Ice Quake (2010)
Geregisseerd door: Paul Ziller
Met onder meer: Brendan Fehr, Holly Dignard en Jodelle Ferland
Plot Ice Quake
"Nature unleashed"
Op Alaska begint steeds meer ijs te smelten en de ondergrondse rivieren van vloeibaar methaan zorgen voor allesvernietigende aardbevingen. Het is Kerstavond en een familie wordt van elkaar gescheiden doordat de grond op verschillende plaatsen openscheurt. Ze zullen nu elkaar terug moeten vinden en samen moeten werken om de dodelijke rivieren ervan te weerhouden dat ze de hele Aarde vernietigen.
Michael Webster
Carolyn
Jamie
Wallace
Dooz
ben gek op rampenfilms en ik vond dit dus een erg leuke/goede film. Geen topper, maar absoluut genoten.
Best wel een aardige film en ook nog eens redelijk gemaakt.
Eindelijk levert Paul een goede B film af.
Alleen die kinderen konden echt niet acteren.
2,5 ster
dominion
Poster ziet er wel heeel erg lelijk uit.
dope
- 20064 stemmen
Wie heeft de casting verzorgd? De dochter is bijna net zo oud als haar ouders!
Remmus
Leuk gevonden hoor, moet ik toegeven.
Ongelofelijke hoeveelheden methaan die de wereld naar haar ondergang zal brengen. Complete berg scheurt door de midden en uiteindelijk lost deze monsterhoeveelheid methaan in luttele seconden op doordat ze de hele tering zooi in de hens zetten maar niet voordat ze bovengronds explosies veroorzaken en daarmee ondergronds grotten laten instorten zodat de methaan rivier de goede kant op stroomt. zucht.
Erg vermakelijk als je door het belabberde camera en acteerwerk heen kijkt.
Mr. Chiel
Allemaal niet heel bijzonder of spannend, maar het kijkt toch 1 uur en 20 minuten lekker weg. Effecten kunnen er mee door, maar echt goed is het nergens. *2,5
SaNDuTjE
Een film zoals er al duizenden van zijn gemaakt met een rammelend verhaal, matige acteurs en even zo matige effecten.
Toch is juist dat de kracht van dergelijke films. Het is vaak zo onnozel dat het komisch wordt en daardoor vermaakt, want spanning en kwaliteit is nergens te bespeuren. Ondanks dat het net boven de gemiddelde rampenfilm op dit niveau uitstijgt is het nog steeds vaak te lachwekkend voor woorden. Vermakelijk verwegen de uitwerking maar zeker niet als rampenfilm.
Ace Hanlon
Vanavond weer genoten van twee geweldige SyFy-films. Je vraagt je toch af welke idioot deze dingen in elkaar frutselt. Ice Quake was er dus één van. Toch kijk ik best wel graag naar dit soort films, want hoewel dat niet de bedoeling is kun je er zo lekker om lachen. Om alle stommiteiten en onmogelijkheden hier op te sommen gaat me wat ver, maar je kunt rustig stellen, dat ongeveer 5 % misschien wel mogelijk zou kunnen zijn, maar 95 % absoluut niet.
1* omdat ik er lekker om heb kunnen lachen.
Miepjemiep
Wat een ongelooflijke drakenfilm...Die kinderen spelen echt heel slecht! Dit was echt een RAMP om naar kijken. Nog geen 0,5 ster waard!
DDT
Wie heeft de casting verzorgd? De dochter is bijna net zo oud als haar ouders!
Dan moet je es Alexander bekijken, Angelina Jolie speelt de moeder van Colin Farrell
cantforgetyou
- 1951 berichten
Een vreselijke B film. Maar door de knappe acteur en actrice kijkt het nog wel leuk weg. Maar de effecten zijn superslecht.
Peterke!
Ik heb echt hartstikke in de spanning gezeten. Ik vond dit echt een goede film! Sommige dingen waren wel voorspelbaar en dat vond ik weliswaar een beetje jammer. Neemt niet weg dat het acteerwerk goed was en ook het verhaal heel goed gevonden. Rampenfilms zijn toch altijd leuk om te kijken. Echt leuk om eens te kijken!
Scheurleer
Erg matig uitgewerkt verhaal, zeer matig acteerwerk (vooral van die zgn. familie) en matig tot beroerde special effects.
Samengevat: matig.
dvdcrusher
Voor mij is deze rampenfilm toch stukken beter dan wat er zowat allemaal op ons afkomt. Best een geloofwaardig verhaal over het algemeen, alleen het slot vond ik iets minder. Net geen 4 sterren wegens dat slot, toch nog altijd 3,5 sterren dus best aardig.
xxERWINxx
1 van de betere B-film rampenfilms, deze film is tenminste beter dan het waardeloze 2012: Ice age die ik paar dagen geleden heb gezien.
Deze film is redelijk spannend, mooie beelden en standaard verhaal.
Ik heb tenminste geen neppe beelden gezien of computer gemaakte effects.
Vermakelijke film
Phantasm
Film met een redelijk verhaal, leuk om een keer gezien te hebben.
xxERWINxx
Vandaag weer eens herbekeken na 4 jaar!
Blijft een goede en vermakelijke rampenfilm, komt ook vooral door het gezin wat erin meespeelt dat het erg leuk doet.
Het verhaal gaat erover dat een gezin vast komt te zitten diep in de bergen in de sneeuw en opeens allemaal scheuren ontstaan door een soort geiser onder de sneeuw (aardbevingen), de familie word hierdoor uit elkaar gedreven door de scheuren en zijn nu op hen zelf aangewezen in de bergen, erg goede film , het einde was trouwens ook wel redelijk spannend!
Kijken dus, echt een aanrader!

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Villmark