Genre: Horror / Thriller
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Sean Hogan, Andrew Parkinson en Simon Rumley
Met onder meer: Daniel Brocklebank en Christopher Fairbank
Plot Little Deaths
"Experimentation...Revenge...All Part of Life's Twisted Games..."
Een drieluik van griezelverhalen. Het welvarende yuppenstel Richard en Victoria doen zich voor als religieuze wereldverbeteraars om zo dak- en thuisloze meisjes mee te lokken naar hun huis voor perverse seksspelletjes. Maar is hun volgende slachtoffer wel zo weerloos? Jen, een voormalige prostituee en herstellende ex-drugsverslaafde ondergaat therapie in een poging haar leven te beteren. Ze weet echter niet dat de therapeut een bizarre dubbele agenda heeft. Opgesloten in een slechte relatie en met banen die geen toekomst hebben, wonen Claire en Pete in een huurflat. Het paar ontleent een vreemd soort seksueel genot aan een sadomasochistisch rollenspel, waarbij Claire nieuwe en inventieve manieren vindt om Pete te mishandelen.
Richard Gul
Dr. Reese
Drew
Claire
daxclusive
Een waardeloze film, begin begon ook wel spannend en later werd het gewoon op een foute manier verprutst. De beelden vond ik ook niet in alle opzichten mooi voor een 2011 film. De nacht was mij te pixelerig!! 2*
Zeer bijzondere film!
Ik begrijp deze lage score echt niet! Ik werd net zeer aangenaam verrast want ik verwachtte echt een slechte film door die score.
Het is een erg duistere maar sfeervolle film. Vooral het eerste en tweede verhaal zijn erg duister. Het derde verhaal heeft ook wat drama.
Het eerste verhaal: dit is ook het meest harde gedeelte. Een gestoord koppel die niet weet wat hun te wachten staat. Met echt wel een cool einde. 4*
Het tweede verhaal: een vreemde film met vreemde gebeurtenissen. Zeker de moeite waard. Alleen een traag begin. 3.5*
Het derde verhaal: een beetje zielig. Een kreng zonder respect en het vriendje moet er maar onder lijden. 4*
Dus zeker de moeite waard allemaal. Hopen dat nu de score wat beter wordt want dit is gewoon niet om aan te zien!
Beter dan de 4 is het niet geworden, wel slechter.
Meningen verschillen, maar deze film is prul!!
daxclusive
Heb deze film vandaag ontvangen (nog niet gekeken) en ik moet zeggen: hij heeft toch wel een van de mooiste posters die ik ooit gezien heb. Schitterend zo op de kaft.
Poster is ook mooi, zeer apart. Dat is een pluspunt
mixmaster
mwa , aardige verhaaltjes met als uitschieter nummer 3 wat mij betreft.
sexueel getinte verhaaltjes met een vleugje horror.
Actarus
Wat mij betreft, een absolute verrassing...
Helemaal niet het soort film (horror) dat ik gewend bent en dus daarom best wel een beetje verschoten van het expliciet naakt. Apart filmpje dus...Het heeft me in elk geval geen moment verveeld,...
Het enige wat jammer is...als je zulk beetje naakt vertoont, laat dan ook alle remmen los. Met momenten heb je het gevoel dat de makers zich inhouden, vooral op vrouwelijk vlak dan
. Met het motto "als je A zegt, moet je B zeggen" zou de score hier ongetwijfeld verdubbelen...
Boeikens
Eerste filmpje, zeer langzaam opgebouw en bijna langdradig maar met een lekker verrassend gore einde.
Tweede filmpje, hier bleef ik op mijn honger zitten. Ik wachtte steeds dat er iets zou gebeuren maar het bleef allemaal wat hangen.
Derde filmpje, had wel een verhaal met wat diepgang maar was verre van boeiend.
Noodless
Mijn vijfde film uit deze after dark - serie en ook nu blijf ik wat op mijn honger zitten. Het niveau van vorige jaren is toch duidelijk minder. Niet dat deze slecht is, maar de 3 verhalen weten de kijker niet helemaal te boeien.
Het eerste verhaal, meteen ook het beste, wordt goed opgebouwd naar de verrassende climax.
Het tweede verhaal is wat langdradiger en minder boeiend. Geen sprake van enige spanning.
Het derde deel is zwak omdat het verhaal totaal niet interessant is.
6/10, 5/10, 3/10 afgerond : 5/10
Triple G
Het eerste deel begon best sterk maar eindigde in flauwe en zwakke afloop. Het volgende deel maakte meer indruk. Daar kon ik nog wel wat mee. Het idee van het derde deel was goed maar net te zwak uitgewerkt. Beetje jammer. Een paar aardige scenes maken dit kijkwaardig, maar meer dan ook niet..
Hollywood007
Het eerste deel was nog redelijk. Ik wist vooraf niet waarover het filmpje ging en was dan ook zeer verrast door de plotse wending.
Het 2de deel viel minder goed mee. Om niet te zeggen dat het voor mij persoonlijk rotslecht was.
Deel 3 was verontrustend raar. Ik weet niet goed wat ik hier mee aan moet.
Alles samen dus niet echt geweldig. Niks voor mij.
tukkerstein
Oninteressant drieluik met seksueelgetinte horrorverhalen. Verhaal 1 begint redelijk maar wordt snel en voorspelbaar afgerond. Verhaal 2 vond ik veel te vaag en verhaal 3 is ronduit saai. De nachtelijke scenes zijn veel te donker en gekorreld opgenomen. Verder nauwelijks mooie plaatjes, de mooie poster deed dat wel vermoeden. 1,5*
Pazmaster
Toch niet zo slecht hoor! Drie leuke verhalen waarvan ik de laatste het best vind. Er zitten leuke twists in de verhalen die ik wel kan waarderen. Vooral het laatste verhaal vind ik geniaal. Wel jammer van het hoge B-gehalte van de film. Als ze iets meer geld erin hadden gestoken en wat betere acteurs hadden genomen dan had dit wel wat hoger gescoord. Desalniettemin zijn de verhalen met interessante twists wel gewoon goed en geef ik 3 dikke sterren.
prikadel
Meningen kunnen inderdaad erg verschillen maar ik zal deze film in elk geval niet snel vergeten.. Ik hou persoonlijk wel van zulke vage schokkende films
tattoobob
Een filmpje vond ik leuk,de andere twee waren echt onder de maat!!
Een net niet voldoende!!
FillumGek
De vette hoes stond al een tijdje naar me te knipogen vanaf de plank en hoewel ik huiverig was moest ik er toch aan geloven. Er was bijna geen doorkomen aan.
Nochtans start Little Deaths met het leukste filmpje. Vermakelijk om het ontspoorde koppel tekeer te zien gaan op een hulpeloze dakloze. Voordat je een beetje medelijden met haar krijgt worden de rollen plots omgedraaid. Aardige make-up en een bevredigend einde. Nu had ik hem eigenlijk stop moeten zetten.
Want ik weet eigenlijk nog steeds niet waar het tweede filmpje over gaat. Het zal ongetwijfeld niet zo ingewikkeld zijn, maar dan doe je toch iets fout als je geen moment mijn aandacht weet vast te houden. Een oninteressante hoer heeft last van visioenen van een nazi-experiment aan een ketting. Voor de rest wordt er met dit leuke gegeven helemaal niks gedaan. Boring.
Het slotverhaal was een erotisch drama, als je SM erotiek vindt natuurlijk. Best een mooie vrouw, maar een vent nemen met een voorbinddildo is een afknapper. Naar filmpje over een sadistische relatie tussen man en vrouw, en die behoorlijk ziek eindigt. Nu kun je discussieren over het feit dat het goed is dat de camera op een jankende vent staat, terwijl al het ranzige offscreen gebeurd. Het laat inderdaad veel aan de verbeelding over, maar ik was het intussen zo zat dat ie het voordeel van de twijfel niet krijgt. Ik had die vrouw wel aan stukken gescheurd willen zien worden. Of de regisseur.
De trilogie wordt ondergedompeld in naakt en erotiek al is het afgezien van een enkele scene in het laatste filmpje nooit too much. De horror daarentegen is bijzonder matig en weet amper te vermaken. Deze vliegt snel uit mijn collectie, dat verzeker ik jullie.
Rickyman
Aardig filmpje met drie absurde verhaaltjes.
Degelijk uitgevoerd, maar uiteindelijk duurt het net iets te lang.
PEN15
Dit is net zoiets als Srpski Film. Op papier proberen shockeren, maar in de praktijk dat nauwelijks laten zien. Zoals een moviemeteraar het ergens hierboven prima verwoordt- Als je met A adverteert moet je ook B leveren. Wil je zogenaamd scoren met bloot en fetisj-horror ga dan vol gas en laat niet alleen zulke laffe speldeprikjes zien. Het beeld was echt gênant pover en bedroevend. Was dit 144p of wat voor kunstvorm het dan ook moest voorstellen? Vergeten underground films krijgen volledige remasterbewerkingen en worden zelfs geheel ingekleurd, maar hier gaat men het exact dat tegenovergestelde doen. Waarom zijn die beelden helemaal knalgeel en wijnrood alsof je in 'n DoKa staat, waarom is bijna het gehele segment #3 zo blauw??! En niets toevoegende camera-op-de-helm-van-een-motorrijder-die-snel-van-links-naar-rechts-kijkt effect. Werd de beleving er nou echt beter van? Die man en vrouw zitten daar pal tegenover elkaar, moet je het beeld per sé 10>x heen en weer laten vliegen? En ik snap ook niet wat er geweldig moet zijn aan die poster, dat zegt alleen maar meer hoe gewend we geraakt zijn aan tamme en inspiratieloze griezelfilmposters van de laatste vijftien jaar. Even ter herinnering hoe het vroeger ook alweer was...voorbeeld.
DjFrankie
Ik vond het niet vervelend en verhaal 3 het beste. De krux zit hem in de verbeelding van de kijker, en dat was prima, leuk om gezien te hebben.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

13 Tzameti