• 9.378.047 stemmen

Met onder meer: Patrick Dempsey, Ashley Judd en Jeffrey Tambor

Releasedatum: 1 september 2011

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Flypaper

"Two sets of bank robbers. One very sticky heist."

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) loopt rond sluitingstijd een bank binnen net op het moment dat twee verschillende bendes onbewust samenkomen om een overval te plegen. Er ontstaat een vuurgevecht en Tripp werpt zich op de slimme, knappe bankbediende Kaitlin (Ashley Judd) om haar te beschermen. De bendes - een stel professionals en een stel hansworsten - bevinden zich in een patstelling. Aan het eind van de dag sluit het beveiligingssysteem het hele gebouw af en sluit iedereen in. Tijdens de daaropvolgende nacht ontstaat er een hilarisch kat-en-muisspel tussen Tripp en Kaitlin die de nacht proberen door te komen, bijna gedood worden tijdens een ontsnappingspoging en proberen te voorkomen dat ze verliefd te worden.

avatar van tal1b

tal1b

flauwe bedoeling dit

avatar van gerwiin

gerwiin

Ik vond de film erg leuk! Keek hem ook in een melige bui! 4 * voor mij! (Niet belangrijk maar vond hem 100x grappiger dan bad teacher...)

avatar van Elineloves

Elineloves

Best aardig. Leuke personages, redelijk standaard verhaal waar hier en daar een 'onverwachte' twist in te zien is. Patrick Dempsey blijft voor mij de knappe Dr McDreamy,maar ik was blij verrast dat hij voor de verandering eens NIET in een romcom speelde. Ashley Judd vond ik niet bijzonder en zij boeide me dan ook weinig, maar met name de bijpersonages waren wel grappig. Er gebeurde genoeg om me de hele film lang redelijk geboeid te houden en was ook wel nieuwsgierig naar hoe het zou aflopen.

Peanut Butter & Jelly, hoe verzin je het?

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Leuk die plotwendingen!!

avatar van barcam

barcam

Enorm slechte derderangsfilm over een overval.

Slaapverwekkend slecht.

Probeert intelligent over te komen met zeeeer ver gezochte plotwendingen.

Zeer saaie film.

avatar van casperspook

casperspook

Wat een chaos zeg... zaten wel een paar grinnik momentjes in maar nix byzonders

avatar van Yugnav

Yugnav

Heerlijk droog!

avatar van conch

conch

leuke film... deels voorspelbaar maar lekker afwijkend en droog

avatar van robinb

robinb

Erg flauwe film die ondanks de overdreven humor toch af en toe best grappig was. Aantal personages begonnen wel te irriteren maar al met al kijkt het best leuk weg.

Vind wel dat het idee goed was, maar er veel meer mee gedaan had kunnen worden. Acteerwerk is over het algemeen maar matig en het eea komt niet bepaald serieus over zodat je het gevoel hebt naar een b-film te zitten kijken.

Persoonlijk had ik het leuker gevonden als ze het eea dus wat serieuzer hadden gebracht en dat in combinatie hadden gedaan met humor. Nu was het echt een comedy terwijl een actie comedy leuker geweest zou zijn..

2.5 ster

avatar van sofripa

sofripa

Kolderiek pittig.

Was een heerlijk bankhangertje en lekker om de hersens te resetten. Een leuke en gevarieerde cast, best wat tempo en de nodige dubbele bodems. Heeft me, gegeven de reactie alhier postief verrast.

avatar van De GeuS

De GeuS

Het verhaal stelde niet veel voor, maar de karakters waren op zich allemaal wel 'geinig' genoeg om 1,5 uur te boeien; 3*

avatar van 2den

2den

Het is enkel door de knappe acteerprestatites van Patrick Dempsey dat deze flauwe misdaadcomedy een trapje hoger scoort. In de VS geraakt hij niet verder dan het festivalcircuit,

Nederland is één van de weinige landen in de wereld waar die in de bioscoop te zien is.

avatar van Brooke-S

Brooke-S

na een paar minuten zette ik m op sneller afspelen omdat so boring maar helaas na 30 min speeltijd nog steeds geen verandering dus afgezet; het 1* is voor dempsey en judd die ik alletwee wel ok vind

avatar van Danoontjepower

Danoontjepower

Brooke-S schreef:

wel makkelijk om een film na een half uur af te zetten en daarna een 1 te geven. Ja ik ben het met je eens dat het begin niet heel sterk is, maar daarna wordt de film toch interessanter en de plotwending maakt het af.

avatar van Brooke-S

Brooke-S

Nee zo makkelijk was het niet. Maar iedereen is vrij om zijn waardering te geven voor de film. Als iemand de film sterk vindt vind ik dat helemaal prima hoor

avatar van elayz

elayz

Leuke film en er zitten grappige stukken in. Ook het verhaal vind ik leuk heb me 85 minuten prima vermaakt.

avatar van b00ts

b00ts

You can try and bind me, but it ain't gonna hold..... Dat kleine stuk inteelt was dan nog wel een beetje grappig. Verder was er maar weinig te lachen. De plotwending maakt het af schrijft hiervoor ergens iemand. Nah..... stel je er maar niet teveel van voor. Eén ster voor de film en nog één erbij voor dat stuk inteelt.

avatar van Karlok

Karlok

Een perfect komedie film!

avatar van BS

BS

leuk stukje humor in een bank tijdens een meervoudige bankoverval.

Wel leuk als je Rob Minkoff's andere films gaat kijken. Zijn allemaal films die lekker wegkijken en je makkelijk nog een keer kunt zien.

Oke, dit is niet zijn meest indrukwekkende film, maar het verhaal is leuk, het acteren is wel aardig, beetje humor erin en zoals de andere film, hij kijkt gewoon lekker weg

Goed verdiende 3*

avatar van Re73

Re73

paar keer gelachen maar het geheel ging natuurlijk nergens over.

avatar van Stijn B.

Stijn B.

Wat een fletse bedoening die slechts naar het einde ietwat tot leven komt.

avatar van Konijnebol

Konijnebol

Hier kan ik niet om lachen om deze ongezouten humor en derderangsfilm,

geef m geeneens punten zou niet weten waarvoor die halve punt zou moeten zijn!

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Typisch weer een film waar je als kijker het idee hebt dat je voor een of ander dom varken aangezien wordt. Want denken ze nu echt dat dit ooit een film wordt die goede kritieken krijgt en voor leuk vermaak wordt aangezien?!

Weer een film die me totaal in het verkeerde keelgat is geschoten en waarbij weinig positiefs te melden valt.

Het acteerwerk is om te huilen. Dempsey moeten ze mooi laten 'dokteren' en nooit meer een rol geven in een misdaadkomedie. Al moet ik zeggen dat het woord komedie totaal misplaatst is want er is geen grap te ontdekken.

Het verhaal is lachwekkend slecht, de twists eigenlijk nog slechter, mocht dat natuurlijk al mogelijk zijn..

Het enige wat leuk was aan de film was het idee, maar met zo'n slechte uitwerking een totale flop!

avatar van edwinoudenes

edwinoudenes

Sorry mensen.. Ik heb het idee dat ik voor een mafkees wordt aangezien als ik deze film kijk. Ik heb hem na 3 kwartier uitgezet, dus ik kan eigenlijk geen oordeel geven.

avatar van richiedoom

richiedoom

Geef dan ook geen oordeel............

(al wordt ie niet veel beter.......)

avatar van skipy05

skipy05

Ik vond het wel een leuke film. Zaten wel grappige stukken in. Verhaal is goed, niet te serieus nemen deze film.

avatar van emke3

emke3

Snap niet waar al de negatieve reacties vandaan komen, vond 't zelf echt een super leuke film! Grappig, onderhoudend en ook echt niet voorspelbaar. Heb erg genoten.

avatar van Dobbel

Dobbel

Wat een k*T film, flauwe grappen , heb de film na 40 min uitgezet!

avatar van MDMovie

MDMovie

Leuke film en interessante plotwending. Wist niet helemaal wat ik moest verwachten omdat niet iedereen de film waardeert, dus ging ook met niet al te hele hoge verwachtingen kijken. En toch heb ik de film makkelijk kunnen uitzetten, geen moment eigenlijk echt gedacht hier wordt het saai. Over de humor is smaak, meestal als ik in een melige bui ben kan ik het erg waarderen, maar nu zonder melige bui niet echt erom kunnen lachen, af en toe een beetje, maar dat maakte de film niet veel minder voor mij, vond het verhaal wel interessant. Einde is verassend en zag ik niet helemaal aankomen, achteraf dacht ik wel met sommige dingen, dat je het misschien aan had zien kunnen komen, maar dat heeft veder geen invloed op de film voor mij. Leuk verassend filmpje: 3*

avatar van eduard

eduard

wat een slechte film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!