Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Ashton Kutcher, Brittany Murphy en Christian Kane
Gesproken taal: Engels, Italiaans, Duits en Frans
Releasedatum: 8 mei 2003
Plot Just Married
"Welcome to the honeymoon from hell."
Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.
Tom Leezak
Mr. McNerney
Willie McNerney
Paul McNerney
Sifra
Alle lol op een stokje bij deze film! Echt hele grappige momenten dat je in een deuk ligt en een grappig verhaal
Pilcrepus
Ashton Kutcher en Brittany Murphy zetten een realistisch stel neer, ik spreek (helaas/gelukkig) uit ervaring.
Het begin vond ik een beetje zwak, het midden verbaasde me ook niet, het einde was ook zwaar cliché. Waarom ik hem toch 3 sterren geef is me ook niet duidelijk, misschien om dat het over het algeheel erg vermakelijk was.
kArIzMa_TuRk
wel een leuke en vermakelijke film voor een keer. krijgt een verdiende 3* van mij.
Joe-K
Echt een leuke film, had me prima vermaakt. Lekker wat chips erbij en genieten maar. Murphy is hartstikke leuk, en Ashton speelt gewoon lekker grappig mee. Natuurlijk wel weer zo'n Happy-End Maar dat hoort er gewoon bij. 3.5*
little_lOve
Best een leuke film, twee keer gezien.
Erg grappig, heb erg moeten lachen om simpele dingen. Zoals het moment dat dat hondje uit het raam vliegt en dat ze er een hele begrafenis voor regelt.
Geen moment was ie langdradig, wat zeker een pluspunt is.
Stiekem toch wel leuk zo'n happy end.. Twijfelde tussen 3.5 en 4 sterren, maar geef hem toch 4 sterren. Hij was toch wel erg grappig.
Norma
Flauwe film. Een aaneenschakeling van rampen en de personages zijn irritante figuren die helemaal niet bij elkaar lijken te passen, behalve dan dat ze om dezelfde ongein moeten lachen. Tegen de tijd dat ze uit elkaar waren hoopte ik dat de film afgelopen was, maar helaas, er moest nog een klef einde aan gebreid worden.
Ik vond Brittany Murphy in Uptown Girls en Little Black Book stukken leuker (de reden dat ik deze film keek, want dat waren nog wel aardige filmpjes om eens te zien)
xenne
had wel eens zin in een film waarbij ik m'n verstand op nul mocht zetten, dus maar eens gekeken. helaas valt er weinig te genieten, verhaal is banaal en vooral NIET grappig. wat blijft er dan over? de frisse verschijning van Brittany Murphy, dat wordt echter gecompenseerd door een erg slechte Ashton Kutcher. maw, er valt zeer weinig te genieten. erg flauwe film. 1½
Moviestar1979
Leuk bedacht, maar helaas geen bijblijvertje.
Ashton Kutcher & Brittany Murphy doen het goed.
Op het einde lijken de grappen iets meer aantrekkelijker te worden, maar dan is het alweer voorbij.
2,0 *
meurisse
Aangenaam om zien, beetje typisch verhaal rijke schoonouders willen betere partij voor hun rijke dochter en zo.., beetje overdreven bij momenten, maar toch met plezier afgekeken. Soms moet dat niet meer zijn.
xEvelien
Ik vond de film niet echt geweldig.. Soms was hij saai en ik vond hem nogal flauw. Maar ik heb me opzich best vermaakt..
*eef
Leuke film, jammer dat alle leuke grappen in de trailer zitten. Verder wel een film voor alle geslachten, dus ook voor Michael Jackson, boft hij even.
thunderball
Hahahaha! Dat is een goeie!

Moet hier al meer om lachen dan om heel deze film. Vond er echt geen klap aan, geen enkele leuke grap en de hoofdrolspelers zijn meer iritant dan dat ik sympathie voor ze kan krijgen.
Een 1 voor de moeite zou vroeger de meester op school gezegd hebben!
*eef
Hahahaha! Dat is een goeie!

Thanks
Ik vond hem toch wel 3 sterren waard, de film:P
best lullig als je door een muur heen pleurt:P
SeLL
Im gonna ram the gate
-what we do now?
call the cops
-we call the fucking swat team on your ass!
geweldig!
Ché Cliché
Ik vond dit bar en boos. Weinig humor, geen best acteerwerk. Ineens kwamen er achter elkaar dramafilms met Kutcher, waar helaas ook Murphy zich mee inliet. Deze film is max 1,5 ster.
Tun-89
Heb enorm veel gelachen bij deze film. hem me vermaakt tot het einde. met twee hele leuke acteurs, Ashton Kutcher en
Brittany Murphy!
Na zoveel tijd is het leuk om 'm weer eens te kijken. 3 sterren omdat ik 'm écht grappig vind.
behangdelul
Leuke stukken, af en toe een beetje over the Top, maar ik ga hem vanavond zeker nog eens kijken
DeCol
Leuk om is te zien, niet zo bijzonder, heb 1x flink in een deuk gelegen, meer eigenlijk niet. 2.5*
otherfool
Waanzinnig slechte film. Anderhalf uur worden de verschillen tussen Murphy en Kutcher als kapstok gebruikt voor ruzies, misverstanden en een hoop geschreeuw, om dan vervolgens toch 'romantisch' te eindigen. Irritante karakters, pimpampet humor, zwakke cast en dan dat afschuwelijk laffe einde. Komt bij mij zo rond mijn flop 10 uit, echt een straf om te kijken.
0,5*.
us_raider
- 2034 berichten
0,5*.
Helemaal mee eens. Ik heb me zelden zo doodgeërgerd aan de hoofdpersonages als nu het geval was. Plaatsvervangende schaamte voor Kutcher en die bleke Murphy; ik had met name die laatste graag de nek om gedraaid. Wat een wanprestatie leverde dat hopeloze duo . Daarnaast zagen we het einde niet al aankomen toen Kutcher achter z'n microfoon ging zitten en Murphy even daarvoor verdrietig voor zich zat uit te kijken. Overigens maakte deze voorspelbaarheid de humorloze film niet minder ongeloofwaardig.
Ik ben verre van gul wat betreft het uitdelen van halve sterren, maar voor dit misbaksel zijn er weinig alternatieven.
Spartaan1986
Leuke no nonsens film die wel laat op gang komt. Het einde is standaard maar wel passend.
SeLL
Volgens mij kijken sommigen met verkeerde verwachtingen naar films als deze.
Ik bedoel hiermee; dit is een komedie en dan hoef je ook geen top acteerprestaties te verwachten. En tja, dat het cliché is, dat kan ik natuurlijk niet ontkrachten. En ik ben het ermee eens dat dat irritant kan zijn bij films, bijv bij een thriller, drama, actie. Maar ook bij een romantische komedie?? Haast alle romantische komedies zijn toch gewoon cliché, waarom zou je verwachten dat deze anders is?? Als je cliches hekelt (en dat kan natuurlijk), dan is het toch gewoon niet verstandig om naar een romantische komedie te kijken...
us_raider
- 2034 berichten
Volgens mij kijken sommigen met verkeerde verwachtingen naar films als deze.
Ik verwachtte ook zeker niet sterke acteerprestaties, maar dat het zó erg zou zijn, had ik zelfs niet in m'n vreselijkste nachtmerries durven dromen.
In dit geval dus wel.
Ik hekel geen clichés. Van dezelfde regisseur heb ik bijvoorbeeld Cheaper by the Dozen gezien; die film stond ook bol van de clichématigheid en ook was er niks onvoorspelbaars aan, maar in die film is er gelukkig sprake van een vrij amusante cast. Zoals ik in mijn voorgaande bericht ook al vermelde, heb ik me sporadisch in zo een hoge mate geërgerd aan iets of iemand als ik nu deed aan Murphy en in iets mindere mate aan Kutcher; elke scène waarin zij te zien zijn, was voor mij verpest. Hoe hard ik ook zocht naar leuke of goede dingen, ik kon ze helaas niet vinden.
PS Wees voorzichtig met het omschrijven van deze film als romantische komedie.
mr_erp
Echt een hele flauwe komedie. Je moet misschien een paar keer glimlachen omdat de humor zo flauw is. Maar één leuk stukje in heel de film:
Scene met Tom en Chinese beveiliger van de familie van Sarah:
Im gonna ram the gate
-what we do now?
call the cops
Chinees: -we call the fucking swat team on your ass!
1,5 / 2 ... gemiddeld is 1,75 -> wordt afgerond naar 2 dus ik geef 2*
elientje
er zitten wel grappige stukjes in de film, maar aan sommige stukjes heb ik me ook geërgerd, het begin vond ik wat saai, maar het einde maakte alles goed. Brittany Murphy vond ik vaak overdreven, maar was ook wel weer lief. Ik vind haar alleen niet helemaal het perfecte uiterlijk hebben hoor als ze lacht heeft ze hele grote tanden, en een wat nep gezicht (niet dat het uitmaakt:)) ik geef de film 2,5*
fritsy
Snap trouwens niet dat ze die Ashton Kutcher nog steeds aan het vreten houden.
Leland Palmer
Opzich heb ik me wel vermaakt tijdens deze film! Die Ashton Kutcher kan zo nu en dan wel lollig uit de hoek komen....
Sifra
Wtf echt!!
Wat doet iedereen slapjes over deze film!
Het is voor mij de meest geweldige klassieker in de komedies. De heerlijke flauwe grappen waar ik élke keer als ik deze film kijk weer in een deuk om lig! ^^
bijv. die scene met dr hoofd tegen de deur en dan die bloedneus
Elke keer weer fantastisch

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Just like Heaven
Komedie / Romantiek, 2005

Definitely, Maybe
Komedie / Romantiek, 2008
venice, italyfrankrijkgevangenisbrandeuropagetrouwd stelhoneymoonkasteeljust marriedchewing gum huwelijkpolitievakantie