• 9.373.225 stemmen

Met onder meer: Ashton Kutcher, Brittany Murphy en Christian Kane

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Duits en Frans

Releasedatum: 8 mei 2003

Plot Just Married

"Welcome to the honeymoon from hell."

Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.

avatar van Miss

Miss

k vond de film veel te voorspelbaar!! had wel wat beters verwacht!!!

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Gaat wel vervelend als je hem meer dan 3 keer kijkt maar toch blijf hij wel leuk genoeg

***

avatar van Nieke

Nieke

Murphy was goed in 8 Mile, hier zie ik ze zo'n beetje staan sukkelen naast Kutcher.

De film hangt voor mij ook aan een zijden draadje, alhoewel sommige scènes me toch konden doen glimlachen.

Je kan niet alles hebben met de komedies van deze tijd.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Ik vond hem stomvervelend. 1,5* omdat ik twee keer toch wel even moest lachen en omdat Brittany Murphy vreselijk hot is.

avatar van Purmerend

Purmerend

Moviemani@ schreef:
1 glimlach in 95 minuten

En dat is precies waar deze films voor gemaakt worden. Gewoon een heerlijk tussendoortje 3*

Kaugum in je haar, tuin aan vlarden gereden met zijn auto, je vrouw over de drempel tillen en dat ze dan haar hoofd stoot tegen de muur.

avatar van AZ SPELER

AZ SPELER

ik vond het iets te weinig voor een tussendoortje!

avatar van soom

soom

Geweldige film. superchemistry tussen brittany en ashton.

avatar van soom

soom

soom schreef:

Geweldige film. superchemistry tussen brittany en ashton.

Ook leuke grappen, en een origineel gegeven maken deze film af.

avatar van Waku

Waku

Heel voorspelbaar en makkelijk romannetje.

Maar een ontwapendende Brittany Murphy.

Ashton Kutcher kwam naar mijn mening houterig over.

avatar van pjutter

pjutter

zaten best wel wat leuke en grappige stukjes in,

maar in de film gebeurd echt niets bijzonders, alles is best standaard.

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Bah, vreselijke film! Wat mij betreft kan hij in de flop top-10. We hebben deze film gekeken op een klassenavond en aan het einde was er niemand meer aan het kijken.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

avatar van BlueSword

BlueSword

TheRisingSun schreef:

Volgens mij komt deze film pas volgende week woensdag (8 maart).

ja ik zag hem ook al niet op tv, beetje vaag.

Turkeyloverz

In de TvFilm stond 1 maart, maar ze hebben blijkbaar een fout gemaakt.

avatar van salvado_19

salvado_19

Heey 8 maart is life or something like that erop op rtl5 dus ik snap er niks van

avatar van Mug

Mug

De film komt niet. Klaar...uit. Een misverstand, kan gebeuren. Terug naar de orde van de dag.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Mug schreef:

De film komt niet. Klaar...

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

TheRisingSun schreef:

Volgens mij komt deze film pas volgende week woensdag (8 maart).

Ook deze datum klopt inderdaad niet. In de nieuwe Veronica gids staat bij volgende week (is dus de week ná volgende week! Snap je nog....?! ), dat Just Married de 15e Maart komt. Maar aangezien in dat item (Volgende Week) ook nog wel eens foutjes voorkomen, kan ik ook nu niet garanderen dat ik nu wél de goede datum geef...

Turkeyloverz

Er staat nu idd 15 maart in de tijdschriften.

Turkeyloverz

Leuke film met genoeg geinige stukjes. Het einde is dan wel een minpunt (te romantisch), maar verder heb ik er wel van genoten. Brittany en Ashton zijn precies de juiste personen voor Tom en Sarah.

avatar van Leno

Leno

Slechte film, nergens grappig en de romantiek komt totaal niet uit de verf. Dat laatste had zeker ook te maken met Kutcher, die de uitstraling heeft van een zak aardappelen.

Het is geen straf om naar Brittany Murphy te kijken, maar verder is er eigenlijk geen reden te bedenken om deze mislukking te bekijken.

avatar van BlueSword

BlueSword

had meer humor in gemogen.

zitten wel een aantal leuke grappen in maar daar houd het ook op.

best wel mee vermaakt maar komisch is de film niet.

avatar van mikoz

mikoz

Leuk sfeetje heeft de film wel , alleen is hij erg standaart en mist hij een hoop humor.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Geen onaardige film, met een verhaal dat te gewoontjes is en zonder de benodigde humor gaat dat niet helemaal goed. 2,5*

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Het ligt ook een beetje aan het tijdstip waarop je kijkt. Midden op de dag op je werk is anders dan s'avonds op de bank.

Het was geen onaardige film, hier en daar wat geïrriteerd door de omstandigheden, maar toen kwam er wel weer iets waarom je kon lachen.
Vooral toen ze bij het derderangshotel door de muur heen vielen en tussen de kakkerlakken lagen kon er wel een glimlach vanaf.

Het einde was natuurlijk voorspelbaar, maar dat maakte de sfeer er niet slechter op.

Ik geef hem 3 sterren. Ok, 3,5 omdat ik bij het terugdenken eraan nog steeds kan lachen.

avatar van IcU

IcU

Ik vond het wel een aardig filmpje. Er zat iets te weinig chemie tussen het koppel om een echte liefdes film geloofwaardig te laten maken, maar de humor was grappig en de acteer prestaties waren niet slecht. Het verhaaltje is slap maar vermakelijk, en de uitwerking is aardig. Het werd soms wat overdreven, wat de film minder maakte. Over het algemeen is het een leuk filmpje om een keer te zien. 3½*

avatar van Diesel

Diesel

Brittany Murphy doet haar best maar Kutcher bakt er niets van.

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

Turkeyloverz schreef:

avatar van Doom

Doom

Leuke film. Heerlijke vlotte scenes, flauwe humor en een simpel maar grappig verhaal. Hier en daar uiteraard een beetje erg voorspelbaar maar dit mag de pret niet drukken.

Kan zulke komedies altijd wel waarderen.

avatar van FillumGek

FillumGek

Best leuke film. Kutcher zorgt voor een aantal hele leuke momenten en hoewel Murphy opzich wel een aantrekkelijke vrouw is vond ik haar hier meestal irritant en verbleken bij Kutcher, maar soms toch ook wel weer schattig