• 9.373.532 stemmen

Met onder meer: Ashton Kutcher, Brittany Murphy en Christian Kane

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Duits en Frans

Releasedatum: 8 mei 2003

Plot Just Married

"Welcome to the honeymoon from hell."

Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.

avatar van Walking Disaster

Walking Disaster

Een leuke film om te zien.

Inderdaad veel negatief commentaar, maar smaken verschilen.

Vooral Sarah McNerney maakt de film aangenaam, door haar acteer prestaties (en uiterlijk ). De humor is redelijk goed. Dus echt wel een film om aan te bevelen.

avatar van nele

nele

Grappige film. leuk om eens te bekijken als je een zware dag hebt gehad. Begint tegen het einde wel een beetje tegen te steken.

avatar van Annniek

Annniek

Leuke, grappige film!

avatar van The Oceanic Six

Best tegenvallend. Te weinig humor en het verhaal boeide ook te weinig. Sommige momenten waren aardig, maar de film was overall middelaat. Sarah zag er wel erg goed uit, zorgde ervoor dat ik sowieso bleef kijken

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

love it! vind brittany murphy en ashton samen het geweldig doen ik heb genoten deze film zal altijd in mijn hartje blijven 4.0

avatar van nightbreed

nightbreed

Nergens origineel maar ik vond deze film zeker de moeite waard.

Een paar scenes zijn zelfs erg grappig.

avatar van kusjesuzan

kusjesuzan

De mensen die deze film niet leuk vonden.. Hebben jullie gewoon helemaal geen humor ofzo?

haha! ik vond de film geweldig.. Een komedie hoort ook flauw te zijn! Heerlijk om naar te kijken!

avatar van kutcherlover

kutcherlover

Geweldig!!

avatar van niethie

niethie

kusjesuzan schreef:

Wat zijn dat in godesnaam voor een nonsens. ?

Deze film is gewoon de zoveelste flauwe romantische komedie die wel lekker wegkijk door de aanwezigheid van de knappe Murphy en wat leuke momentjes maar daar is alles dan ook wel mee gezegt.

2,5 sterren

avatar van lizzy123

lizzy123

de film is echt grappig ik heb er zo om moeten lachen en het is leuk dat alles niet zo perfect verloopt tijdens de huwelijksnacht

avatar van _dangerous_

_dangerous_

flauw

avatar van dulcinea

dulcinea

_dangerous_ schreef:

we weten in ieder geval wel dat meisjes geen humor hebben,

je hebt het bewezen

Wat een domme veralgemening!

Humor is gewoon voor veel mensen anders, waar sommigen zich krom mee lachen vinden anderen dan weer niks, heeft weinig met geslacht te maken.

Persoonlijk vond ik dit één van de leukere in dit genre vooral dankzij de 2 hoofdrolspelers en ook de chemie tussen hen, en er zitten best wat leuke grappige momenten in. Voor mij is deze meer geslaagd dan What happens in Vegas, die vond ik flauw wat humor betreft.

avatar van kutcherlover

kutcherlover

geweeeeeelldig!!

avatar van desteven007

desteven007

Sifra schreef:

Wtf echt!!

Wat doet iedereen slapjes over deze film!

Het is voor mij de meest geweldige klassieker in de komedies. De heerlijke flauwe grappen waar ik élke keer als ik deze film kijk weer in een deuk om lig! ^^

bijv. die scene met dr hoofd tegen de deur en dan die bloedneus

Elke keer weer fantastisch

Dat is omdat jij een vrouw bent, mannen houden niet echt van dit soort genre.

avatar van kanjertje

kanjertje

Oh neen ?

Ik ben nochthans een man en vind dit één van de betere romatische komedies.

Ik zie die Kutcher graag bezig en in deze film was hij subliem.

Gelachen van begin tot einde

avatar van desteven007

desteven007

kanjertje schreef:

Oh neen ?

Ik ben nochthans een man en vind dit één van de betere romatische komedies.

Ik zie die Kutcher graag bezig en in deze film was hij subliem.

Gelachen van begin tot einde

Ik bedoel de meeste dus niet allemaal.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

normaal gezien kan ik dit genre wel smaken maar deze film vond ik echt niets waard! acteerprestaties waren niet echt goed... en het verhaal was bijzonder slecht uitgewerkt! Ik heb de film zelfs niet uitgekeken... 1,5

avatar van dualcia

dualcia

Leuke film, met goede grappen. Ashton Kutcher is daarbij echt heel erg grappig, en Brittany Murhpy vond ik niet echt bepaald heel grappig.

Ze kon Ashton in ieder geval lang niet overtreffen, maar toch was het een leuk duo.

Die Peter is me wel een ergerlijke gast, die mocht van mij de hele film oprotten, gewoon omdat hij irritant was.

Maar ik heb gelachen, het waren leuke grappen, ook al mocht Sarah wel wat minder lachen van mij.

3.5/5

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Zo'n zwakke film! Ik hou erg veel van romantische komedies, maar dit trok echt op niks. Ik heb nergens moeten lachen.

Dit is de tweede keer dat ik Ashton Kutcher zie spelen in een film en het is net als bij de eerste (my boss's daughter) een zware teleurstelling. Hetzelfde geld voor Brittany Murphy, die moet dringend leren acteren!

Een geluk dat Christian Kane er nog in voorkomt die toch nog een deftige rol kan neerzetten.

De opbouw van het verhaal was ronduit slecht, de dialogen vond ik al niet veel beter. Er was gewoon niets in deze film dat mij aan het scherm kluisterde. De enige reden dat ik hem uitzag is omdat ik te tam was om een andere op te zetten.

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

Hij was wel leuk, maar je moet niet te vaak kijken. voor de eerste keer dat ik hem zag, 4,0*

avatar van Zinema

Standaard romcom vol voorspelbaarheid en flauwe grappen. Het acteerwerk is ook al niet sterk. Binnen dit genre is er zoveel beter dan dit. Toch is e.e.a. enigszins onderhoudend met het verstand uitgeschakeld.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Helemaal geen slechte film, zoals hier wordt aangeduid. Heb me eigenlijk best vermaakt, Brittany & Ashton een goede combinatie!

Verhaallijn zullen sommige mannen/vrouwen zich zeker in hervinden.

avatar van Patat

Patat

Leuke romantische komedie met herkenbare elementen. Verwacht geen wereldwonderen, maar deze film biedt wel wat je kan verwachten van een romantische komedie: een paar grappen, een aantal typische situaties, een boeiend verhaal en een vleugje romantiek.

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Niet zeer grappig, maar goed genoeg als je in de juiste stemming bent.

avatar van Elineloves

Elineloves

Leuke komedie die lekker wegkijkt. Herkenbare dingen die je kunt koppelen aan je eigen relatie.

avatar van Zizzo

Zizzo

ik heb een zwak voor brittany murphy, en daarom vind ik deze film al geslaagt geen verassend verhaal en einde, maar ookal weet je van te voren bij dit soort films, het blijf vermakelijk

avatar van bild

bild

Zeer standaard romantische komedie die toch hier en daar vermakelijk is.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Standaard filmpje met een niet bijster origineel, maar voor een komedie toch potentievol verhaal.. (dat helaas niet de potentie gebruikt)

Word mede staande gehouden door de leuke cast. En op het einde bij het hek was die japanner/chinees/whatever wel even lachen. Voor de rest eigenlijk nergens echt grappig..

Achja een wegkijkertje.

avatar van Tamaraaa8

Tamaraaa8

Erg leuk!

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Begin (eerste 10 min) is wel leuk, maar daarna is het natuurlijk weer het standaard-romcom filmpje. Cast vond ik zeer matig, en kutcher vond ik eigenlijk irritant als de pest.

Paar keer lachen, maar dat maakt dit filmpje echt niet hoger dan een 1,5: het blijft het standaard cliché-filmpje, waar absoluut geen origineel verhaal aan zit.