• 9.373.068 stemmen

Met onder meer: Paprika Steen, Anders W. Berthelsen en Jamie Morton

Gesproken taal: Engels, Deens en Spaans

Releasedatum: 17 mei 2012

Plot SuperClásico

Anna is verhuisd naar Buenos Aires om haar droom, als sportmakelaar aan de slag te gaan, te verwezenlijken. Ze wordt echter verliefd op de beste voetbalspeler van Argentinië. In plaats van de scheidingspapieren met de post naar haar te sturen, besluit haar man Christian samen met hun disfunctionele tienerzoon naar haar toe te vliegen. Dit om de papieren persoonlijk te overhandigen. Ondertussen hoopt hij haar en zijn leven weer terug te krijgen.

avatar van blurp194

blurp194

Plussen en minnen.

Plus:

Mooie zonnige beelden van Argentinie, doet het prima in onze grauwe winter

Lichtvoetig en af en toe grappig verhaaltje

Behoorlijke acteurs, behalve...

Min:

Voiceover

Paprika Steen. Staat een beetje ongeïnteresseerd te hannesen, komt niks uit.

Flauw einde, vleesch noch visch

avatar van Serpicos

Serpicos

Wel een fijne Deense komedie!

De film voelt zeer luchtig aan en het was dan ook gedaan voordat ik het wist. Wel zitten er in de film, zoals de andere users ook al zeggen, een aantal clichés in de film die je zeker en vast kunnen storen. Voor mij vormde dat geen probleem en stoorde het me niet echt, dus dat is wel positief.

Wat ik nog ervoer en niet zo positief was, was jammer genoeg Paprika Steen. In de films waar ik haar tot nu toe in heb gezien zette ze een sterke rol neer en het is dan ook een goede actrice, maar hier kwam ze nogal onverschillig over.