• 9.372.714 stemmen

Kurtlar Vadisi Filistin (2011)

Actie / Avontuur | 105 minuten

Met onder meer: Nur Aysan en Erdal Beşikçioğlu

Gesproken taal: Arabisch, Hebreeuws en Turks

Releasedatum: 28 januari 2011

Plot Kurtlar Vadisi Filistin

Polat Alemdar en zijn mannen gaan naar Palestina om wraak te nemen op de vermoorde vloot van de Blue Marmara. Hun doel lijkt eenvoudig: het gevangennemen van de Israëlische generaal die de aanval op de Blue Marmara heeft opgezet. Als de groep dichter bij de grote vijand komt, zien ze met eigen ogen welk leed de mensen in Palestina moeten ondergaan.

avatar van VTR

VTR

Film gezien, met een woord, perfect!!

avatar van Lewis-06

Lewis-06

ik ben een enorme fan van de serie maar deze film is gewoon troep, ik had meer inhoud verwacht dan kogels. Na irak en gladio weer een slechte einde.

avatar van Memati_010

Memati_010

Als je van veel schieten houd dan is dit de juiste film om te zien, verhaal is er eigenlijk niet gewoon gaan met die banaan...

Ramazan1987

Prachtige film. veel actie. Laat zien hoe de Joden in werkelijkheid zien! 5 Sterren

avatar van Quentin

Quentin

Ramazan1987 schreef:

Laat zien hoe de Joden in werkelijkheid zien!

Wist niet dat deze film over opticiens in Israel gaat.

avatar van stinissen

Mindere film uit de Kurtlar Vadisi reeks de film is vaak erg over the top en erg ongeloofwaardig.

Ramazan1987 schreef:

Prachtige film. veel actie. Laat zien hoe de Joden in werkelijkheid zijn! 5 Sterren

avatar van @Noorderwijk

@Noorderwijk

Onvoorstelbaar slecht. Alsof 3 terrorristem in Armani pak zo even schietend door Jeruzalem lopen en tig zwaarbewapende militairen en passent doden. Dit is echt een Turkse propaganda film.

Totaal niet realistisch, na 15 minuten uitgezet.

Ik ben niet tegen de Palenstijnse zaak maar deze film slaat nergens op.

avatar van Quentin

Quentin

Amen.

@Noorderwijk schreef:

Totaal niet realistisch, na 15 minuten uitgezet.

Ik ben niet tegen de Palenstijnse zaak maar deze film slaat nergens op.

Als de Grieken geloven dat 300 Spartanen het opnamen tegen 1 miljoen Perzische soldaten, Dan weet ik zeker dat 3 Turken het kunnen opnemen tegen 1 miljoen Israëlische soldaten