omdat ze in staat zijn geweest om me de film uit te laten kijken zonder huil/lach buien over wat ik nu toch weer heb besloten te kijken.